הפורום שלנו :: די עם הספאם !

אני קצת מובך מהדיון פה.

בואו נגדל ביצים, נתבגר, ונפסיק לקחת ללב כמו בחורות. אפשר לעבור הלאה, מדובר על כדורגל, לא שיח בין פמיניסטיות.

קחו דוגמה מהעבודה שלי, שאגב אצלנו כולם בנים.

יש מישהי בעבודה שלי שכל פעם מתנהל בנינו טראש טוק בפינג פונג. אני כמובן הכי טוב (בכל זאת הייתי בנבחרת ווינגייט). הוא אוהב לנגן לי על העצבים, ולפעמים בעיניי הוא חוצה את הגבול. לפני כמה חודשים התפוצצתי עליו וזה נגמר בשיחה אצל המנהל.

ביום חמישי הייתי עצבני על מלא דברים אחרים, ועשינו טורניר זוגות ופתאום הוא הפריע לי באמצע הנקודה שהפסדתי ואמרתי לו לסתום באמצע הנקודה. הוא התחיל לעצבן אותי והתפוצצתי, התחלתי לצרוח עליו כמו פסיכופט ושיסתום את הפה שלו ושלא יבכה אח״כ כמו ילדה שאני ״מחפש אותו״. הסופ״ש עבר, באנו לעבודה, הוא שאל לשלומי כאילו כלום ובערב התנצלתי בפניו כי באמת הגבתי בצורה מוגזמת.

וככה מתנהגים גברים. הפורום פה הוא לא מקום להיעלב, הוא מקום לפרוק עצבים, להסתלבט, לצחוק, וגם לנהל שיח ענייני על כדורגל. זה מקום של בריחה מבחינתי, וככה צריך להתייחס אליו.

נ.ב
אם אפשר למחוק כל הודעה של טיטי שהוא בעצם טניה האגדית אני אשמח :heart:

משה,

א. ליאור בעצמו הוא מנהל. אז אני לא כ"כ מבין את הטענה “זאת התגובה הרשמית של מנהלי הפורום”.
ב. כבר היום יש סוג של ‘אוטונומיה’ לכל צד בפורום, והראשון שהתנגד לה הוא… אתה. אתה לא אהבת את זה שמנהלי הפורום הברסאי קצת יותר מתירנים מאלה של הצד המדרידאי, מה שיצר ‘חוסר שיוויון’, לדעתך, בין אוהדי ריאל שיכולים להגיב יחסית בחופשיות בצד הברסאי, לבין אוהדי בארסה שלא יכולים להגיב בחופשיות בצד המדרידאי.
מה שאתה רוצה בעצם זה לא אוטונומיה, אלא רגולציה על כל הפורום שיתנהל בצורה אחידה וקבועה מראש, ושרק המחיקות עצמן יבוצעו ע"י מנהלים ברסאיים בצד הברסאי וע"י מנהלים מדרידאים בצד המדרידאי. וזה כבר משהו אחר לגמרי.

דעתי האישית היא שאפשר וכדאי גם להקל וגם להחמיר בו-זמנית את מדיניות המחיקות. מצד אחד, בגלל אותם שיקולים שליאור פירט - למעט במחיקות של הודעות “סתמיות” - כאלה שאולי לא מוסיפות יותר מידיי, אבל גם לא פוגעות באף-אחד; ומצד שני להיות עם יד קצת יותר קלה על ההדק במחיקות של הודעות מתסיסות ומתריסות - בייחוד כאלה שנכתבות ע"י אוהדים של “הצד השני” ובייחוד בייחוד ב"זמנים רגישים" (מיד אחרי הפסדים כואבים ומרגיזים, לדוגמה). אני חושב שעל-אף הפגיעה המסויימת בחופש הביטוי, הפורום ירוויח מזה לטווח הארוך באווירה טובה יותר שתשרור בין חברי הפורום מכל הצדדים (כפי שהייתה ברוב המוחלט של הזמן בכמה שנים שאני כאן). גם אני הייתי מעדיף שכולם היו לוקחים את הדברים ברוח טובה יותר / מתעלמים, אבל בסוף יש כאן לא מעט משתמשים שיוצאים פגועים ומבואסים, וחשוב לתת על זה את הדעת.

כתגובה אני אצטט את אחד מהוגי הדעות הגדולים של זמננו

ליאור לא מנהל.

אין שום אוטונומיה, כי למעשה מנהלים מהצד המדרידאי נכנסים ומוחקים לנו הודעות. כולל היום. למעשה המנהל היחיד הברסאי הוא דן ודן לא מוחק לאף אחד הודעות. אדם הוא לא אוהד ברסאי קלאסי וזה לגטימי,

אני אף פעם לא התנגדתי לזה תמיד תמכתי בזה. אף אחד לא התיעץ איתנו אף פעם לגבי מדיניות של מחיקות.

אני מציע אוטונומיה כמעט מוחלטת. לכם יהיו מנהלי מדריד שיחליטו איזה רף של מחיקות היה בפורום שלכם. ולנו יהיה מנהלים משלנו שיחליטו מה הרף אצלנו.

למעשה, כולנו רואים מה נמחק ומה לא. יש כאלו שבוחרים לספר לנו סיפורים. יבגני פה יכול להעיד.

אני מציע את @Cockroach_Crazy שינהל את פורום ברצלונה ובסופו של דבר הוא יחליט מה לגטימי ומה לא. כולנו אוהבים אותו וסומכים עליו.

אני לא

אז טעות שלי. אם אני לא טועה היית מנהל בספורטאנטר, משום מה זכרתי שגם פה.
בכל מקרה, דן הוא לא המנהל הברסאי היחידי, גם אדם (אנדר) מנהל, והוא זה שהעלה מלכתחילה את הנקודה השנייה והחשובה יותר בדברים שלי, על זה שלמעשה כבר היום מתנהלת סוג של אוטונומיה בכל צד של הפורום.

אני אגב בכלל בעד אאוטסורסינג - לתת לרביע, שכבר מנהל, למחוק הודעות שלא נראות לו בכל אחד משני צידי הפורום. רק מזהיר מראש - הוא לא יקבל בהבנה את התלונות של שני הצדדים על ‘משחק מלוכלך’. מבחינתו זה כדורגל אמיתי, וכל הפדלאדות של ימאל והעקבים של ג’וד זה סתם חרא מיותר.

זה פשוט לא נכון, רק היום נמחקו הודעות שלנו ע"י מנהלים מדרדיאים. זה לא ניהול אוטונומי

ניהול אוטונומי יתנהל שמנהל של כל פורום יקבע מדיניות מחיקות לגבי הצד שלו . רק במקרים ממש אבל ממש קיצונים תהיה התערבות של מנהלים חיצונים.

מאוד פשוט ומאוד יעיל .

זה לא עניין של להיפגע. לי באופן אישי מחקו הרבה הודעות, i dont give a fuck אבל מצד אחד דן נוקט במדיניות מוצהרת של ליברטאן בפורום אבל המנהלים האחרים נוקטים במדיניות של ימין קיצוני פה מולנו. זה לכבול לנו הידים עד גבול של לסתום לנו את הפה.

התכוונתי שאתה ואני מכירים אחד את השני.
אולי זה התפספס…

קצת :sweat_smile:

סופסוף גם אני בחברה המגניבים.

מחקו לי הודעה :star_struck: :heart_eyes: :rofl:

ובאלוהים, אתם עדיין צריכים גננת… :man_facepalming:t2:

זה רק מוכיח שאוהדי ברצלונה צדקו, מפלים אותם לרעה, אני ראיתי את ההודעה שנמחקה.

אני מסכים רק לגננות בשם רביע.

אני מכיר את רביע, הוא אינטיליגנט מדי - הוא לא יסכים להיות הגננת…

אני חושב שצריך למצוא קבוצה שכולנו נשנא ונוציא את הקיטור רק עליה כל הזמן כך כולם ירגעו.

1000121964

לא ראיתי שמישהו פה הודה לנו על זה שהעפנו אותם מהגביע.

מה יש להודות לכם אתם חטאפה עם יותר כסף

אוהד ריאל מדריד לעולם לא יכול לשנוא את חטאפה. תמיד מאירים לנו פנים.

במיוחד שהנשיא שלה אוהד ריאל אם אני זוכר את נדב יעקובי אמר פעם בשידור.

כמו גביע גאמפר כזה ? :see_no_evil:

ברוח ההודעה של ליאור, שזכתה לתמיכה ראשונית רחבה יותר מהאי-אמון בברתומאו,
האם אתם בעד או נגד לנסות לתקופה הקרובה להשתחרר מהמחק?

• בעד
  • נגד
0 מצביעים