אין מה לכתוב.
רוצה שאביא ממים איך השופטים נותנים לכם את הצ’מפיונס מחר?
היי, אני חדש פה (לפחות במתכונת החדשה של הפורום).
אני מנסה לפתוח דיון חדש, אבל אני לא מצליח. מה הבעיה?
אם אני לא טועה משתמשים חדשים צריכים לצבור פז"מ של הודעות כדי שתהיה להם יכולת לפרסם דיונים חדשים.
ברוך הבא!
מה שסשה אמר, אתה יכול לבקש בפרטי מאחד המנהלים ונשתדל לעזור.
אדמינים, יכולים לעזור לו?
הוא ניסה להשתמש בטלפון הישן כדי לשנות את הסיסמה בעצמו?
לסייע לשביט לכתוב תגובה אחרי ניצחון מוחץ קטאלוני 4-0 בקלאסיקו?
אני חושב שזה הזמן המתאים ביותר שיש להשתמש ב"אפליה של האדמינים המדרידאים המרושעים" הידועה לשמצה.
אל תדאג שתזכו בצמפיונס השנה תמיד היה נעים שהוא היה בפורום
אני אהיה עדין, לא מבטיח לא להחרים שום דיון אם הוא לא לטובתי
בשיחה של אחד המשתמשים שלנו אתמול אם אחד המנהלים, הסתבר כמה דברים:
בפורום של מדריד אסור לכתוב הודעות של שורה.
בפורום של ברצלונה ה"יד יותר קלה" כי מישהו החליט שאנחנו “יותר ליברלים”
אני כתבתי בפורום שלנו מספיק הודעות של שורה מחקו לי גם אותם.
אז ניתן להסיק מזה, אוהד ריאל יכול לכתוב הודעות של שורה שחלקם מתריסות בפורום של ברצלונה אבל בפורום של מדריד אסור לו.
אוהד ברצלונה לא יכול לכתוב בשום מקום הודעות של שורה.
מישהו יכול להסביר לי את זה?
פור דה רקורד, אני המנהל המדובר
אכן, בפורום מדריד היד יותר קלה על ההדק מאשר בפורום ברצלונה
שלוש אמירות חשובות בהקשר הזה:
(1) היד על ההדק היא זהה כלפי אוהדי ברצלונה וכלפי אוהדי מדריד. כלומר היא תלויה בפורום בו נמצאים, לא בקבוצה שהמשתמש אוהד.
בפורום מדריד לאוהדי שתי הקבוצות אסור לכתוב הודעות של שורה. בפורום ברצלונה זה יכול להתקבל על הדעת, שוב, מצד אוהדי שתי הקבוצות.
(2) אם אוהדי ברצלונה מעוניינים ביד יותר קלה על ההדק גם בפורום שלהם - כך יהיה (עד כדי שיש מיעוט של מנהלים שם, עם מיעוט של זמן פנוי לכל אחד מהם - אבל אולי נוסיף מנהל ברצלונאי, שיש לו רצון להיות רב-מחק?).
(3) אני מסכים שיש בעייתיות תיאורטית בהודעות של שורה שכל מהותה היא הסתלבטות, מצד אוהדי מדריד כלפי אוהדי ברצלונה בפורום ברצלונה. ובפרט, פרקטית במקרה האחרון, ייתכן שהיינו צריכים למחוק אותן וטעינו באי מחיקה שלהן. גם פה, ייתכן שהפתרון הוא הוספת מנהל ברצלונאי שינטר זאת טוב יותר.
בסוף המטרה מספר 1 בפורום ברצלונה היא שיהווה מקום נעים לאוהדי ברצלונה לכתוב ולקרוא בו.
אוהדי ברצלונה כולם פה - תעזרו לנו לחשוב איך להפוך אותו לכזה, כי אתם יודעים הכי טוב מה יהיה נעים לכם.
ספציפית לגבי זה: אפשר וצריך לדבר על כל הודעה לגופה, אבל:
(א) ייתכן שנמחקו לך הודעות שלא בצדק
(ב) אם זה קרה בפורום ברצלונה על ידי מנהל מדרידאי זו בעיה - וכאמור הפתרון הכי טוב עבורה הוא הוספת מנהל ברצלונאי פעיל שייקח אחריות על מחיקת הודעות בפורום ברצלונה, בהתאם לרף המינימלי (כלומר סף, אבל זה נשמע מוזר) שיקבעו אוהדי ברצלונה
(ג) באופן כללי נכון להיום הסף להודעה בפורום מדריד הוא גבוה יותר מבפורום ברצלונה, זה בגדר עובדה, ושוב - זה ניתן לשינוי (על ידי שינוי הסף הברצלונאי), אם תרצו… אבל גם לא חסרים אוהדים ברצלונאים שאומרים שפה זה לא ספורטאנטר וטוב שאפשר לכתוב בחופשיות (אם אני זוכר נכון, מבחינה היסטורית זו אחת הסיבות שהגענו לפה ועזבנו שם)
אין לי בעיה שמוחקים לי הודעות. אני כבר התבגרתי מהשטויות האלו , עובדה שעד היום לא התלוננתי על זה כי תכלס לא הכרתי את ההנחיה הזו.
הבעיה שלי וזה די בברור שמה שאסור לנו מותר להם כי מישהו החליט שאנחנו יותר “ליברלים”
אתה לא יכול להגיד בפורום B מותר לצד ב ולצד א אסור אבל בפורום R לצד א אסור ולצד אסור
זה חלק מהבעיה.
אבל אף אחד לא אומר את זה
כמות ההודעות שלהם בפורום שלהם שנמחקות, ולא היו נמחקות הודעות מקבילות שלנו בפורום שלנו - היא עצומה. אבל בהגדרה אתה לא רואה אותן, כי הן מחוקות (ואני רואה אותן כי מנהלים רואים הודעות מחוקות).
יש עד עכשיו הודעות של שורה בדיון אנקדוטות שכל המטרה זה להטריל אותנו הודעה אחת זה ההודעה אותו משתמש דיבר איתך בתור דוגמה וההודעה השניה של טיטי על הסמים.
אם אני ילך לפורום של מדריד ויכתוב “פרז משחד שופטים” (אני לא מאמין בזה) ההודעה תשאר?
כן או לא
אין לי בעיה של הודעות שורה. אבל שזה יהיה פתוח לשתי הצדדים.
לא כל כך הבנתי (משה), אני גם לא אומר ש"פנית" אליי. רק אגיד שאני ממש נגד תגובות מחצית (ונגד תגובות של שורה להוציא מקרים מסוימים) ובגלל החבר’ה פה אני ‘נגרר’ לזה בפורום של ריאל ולפעמים נבואות הזעם שלי מתהפכות. בכל מקרה המחק מהצד שלי כמעט ולא פעיל, לא בפורום שלכם (הגחתי כמה פעמים) וגם לא אצלינו.
מה שכן ראיתי גם כמה הודעות אצלינו שאני לא באמת חושב שזה היה הומור ובאמת מצחיק או שבאו לנהל דיון.
עריכה: קראתי מה כתבת עכשיו, רק ציינתי את “השקפת עולמי” בעניין ושהמחק מבחינתי כבר פחות בשימוש.
אני אתן לך דוגמא, אני הייתי …לא אגיד ‘מתעצבן’ כי מה יש להתעצבן אבל אם אתמול בפורום שלנו מישהו היה כותב ‘או ויניסיוס הזה לא יתבגר לעולם’ אחרי הצהוב המטופש שקיבל אתמול בגלל התחזות - אני חושב שזה נושא שעלה מיליון פעמים ולא שההודעה לא באמת במקום אבל אפשר להוסיף משהו או להתאפק לסיום המשחק. גם הודעה של ‘תכניס את אנדריק’ או 'איזה גולאסו של רודריגו…אפשר לשמור את זה קצת ולהתאפק. בביזיון כמו בקלאסיקו אפשר ורצוי ומקל עלינו בנשמה לשחרר קיטור.
מעבר לכך אני גם יודע שאני יחסית בדעת מיעוט לגבי זה וחלק או הרוב אומרים שאני חופר, כי אני מתייחס לכדורגל ולריאל כמו סיפור, אני לא שם לב וזה יוצא ארוך
אבל לא התיחסתי אליך. אנדר כבר "הודה " באשמה
זה לא בקטע של להאשים אף אחד.
אז שוב, לא אתה ולא אני יכולים להשפיע על מה מותר לכתוב בפורום מדריד
אם יש הסכמה רחבה של אוהדי ברצלונה נגד הודעות של שורה בפורום ברצלונה - המנהלים יאכפו זאת
זו הדרך היחידה ליצור שוויון, שאנחנו בעצם נראה מה עושים במדריד, ונעתיק
אישית אני לא מגדיר את עצמי לפיהם וחושב שעדיף לנו לעשות מה שהכי מתאים לנו, בלי קשר לקיום שלהם
אבל כאמור - אם רוב אוהדי ברצלונה פה רוצים שהודעות של שורה יימחקו בפורום ברצלונה, כך יהיה