מה אני אגיד לכם, כדורגל זה דבר מצחיק. שנים אוהדי ריאל חגגו בצד עם “אמרנו לכם” בקשר לזה שהיה לנו מזל עם דור זהב מהלה מאסיה. אז מה קרה? התנהגנו כמו ריאל. קנינו שחקנים, מלא, קיבלנו בראש ובסוף פשטנו רגל.
רק שחזרנו לשורשים, חזרנו להיות ברסה. הקנאים לא צודקים, תאמינו בתהליך. קסאדו זה לא מזל. גם לא קובארסי, גם לא ימלא, גם לא גאבי ועוד ועוד שיעלו.
הייתי שמח לכתוב תגובה נורמלית אבל אני אחכה שהמנהלים פה יעזרו לי לשחזר סיסמא כי אני כותב מהפלאפון הישן שלי ואני מצטער -אחריי שאתה עובר לאייפון אי אפשר לחזור לשום דבר אחר.
רק משהו אחד קטן - דקה שניה במשחק, ויניסיוס עשה לחץ על קובארסי שלא הצליח למסור טוב והילד החרא מברזיל כרגיל התחיל חגיגות עם הקהל בהתרסה. כמה חיכיתי לסוף המשחק מאותו הרגע…תחזיר תחזיר את האף שלך מהשמיים. גאבי עלה בדיוק להגיד לו שאנחנו פה ואנחנו לא הולכים לשום מקום. שילך עכשיו להלהיב את הקהל שלו.