אני לא
אז טעות שלי. אם אני לא טועה היית מנהל בספורטאנטר, משום מה זכרתי שגם פה.
בכל מקרה, דן הוא לא המנהל הברסאי היחידי, גם אדם (אנדר) מנהל, והוא זה שהעלה מלכתחילה את הנקודה השנייה והחשובה יותר בדברים שלי, על זה שלמעשה כבר היום מתנהלת סוג של אוטונומיה בכל צד של הפורום.
אני אגב בכלל בעד אאוטסורסינג - לתת לרביע, שכבר מנהל, למחוק הודעות שלא נראות לו בכל אחד משני צידי הפורום. רק מזהיר מראש - הוא לא יקבל בהבנה את התלונות של שני הצדדים על ‘משחק מלוכלך’. מבחינתו זה כדורגל אמיתי, וכל הפדלאדות של ימאל והעקבים של ג’וד זה סתם חרא מיותר.
זה פשוט לא נכון, רק היום נמחקו הודעות שלנו ע"י מנהלים מדרדיאים. זה לא ניהול אוטונומי
ניהול אוטונומי יתנהל שמנהל של כל פורום יקבע מדיניות מחיקות לגבי הצד שלו . רק במקרים ממש אבל ממש קיצונים תהיה התערבות של מנהלים חיצונים.
מאוד פשוט ומאוד יעיל .
זה לא עניין של להיפגע. לי באופן אישי מחקו הרבה הודעות, i dont give a fuck אבל מצד אחד דן נוקט במדיניות מוצהרת של ליברטאן בפורום אבל המנהלים האחרים נוקטים במדיניות של ימין קיצוני פה מולנו. זה לכבול לנו הידים עד גבול של לסתום לנו את הפה.
התכוונתי שאתה ואני מכירים אחד את השני.
אולי זה התפספס…
קצת
סופסוף גם אני בחברה המגניבים.
מחקו לי הודעה
ובאלוהים, אתם עדיין צריכים גננת…
זה רק מוכיח שאוהדי ברצלונה צדקו, מפלים אותם לרעה, אני ראיתי את ההודעה שנמחקה.
אני מסכים רק לגננות בשם רביע.
אני מכיר את רביע, הוא אינטיליגנט מדי - הוא לא יסכים להיות הגננת…
אני חושב שצריך למצוא קבוצה שכולנו נשנא ונוציא את הקיטור רק עליה כל הזמן כך כולם ירגעו.
לא ראיתי שמישהו פה הודה לנו על זה שהעפנו אותם מהגביע.
מה יש להודות לכם אתם חטאפה עם יותר כסף
אוהד ריאל מדריד לעולם לא יכול לשנוא את חטאפה. תמיד מאירים לנו פנים.
במיוחד שהנשיא שלה אוהד ריאל אם אני זוכר את נדב יעקובי אמר פעם בשידור.
כמו גביע גאמפר כזה ?
ברוח ההודעה של ליאור, שזכתה לתמיכה ראשונית רחבה יותר מהאי-אמון בברתומאו,
האם אתם בעד או נגד לנסות לתקופה הקרובה להשתחרר מהמחק?
- בעד
- נגד
מה עם ההצעה שלי? אני נגד מחיקה לגמרי של המחק. @Cockroach_Crazy יהיה המנהל שלנו (מנהל יחיד). אף מנהל מדרדיאי לא יתערב אצלנו בפורום ואתו דבר ההפך
בפורום הכללי יהיה את מנהלים רגילים.
A fuera!
לא הבנתי מי המנהל בפורום של ברסה?