יש לך פריבילגיה להגיב בפורום שלנו בהודעות עוקצות או הטרלות ישירות, ולא כולן נמחקות.
לנו אין פריבילגיה כזאת בפורום של ריאל. לי מחקו 2-3 הודעות הומוריסטיות שמישהו מהמנהלים לא אהב , אז הפסקתי להגיב אצלכם.
תוותר על הפריבילגיה לכתוב בפורום בארסה, אז תהיה שווה בין שווים.
זה כי אתה לא אובייקטיבי.
בטח יש לך סטטיסטיקות להריץ. תסתכל כמה הודעות של אוהדי בארסה נשארו בפורום של ריאל בשנה האחרונה וכמה הודעות של אוהדי ריאל נשארו בפורום של בארסה.
או שאולי תגיד שאוהדי בארסה לא באים לפורום של ריאל זאת בעיה של אוהדי בארסה?
אבל אנחנו רוצים להספים בפורום שלנו. להוציא את התסכול על השופט. בדיוק כמו שאתם עושים בפורום שלכם וזה נשאר. זה כיף למצוא מישהו ולהפיל עליו הכל.
למה אתה מוחק לנו את הבכי שלנו? תמחק ספאם של טיטי בפורום שלנו, לא את הספאם שלנו בפורום שלנו. מבין את ההבדל?
כתבתי שאני מוותר על הפריבילגיות ולא על הזכויות החוקתיות שלי.
ואין לי שום בעיה שתכתוב כמה שיותר תגובות עוקצניות והומוריסטיות בפורום של ריאל, אלא להיפך ! ועל זה בדיוק באנו לדבר כאן היום, לא אמורים למחוק הודעות כאלה.
וכדי שלא תרגיש אוהד ברצלונה מסכן ודחוי שרק לו מוחקים הודעות שתדע שגם לי מחקו כמה וכמה(לא 2 הודעות מסכנות) הודעות הומוריסטיות מהרמה הכי גבוה שיש בפורום של ברצלונה, זה לא מנע ממני להמשיך, להתבכיין ולוותר לא בבית ספרנו.
ממש לא מסכים, כל ההודעות שלי נכתבות בטוב טעם ובעידון רב.
אתה יכול לא להסכים עם ה"אליפות במחזור ה 35" שלי או עם תאוריית" השפיץ של הנעל של לבה", זכותך המלאה, אבל זה בהחלט לא ספאם.
לפעמים זכות חוקתית גם היא פריבילגיה.
אני לומד מהר. 2-3 הודעות וזה הספיק לי. אולי אתה בעד שאכתוב הודעות עוקצניות של חצי שורה, אבל המנהלים כאן לא אוהבים את זה.
ברור לי שאם אכתוב הודעה ממש רצינית היא לא תימחק. אבל זה נדיר שבא לי לכתוב משהו רציני על ריאל.
אוקיי, אז תמשיך בשלך, בסוף אולי לא ימחקו לך הכל ומשהו יישאר. כמו התגובה שלך אליי בפורום היריבות .
מה שבטוח זה שלא אבוא לכאן אחר כך לבכות כמו ילדה עם קוקיות
אולי נבקש משביט, ירדן ומנדייטה @Mendieta שיעבירו קורס מזורז איך לקחת הכל בקלות ?
תבוא כמו קונדה. גבר חסון שרירי עם קוקיות.
אם זה יקרה פשוט תירו בי וזהו.
לא הבנתי את הקטע הזה שלך. מה היה לך רע בחיים שהצלחתי להדחיק ולשכוח את הקוקיות שלו? היית חייב להזכיר לי את זה?
למה לא לתת אוטונומיה? כבר דובר פה שהמנהלים מטעם בארסה פחות פעילים, ומתן אוטונומיה יפתור את חוסר האיזון הזה.
אני גם כן לא מבין את הערך בלמחוק הודעות במצב הנוכחי. הקהילה התכנסה, האנשים קבועים פחות או יותר, אף אחד לא משועמם. אם אני כותב תגובה לא לעניין אני מקבל חיזוק שלילי מאי-מתן לייקים או התעלמות, אני לא צריך שמישהו יעלים לי הודעות. (אגב, התעלמות היא גם הפתרון הפשוט להטרלות).
למה לא לנסות תקופה? אם זה ישפיע על הקריאות של הפורום אפשר לחזור למחוק.
אני מתתתתתתתתתתתתתתת
אין לי אוויר לנשום, טיטי תרחם עליי - אני קשיש
מה ? לא ככה ?
מאז שהוא חזר לנורמל (אם טפשר לקרוא לזה כך) הוא לא משהו בכדורגל, אולי הקוקיות אוספות אותו יותר?
אין ספק שבמעמקי המחשכים של הרי הבזלת הקשים, בתוך מערת הטרולים הרחבה והמטונפת ביותר, לקול קולות שירה וריח בירה מעופשת, אתה, מכל היצורים החיים, נחשב לסמל של עידון וטוב טעם.
עד שמדליקים את האור…
הן לא עוזרות לו להשתפר, הוא נשאר באותה רמה בדיוק כמו תמיד. הן פשוט מאיימות ממש על היריב, ולכן ברגע שהן נעלמו - היריבים לא בורחים בהמוניהם מהשיקוץ הזה של הראש שלו, והחיים קשים יותר למגן עם 737- בטכניקה.
קוקיות בשיער, חצאית, דינוזאור בחגורה.
פעם היינו קבוצת כדורגל.
תודה, אני אקח זאת כמחמאה
יודע שור קונהו
וחמור אבוס בעליו…
לא ממש.
לא הסיבה שלקחתי זאת כמחמאה.
תגובה מוזרה…
יש בקרב אוהדי בארסה 2 עניינים:
-
הרצון לחזור לימים בהם הייתה הפרדה בין 2 המחנות (אני נגד הפרדה)
-
תחושה לא נעימה של מחק סלקטיבי ומוטה כמו השיפוט בספרד (אני לא מתחבר לרגשות הקיפוח)
שני הדברים יחד + התגובה הגרועה שלך לדיון שפתחתי פה רק יגרמו לאוהדים לעזוב ( ומה שעצוב שגם משתמשים כמוני יעזבו כי בסוף אני כאן בגלל בארסה).
אין לי פתרון לכל התלונות אבל יש דבר אחד שהוא לגמרי מיותר כאן וזה הקונספט של מנהלים ושל מחק. אשמח שהדיון יהיה בעניין הזה ולא עוד דיון מעיק על מי מקופח יותר או למי יש יותר גדול.
זה לא תגובה מוזרה , זה למעשה התגובה הרשמית של מנהלי הפורום לבקשה שלך. קח מזה מה שתרצה.
אני לא חושב שאפשר לשים 0 מחק כי מה לעשות, פורום צריך ניהול כלשהוא, אבל מצד שני ההצעה שלי היא פשרה הוגנת ונכונה שתאזן בין שתי הגישות. מצד אחד היא לא תמנע מגע בין שתי מחנות האוהדים (כי זה לא המטרה שלה) ומהצד השני תאפשר ניהול אוטונמי לכל צד על הפורום שלו. לנו היה מנהל משלנו שיקבע מדיניות יחד איתנו לגבי מחיקות בפורום שלנו, ולהם היה מנהל מהצד שלהם שיקיים את איזה יד על ההדק לגבי מחיקות בצד שלהם. זה כזה פשוט ויפתור חלק מהבעיה.
אין פה באמת דרך להסביר באופן הגיוני למה אי אפשר לקבל אותה.
אבל לצערי זה חלק קטן מהבעיה, החלק הגדול של הבעיה לא יפתר פה.
אני רק רוצה לציין לזכות את בן @Bblanko הוא היחיד שהצליח לנהל איתנו ואיתי באופן אישי דיון לא מתנשא ושחצן על השיפוט . וזה שהוא לא מסכים לחלוטין איתי .