יש סעיף, מכרנו רק 50% ולבארסה יש אפשרות להחזיר אותו. כמו השאלה רק ידידותית לפיירפליי
לפי מה שאני קראתי, אין סעיף חזרה.
יש 50% ממכירה עתידית וזכות ראשונים להשוות כל הצעה.
4 מיליון זה לא הרבה כשאנחנו לא ב 1:1.
אבל זה שולי אם הוא נפרד מבארסה בצורה לא ידידותית.
אתמול במשחק של ריאל בלט לי בעין ויקטור מוניוז, הקיצוני השמאלי הג’ינג’י של אוססונה.
מסתבר שהוא קטאלוני יליד ברצלונה, והיה במחלקת הילדים של בארסה.
אבל, לפי מארקה, 50% מהכרטיס שלו שייכים לריאל. הוא עזב את בארסה , עבר למחלקת נוער של קבוצה אחרת, ומשם ריאל קנו אותו למחלקת הנוער שלהם.
אוססונה כבר קיבלו הצעה של 35M, אבל סירבו ודורשים 40M סעיף שחרור. עבור ריאל, זה אומר 20M.
אני לא עוקב אחריו אבל אתמול הוא הציג יכולת גבוהה יותר ממה שראשפורד מציג בדרך כלל. 40M זה מחיר הגיוני לשחקן צעיר ברמה הזאת.
המנהל של אוססונה אמר שריאל לא יכולים לקנות אותו בחצי מחיר ואז למכור הלאה, כי אסור לשחקן לעבור פעמיים באותו החלון.
אם ייצא לי, אראה קצת יותר את אוססונה בשבילו.
זכור בתור הג’ינג’י שהחמיץ מולנו בתוספת הזמן בעונה שעברה.
צריך יותר קונטקסט כי אין סיכוי שזה נכון.
אולי הכוונה לחלון של ינואר.
הוא דיבר ספציפית על הקיץ הקרוב.
אולי זה חוק חדש, אני גם זוכר שקנינו ומכרנו באותו הקיץ. קוקורייה למשל.
אגב פאטי כבש נגד לאנס במפגש צמרת. כבש את שער הניצחון עם צ׳יפ אללה מסי.
אם אני לא טועה כבר 9 שערים בליגה. אם הוא מגיע ל15 ו20 בכל המסגרות זה יפה מאוד לשחקן רוטציה.
חיפשתי על הנושא וכל מה שמצאתי זה שמדובר בעניין הפרקטי שאי אפשר לרשום את השחקן פעמיים באותה עונה או את דעתו האישית של המנהל של אוסאסונה שריאל לא נוטים לעשות מהלכים של רכישה ומכירה.
אולי לא מצאתי את מה שאתה מדבר עליו.
הסתמכתי על זה אבל נראה לי שאתה צודק והוא טועה.
גרוק הזכיר שעשינו בדיוק את זה גם עם קוקורייה (2019) וגם עם אמרסון רויאל (2021). קנינו ואז מכרנו ברווח באותו חלון.
אלא אם כן החוקים השתנו מאז 2021.
כן, לא ברור על מה הוא מתכוון שהוא מדבר על זה ברמה הבירוקרטית.
ברמת הפרשנות האישית הוא אומר שריאל לא נוטה לעשות מהלכים כאלה.
טיפה מוזר, כמו מישהו שטוען שיש לו דלקת גרון, וגם קיבל מכה בברך וגם קצת כואב לו הראש.
אולי מותר להחזיק נכסים אבל לא לרשום פעמיים. קוקורייה לא היה רשום אצלנו באף שלב.
אסור באותה עונה זה ודאי, כי חווינו את זה עם אולמו.
והמנהל של אוסאסונה מדבר על על תקופת זמן של ארבעה חודשים שאסור לבצע את הרכישה החוזרת, אבל למה לא בקיץ? לקנות, לרשום, ולמכור?
אולי משהו השתנה בחוקים.
בוודאי שהיה רשום. מימשנו את סעיף הבייבק ומכרנו אותו הלאה. אתה לא יכול למכור אם הוא לא שלך. אם אתה זוכר, את דסט שחזר מהשאלה היינו צריכים לרשום כדי למכור. אי אפשר אחרת.
ואמרסון אפילו שיחק 2-3 משחקים בבארסה לפני שנמכר. אי אפשר לשתף אותו אם הוא לא רשום.
מרוקו הולכת לפטר את המאמן רגרגי, ולפי מארקה, המועמד המוביל לרשת אותו הוא צ’אבי.
אם זה אכן יקרה, צ’אבי יאמן אותם במונדיאל.
די מוזר הסיפור הזה
OFFICIAL: The Moroccan National Team have announced Andres Iniesta as their new sporting director.
המאמן הקודם כבר פוטר (זה שהביא אותם לחצי גמר המונדיאל ). מה הסיכוים של צ’אבי עכשיו?
ג’ורדי קרויף מונה לפני כחודש למנהל הטכני של אייאקס והיום מינה את אוסקר גרסיה למאמן.
ג’ורדי היה מי שהביא את אוסקר לאימון בוגרים ומכבי ת"א הייתה התחנה הראשונה. בצוות שלו יש את חואן פאבלו שהיה שוער במכבי (שהודח באכזריות רגע לפני הצ׳מפיונס) וקרלוס גארסיה שהיה הבלם.
על המגרש עצמו כמובן יש את אוסקר גלוך.
לגבי אוסקר גארסיה עצמו, קשה לומר שיש משהו בקריירת האימון שלו שמצדיקה כזה ג’וב. חתיכת הימור.