אקסים ומושאלים ברסאים :: הצ'אבי הנכון בדרך ליונייטד?

עבר 14 יום מהעברה שלו? אם כן אי אפשר להחזיר

לא צריך 14 יום.

אין החזרות על מוצרים שבירים.

בקיצור אין NO REFUNDS

𝐉𝐔𝐒𝐓 𝐈𝐍: Ter Stegen will NOT return to Barcelona, as he remains under contract with Girona until June. Barça have also made it clear that he will STAY there until the end of the season

זה החדשות הטובות

החדשות הרעות ששנה הבאה הוא חוזר לאכול משכורת אצלנו

דקו כבר מתחיל לתכנן את מי אפשר להביא בקיץ על חשבון 80% מהשכר שלו.

צחוק בצד רגע -

אני לא יודע אם אני מושפע מידיי מהלך הרוח פה בפורום לאורך השנים, אבל אני חייב להגיד שכמתבונן מהצד נראה שדקו באמת הראה לאורך הזמן עקומת למידה חריגה ויוצאת דופן, באופן שלא זכורים לי רבות כאלה מאנשי מקצוע ברמות האלה.
מסדרת החלטות ובחירות מקצועיות תמוהות במיוחד, שלא לומר - מסריחות משיקולים זרים ולא מקצועיים - לסדרת החלטות מעולות, כל אחת טובה מקודמתה וכל בחירה בול בפוני, ועם רמת ביצועים והוצאה לפועל שלא מביישת את גדולי אנשי המקצוע בתחום.

אחרי הביקורות החריפות (והמוצדקות) בראשית הדרך, נראה שבסיכומו של יום - לגמרי זכיתם.

אל תדבר ככה, משה עדיין זועם שלא הצלחנו להוציא עוד איזה 3-4 מליון על איניגו.

אני עדיין לא מבין מה רוצים/רצו ממנו.
עושה עבודה סולידית. מנגד, הוא גם לא עושה עבודה יוצאת דופן כרגע.

לא שמנו לב, אבל פאטי חזר לכבוש. כבש את הראשון של מונאקו מול ראן ב4-0. שער 8 שלו בכל המסגרות.

שימשיך ככה, עדיין אני חושב שהוא יהיה מאושר בארה״ב.

נראה לך ששדות הכותנה בצרפת לא מספקים?..

ברשת יש הרבה התלהבות סביב יאן וירג’ילי.
בקיץ וירג’ילי היה אופציה להיות המחליף של ימאל אבל איבד את המקום לבארדג’י. דווקא במאיורקה וירג’ילי פורץ בעמדת הקיצוני השמאלי.
לא מן הנמנע שבארסה תרצה להחזיר אותו לסגל בקיץ הבא.

אני גם קראתי דיווחים חיוביים, אבל אז יש את הסטטיסטיקה ובמיוחד הציונים.

לא הייתי מייחס חשיבות לציונים.

בינואר ירד ביכולת, אבל מאז שעלה כמחליף ובישל נגד אתלטיקו בתחילת העונה, יצא למונדיאליטו וחזר, היה כל משחק מככב שם. בתור אחד שאת העונה שלו בפנטזי לה ליגה עשה על ז’אן וירז’ילי.

אז למה לייחס חשיבות? לכתבות ושמועות?

אתה רואה את המשחקים של מיורקה?

זה לא עניין של מה עדיף.
הציונים האלה קשורים ישירות לסטטיסטיקות שסביר להניח מאוד מאוד רדודות, או במקרה הטוב טיפה עמוקות אבל לא מלאות.

וכן, עדיף לראות מה אנשים שצופים בו אומרים.

ספציפית מיורקה היא מהקבוצות שאני משתדל לראות משחקים שלה בליגה, בין היתר בגלל ז’אן אבל גם כי אני עוקב אחרי המועדון הזה (סטיב נאש, סטיב קר, גריים לה סו ואנדי קולברג בעלים משותפים).

שיתוף הפעולה בין וירז’ילי למוריצ’י הוא חלק עיקרי מההתקפה, הסכנה העיקרית שמצפה לנו במשחק הקרוב. הילד עושה הרבה פעולות, רואים את זה בסטטיסטיקה בעיקר.

הוא מזכיר לי את לאמין מהבחינה הזאת שהוא יודע לשמור על כוחות תוך כדי משחק.

ב MD בדיוק פירסמו כתבה עליו לקראת המשחק מול מיורקה.
אין שם שום דבר חדש או פיקנטי , למעט דבר אחד.
כתבו שדקו הציב לו שתי אופציות - או לשחק בבארסה ב’ בליגה הרביעית או להימכר. דקו שלל השאלה. זה לא ברור לי, הרי לא קיבלנו עליו הרבה כסף כדי להחתים מישהו אחר. אם הוא כזה כשרון, למה לא להשאיל?

אני תוהה..

תקרת שכר? פייר פליי?

ברור לי שהוא לא היה יושב על משכורת עתק, אבל במצבנו הגבולי כל יורו נספר. לא נשכח שדקו ולאפורטה מבטיחים פייר פליי בכל חלון ההעברות, וגם לא נשכח את ברדוגו שיושב על אותה משבצת.

תקרת השכר לא רלוונטית אם הוא מושאל.
לפייר פליי הוא לא תרם הרבה, נמכר ב 4 מיליון.
חיפשתי עכשיו בכוונה למה לא הושאל. טוענים שדקו לא רצה אותו בגלל שסירב לשחק עוד עונה בבארסה ב’ .
זה גם מסביר למה אין לו סעיף בייבק , רק אחוזים ממכירה עתידית.
אם זה נכון, אני לא מבין למה דקו ישנה את דעתו פתאום.

רגע, רגע, במצבנו 4 נקי זה לא מעט.
אבל אתה בטוח שאין רכישה חוזרת?