אקסים ומושאלים ברסאים ::

שהוא החליף את שטגן, אני חושב שמלבד דימה ושביט , כולנו פה קיטרנו עליו

אני חושב ששתיהם לא לרמה של ברצלונה. אם להיות כנה , אולי הוא יותר טוב כרגע מהפולני וזה בגלל שהפולני יצא לפנסיה ולא סיפר לאף אחד

תמיד הדשא של האקס יותר יפה

בכל מקרה הוא שוער טוב שהיה לו בהצלחה באלצה.

אני חושב ששסני ופנייה בערך באותה רמה. שניהם בסדר בתור שוער שני ולא מספיק טובים בשביל להיות שוער ראשון בקבוצה כמו בארסה.

גם לשסני היה משחק לפנתאון לפני כמה שבועות.

העדיפו להשאיר את שסני כי על פניה עוד אפשר לעשות קצת כסף. הייתה אפשרות לתת לו ללכת בחינם, אבל במקום האריכו לו חוזה והשאילו. שסני גם אהוב מאוד בחדר ההלבשה ולא אכפת לו לשבת על הספסל.

בתור שוער מחליף זול, יכול להיות שיהיה אפשר להחזיר אותו, אבל מועדונים ברמה שלנו כבר מכוונים לשוערים יותר טובים בתור מחליפים.
צריך להסתכל על רמירו של סוסיאדד או על שווילי המושאל שנחשב לכישרון איכותי.

זה מזכיר לי שלא ידענו כמה היה לנו טוב עם סילסן בזמנו..

שלא לדבר על הצמד בראבו שטגן

רמירו? אתה חושב שהוא יסכים להיות שוער שני?

שוער שני זאת עמדה בעייתית מאוד. או שאתה לא משחק בכלל, או שפתאום מצפים ממך להיות הכי טוב בעולם. צריך אופי מסוים בשביל זה.

שוער מבוגר בשלהי הקריירה, או שוער שמרוצה מהשכר ולא אכפת לו מהדקות, הן שתי האופציות היחידות. גם יעקובושווילי שהזכרת אולי לא יסכים להיות שוער משנה בגיל 21-22 כזה.

בגלל זה יש גמר גביע וקופה בסעודיה….

גורדי אלבה ובוסקטס מסימים את הקרירה שלהם אם אליפות בארהב

מסי עם עוד אליפות…

בוסקטס אני כבר מתגעגע…

הקטור פורט בכושר, שתי בישולים נגד גירונה היום ואני חושב שמשחק קודם הוא גם כבש..

גם פניה טוב..

אמר שעכשיו הוא רוצה שנה וחצי לבלות עם המשפחה שלו ואחר כך הוא מתכנן לקחת קורס מאמנים ולהתחיל להתקדם לכיוון.

הפפ הבא שלנו

או שהוא היה הצאבי הבא שלנו

אני רק מקווה שבניגוד לצאבי הוא ינסה לצבור ניסיון לפני

לבוסקטס יש כריזמה של מורה לשל’'ח.
נראה לי גדול עליו להיות מאמן במועדון כמו בארסה.

לא למדת כלום אה?

נדב, רציונאלית אני מסכים איתך, אבל אין מה לעשות , אף פעם לא לומדים באמת. אם איניסטה הופך מאמן אני שוכח את כל מה שכתבתי חחח רק שיבוא לאמן

אני מקווה שזה לא יקרה לעולם איניסטה.

לא רוצה את בוסקטס מאמן פה, לא לפני שיעבור בכמה קבוצות קודם ונראה מה הוא שווה.

אבל רק לי ברור שהבא בתור, גג זה שאחריו, יהיה ססק?

היה לנו פפ והיה לנו צ’אבי. יכולתי ללמוד שני דברים. העדפתי את החיובי. אני מסרב להיות פולני

עצם ההכתרה היא העיניין. הוא עוד לא עבר קורס ואתה מציב אותו בסטנדרט הזה, עד שהוא לא יביא שחקן שלישי לקישור שיעשה תנועה לאיזור הריק כדי להשלים משולש.

אל תהיה קטנוני… ב”פפ הבא” התכוונתי לפנטזיה הבאה. יש משהו הרבה יותר מרגש במישהו שגדל אצלנו וכיכב אצלנו כשחקן שיהפוך למאמן טופ אצלנו. ברור שבוסקטס יצטרך לעבטר דרך ארוכה.

האקס השנוא עלינו בלבד הישראלים פפ גורדיולה תוקע אצבע בעין של אלונסו ומנצח את ריאל 2-1.

ניקו המלך כמובן היה שם.

האקס עשה חילוף משולש תמוה בדקה ה75 שהקבוצה שלו במומנטום לשים את השלישי ומאז הקבוצה שלו נעלמה.

אולי רצה לעזור לתלמיד שלו, לא היה רחוק להצליח בזה.

הקטור פורט כבש שער נהדר אחרי הסלאלום ברחבה, נפצע בכתף בחגיגות והוחלף בדקה 10 בערך.

עדיין נבחר לאיש המשחק. הזיה.