אקסים ומושאלים ברסאים ::

מה לעזאזל עשו שאר 21 השחקנים במשחק?

אם הפציעה לא תדפוק לו את ההמשך העונה(ואולי גם אז) יש אפשרות טובה שפורט יהיה החיזוק בעמדת המגן הימני המחליף. שוב.

הפציעה לא נראית קשה, הוא עוד עושה תנועות ידיים כועסות אחרי החילוף. לא הבנתי אם הוא כועס על זה שהחליפו אותו, או על עצמו שנפצע בצורה כה טיפשית.

אחרי השער, הוא רץ לחגוג, נכנס ביריב, ונופל לא טוב על הדשא. אחת הפציעות ההזויות שראיתי.

ראיתי בערך שליש משחק, פנייה היה מצוין.

זמן טוב גם לדבר על סאראביה והפרוייקט שלו. אלצ’ה מקום 9 2 נקודות ממקום שביעי שעשוי להוביל לאירופה. יש להם את ההתקפה החמישית בטיבה בספרד במספר (23) רק בארסה, אתלטיקו, ריאל ובטיס לפניה. עונה מכובדת לקבוצה דיי צנועה סך הכל.

1. אדר סראביה היה המוח. קיקה סטיין היה טרמפיסט והקריירה שלו בלי סראביה אומרת הכל.
  2. אם לסראביה+קיקה היה גב מההנהלה (דוגמה מספר אלף לכמה ברתומאו ניסה להפוך את בארסה לריאל מדריד), היה נבנה פרויקט הרבה יותר טוב.

סך הכל עשה חיקוי של אולמו.

גם הוא נפצע אחרי כיבוש השער.

אתה מתכוון לזה ?

אן לזה ?

:grinning_face:

אבל הוא לא נפצע בחגיגות.

התכוונתי לראשון שהוא פרק את הכתף, הפציעה האחרונה שהוא עדיין לא חזר ממנה.

זכרתי שהוא נפצע אחרי שרץ לחגוג ונפל על היד, כנראה זכרון שגוי.

הבלבול לגיטימי בהתחשב בכמות הפציעות.

רק תחשוב אם היה מדובר בכריסטנסאן…

אז לגמרי..

ראפיניה אלקנטרה מודיע על פרישה מכדורגל בגיל 32. שנה וחצי אחרי המשחק האחרון שלו בקטאר.

52 שערים ו 51 בישולים ב 358 משחקים.

12 גולים ו-8 בישולים ב 90 משחקים במדי ברצלונה.

הלך הבן של מאזיניו

וואו, סוף סוף הוא עושה את הקאמבק. אירופה עומדת על הרגליים.

וואו הבנאדם מגלומן. “מוכן לחזור לתפקיד אימון, “פתוח” להצעות בפרמיירליג” - “במקרה” כי בדיוק התפנתה משרה באחד המועדונים המוכרים ביותר בעולם. סליחה, אבל מי הוא בכלל?

לא רצה לעבור בקבוצת ביניים/מילואים והגיע ישירות אל התפקיד הקודם שלו רק בגלל פרוטקציה, למרות התואר שהשיג - לא הבריק שם בלשון המעטה, ובסוף פוטר בבושת פנים מתוך קונצנזוס (יחסי), למרות שמדובר באגדת מועדון ולמרות שזו הייתה הבטחת בחירות. מאז, לא ניסה לחזור לעניינים באמצעות אימון בקבוצות ביניים, אלא חיכה להזדמנות הראשונה בקבוצת על (על סמך מה?)

האמת - הלוואי שיגיע ליונייטד. אם בברצלונה, שם העריצו את האדמה שהוא דרך עליה, הוא התבכיין על היחס של התקשורת ושל כולם - אני לא יכול לחכות לראות איך הוא יתמודד עם הסביבה שכבר הוכחה כרעילה מכולן.

ככה התקשורת עובדת, ממציאים תחושות ורגשות של אנשי כדורגל. בפועל הוא עובד כמו כל איש מקצוע, מקושר, עם סוכנים וחברים שדוחפים אותו לתפקידים.

והאמת לא חסרים מאמנים שנכשלים ומנסים עוד פעם ועוד פעם ברמות הגבוהות, כי בסוף משרות אימון הן יותר קשרים מניסיון. פירלו כנראה שהבין את זה והפסיק, ראול עדיין תקוע למטה ומחכה לאיזה תפקיד יוקרתי (אולי ראמוס יביא אותו לסביליה).

במקרה של צ’אבי, הוא הצליח, גם אם התדמית שלו נשארה שלילית. יש לו מה לספר ב”ראיון עבודה”.

זה ברור מאליו.
השאלה היא למה הוא לא משתמש באותם סוכנים וחברים כדי ללכת לאמן בקבוצות “קצת” פחות גדולות מאלה שהוא חושק בהן.
למה הוא חושב שהוא מתאים לרמה הזאת בכלל.

קצת הגזמתם, מכמה כיוונים.

א’ - למה הוא לא רץ לחתום בקבוצה קטנה - מרבית הקריירה שלו כשחקן הייתה כשחקן בית וכוכב של קבוצת על. גם קריירת האימון שלו כוללת אימון של אותה קבוצה, ואליפות מרשימה. ממש לא טריוויאלי שבנאדם כזה ילך עכשיו לאמן באיזו גירונה.

ב’ - למה הוא חושב שהגיוני שיחתום בקבוצה גדולה - נהיה פה תחביב לצחוק עליו, אבל אין המון מאמנים בעולם עם רזומה יותר טוב ממנו. הוא יכול להצליח ויכול להיכשל (ביונייטד כולם נכשלים), והוא בטח לא פרגי ולא פפ, אבל ביחס לאלטרנטיבות בשוק הוא במצב מצוין.

תזכרו במאמנים האחרונים שעברו במועדוני טופ. בשליפה: ארטטה קיבל את ארסנל בתור העוזר של פפ, קומפאני קיבל את באיירן אחרי עליית וירידת ליגה עם ברנלי, מרסקה קיבל את צ’לסי (ומועמד סביר לקבל את סיטי!) אחרי עליית ליגה עם לסטר ותקופה בתור העוזר של פפ ומאמן הנוער של סיטי.

יונייטד עצמה מינתה את טן האח ואת אמורים על בסיס הישגים כמאמן נחותים מאלה של צ’אבי, עם כל הכבוד להצלחה בהולנד ובפורטוגל. צ’אבי מאמן צעיר, שמביא קריירה אגדית כשחקן (שזה בעל ערך בהתמודדות מול שחקנים בקבוצות טופ), ניסיון במועדון טופ (שזה בעל ערך אפילו אם אתה נכשל), ואפילו הצלחה במועדון טופ (לא פנומנלית אבל לטעמי בוודאי מעל הציפיות כשמונה).

גמרת אותי ב-‘‘אליפות מרשימה’’.

לא יודע על מה אתה מדבר פה.
צ’אבי לקח אליפות כשבארסה ביצעה את החלון העברות הכי יוקרתי שלה אי פעם. הכדורגל היה משמים והתבסס על האיכות של דמבלה, לבנדובסקי ופדרי.
באירופה הוא נכשל לחלוטין והקבוצה שלו התפרקה ב-23/24.

‘‘רזומה כמו שלו’’. 3 עונות בינוניות בקבוצת הבית שלו. זה רזומה? זה ‘‘הישגים’’. טוב האח לקבוצה קבוצה מהולנד למאבק על הצ’מפיונס ליג. איפה וזה ואיפה צ’אבי שלא אימן בשום מקום.
ארטטה לפחות היה עוזר.
קומפני העלה קבוצה דרך הצ’מפיונשיפ(ליגה מאוד קשוחה), כנ’‘ל מארסקה(אחרי סטאז’ בתור עוזר).

צ’אבי לא היה עוזר ולא אימן בשום מקום.
הוא קיבל את קבוצת הבית שלו, עשה עבודה חלשה ולא היה מוכן אפילו לקבל עזרה כשהציעו לו אותה.
הוא כל-כך לא מוכח שאני בהלם ממה שאתה כותב פה.

הקשר הכי טוב בהיסטוריה.

הוא לקח אליפות בעונה שחתמנו על מקום רביעי. הוא אשכרה בא להציל ספינה שוקעת בלי כלום, בלי כסף, בלי רכש. ועדיין הביא תארים.

אפשר להסכים ולא להסכים עם ההחלטות שלו, וגם אני הייתי בעד שילך כי לדעתי הוא לא מתאים, אבל יש לי 0 כעס עליו ואני לא שוכח לו את האנרגיות שהוא הביא, את האמונה בשחקני הבית, הוא שיחק עם הכלים שהיו לו. את האליפות המאוד חשובה לעתיד של המועדון ולתדמית שלו אי אפשר לקחת לו. אוהדים שאשכרה מזלזלים ולא זוכרים איפה המועדון היה הם פשוט כפויי טובה מפונקים.

קשה לנהל דיון עניני שהכל זה אמוציות.

צאבי אגדת מועדון ואסור לנו לשכוח את זה (גם אם לאפורטה כנראה שכח) אבל גם אסור לנסות ולסלף היסטוריה ובטח שצריך להפריד בין צאבי השחקן לצאבי המאמן.

צאבי בעונה הראשונה המלאה שלו קיבל מנופים של מאות מיליוני דולרים שרוב השחקנים הגיעו לבקשתו.

שום ספינה שוקעת ושום בלי כסף. השחקן היחיד שהוא רצה שברצלונה לא יכלה להביא וזה גם בגלל שהוא לחץ על השחקנים האחרים זה קשר אחורי. וכמו שראינו שנה שעברה אדון הנזי פליק הצליח למצוא לזה אני חושב פיתרון לא רע הייתי אומר.

האנזי פליק קיבל את אותה קבוצה שהוא התבכיין לתקשורת שהיא “לא תחרותית” והיה במרחק ארוחאו אחד מלהגיע לגמר ליגת האלופות ולקחת אולי טראבל.

צאבי רמז באותה מסיבת עיתונאים מפורסמת ההיא שריאל מדריד היה קשה להתחרות איתה אז שנה אחרי פליק עם אותם שחקנים נתן לאותה ריאל חזקה מחוזקת באמבפה בראש …

צאבי צריך לבחור בקבוצה שהוא יכול לעשות REBOOT לקרירה שלו . אני חושב שלטובת צאבי בעצמו שלא יגיע לאמן את יוניטד הנוכחית בטח לא באמצע עונה.

אין שום בושה גם לאמן בתור התחלה אמיתית קבוצה כמו גירונה . פפ לואיס אנריקה זידאן התחילו בקבוצות חלשות מאותה “גירונה” שפה זה נרמז כאילו זה לרדת ברמה.

לואיס אנריקה פוטר מרומא והלך לסלטה ויגו.

הוכיח את עצמו בליגה גדולה, ומי שתשלם את מה שהוא דורש על פי הצלחות העבר, הוא יאמן אצלה.

מה זה משנה איך ובאיזה תנאים, הוא הביא אליפות. כשאתם ממלאים קורות חיים אתם מפרטים יותר מדי על העבודות שלכם?