ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

וואו. פשוט וואו.

מישהו טרח להביא את תגובתו של ארתורו וידאל לעניין? בטח הכרבולת תיפול לו מהראש.

חלק גדול מאוד מאוד, ובעצם כנראה הרוב המוחלט, מהטעויות על הדשא (לכל הצדדים) הן טעויות אנוש של שופטים ואיגוד שופטים, שנובעות מזה שאין להם שום קשר להבנה ויישום של החוקה, החוקים, ההיגיון האנושי, ניהול משחק או יכולת התעלמות מהאגו האישי שלהם. שום הטייה, שום העדפה, שום החלטות מהבית מוכוונות מלמעלה. אחלה. הכל תמים. באמת חושב ככה.

מחוץ לדשא? לא יודע, קשה שלא לראות מגמה ברורה לגביי מי מקבל החלטות לטובתו (גם אם בעקבות טעויות נגדו שקרו במשחקים שלו), או איכשהו לא מקבל כאלו לרעתו. השעיות שופטים זה צד אחד, והתעלמות מוחלטת מבחינת עונשים/קנסות/נזיפות מזה שמועדון, בכליו הרשמיים, תוקף את השיפוט שוב ושוב, ואפילו אשכרה הכין קלטת נגד שופט ספציפי - זה צד נוסף. לא יודע, לא מכיר מקרים של קבוצות נוספות בליגה שזוכות לזה. אשמח, בסרקסטיות מוחלטת, לגלות שאני טועה.

כמובן שאנחנו לא בוואקום, ומה שקורה בחוץ משפיע על מה שקורה במשחק, ולהיפך, אבל אניח את זה בצד כי אין דרך להוכיח מה, איפה וכמה.

עכשיו לגבינו פה - אם להתלונן על שיפוט גרוע (עוין או לא עוין, מוטה או לא מוטה) שבאופן חד משמעי פגע בנו לא מעט (פגע גם בקבוצות אחרות? אחלה, שאוהדיהן יתעסקו בזה), אומר שאנחנו בכיינים, אז אחלה. אני, למרות שבדרך כלל אני פחות מתעסק בזה, חלק מקבוצת הבכיינים.
אבל אם להתנהג ככה אומר שאנחנו בכיינים, אז איך קוראים לאנשים שדואגים, בקביעות, כל הזמן להתלונן על ההתבכיינות שלנו ולהזכיר לנו שאנחנו כאלה? יש לזה שם גם?

פורסם ע" חשבון רישמי של אתלטי :slight_smile:

https://x.com/atletienglish/status/1887200277595291879/photo/1

היה ויכוח בין מודריץ וויניסיוס בסוף המשחק נגד לגאנס כשויניסיוס ירד להגנה לאט להגן על קרן.
נטען גם שלא נשאר לחגוג את העליה.
כנראה שהוא מעצבן לא רק אותנו האוהדים של היקיבה.

https://x.com/oltsport_/status/1887320299924017401?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1887320299924017401|twgr^a45babc763a22b68c6c4627d959507c3467994b5|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmadriduniversal.com%2Fwatch-vinicius-learns-a-tough-lesson-from-luka-modric-during-leganes-win%2F

יש כ"כ הרבה דברים מעצבנים שויני עושה על בסיס קבוע שלא צריך שטויות כאלה כמו הסרטון הזה.

לא רואה שום ויכוח, לא רואה את ויני יורד לאט להגנה, אם לא ה"פרשנות" של מי שהעלה את הסרטון אין פה כלום.

BREAKING: The whole of Spanish football is calling for sanctions against Real Madrid. Many La Liga clubs, along with La Liga and the RFEF are coming together to take action against Real Madrid over putting pressure on referees through the media.

https://x.com/BarcaTimes/status/1887492140847997008

שיעשו ליגה של ריאל מדריד ויתנו לעצמם תארים. גם מקבלים יותר מכל הליגה וגם מתלוננים על שיפוט.

אני עצבני שלא מגיבים לבכי הזה. רק סימאונה אומר מה שכולם יודעים.

איזה רמאים אתלטיקו…
טוענים שריאל מפעילה לחץ על השופטים כדי שישרקו לטובתה כדי להפעיל לחץ על השופטים שישרקו בעדם

ברור שזאת קנוניה של טבאס להדליק את שני הקבוצות המובילות כדי שיתאמצו וידפקו את ברצלונה.

חקירה! חקירה נגד השיפוט בספרד!

אדום ברור ופנדל. אבל בסדר הייתה גם שערורייה נגד סלטה ויגו, עוד תואר בקליל.

זאת השערוריה הכי גדולה בהיסטוריה מאז התלונה של ריאל.

רגע יש דרישה להקלטות של הואר?

ישעו את צוות השיפוט?

הנשיא של לגאנס הוציא מכתב?

הבעיה שאני אף פעם לא בטוח אם אתה צוחק או רציני… :see_no_evil:

אני משער שזה נכתב בפרפרזה לכותרת של המארקה אחרי המשחק מול אספניול “הטעות הכי גדולה מזה שנים”

אכן בצחוק. עברו יומיים כולה.

והנה עוד שערוריה הכי גדולה מזה שעה וחצי.
לא אדום, לא צהוב, ולא ואר.
מהמשחק של היום.

בכל משחק יש כמה כאלה. גם הכניסה של סאדיק באותו פדרי באותו משחק.
אני מביא את התמונות האלה כדי להראות עד כמה מגוחכת הטענה של ריאל שהאדום של אספניול הוא משהו מיוחד ושערוריה מיוחדת. לא, זאת הרמה של שיפוט בספרד. ההבדל היחיד שהפעם זה עלה להם בנקודות.

תמונה לא מספרת את כל הסיפור, לא ראיתי את המשחק לכן לא יודע מה היה, אבל גם אם הגיע אדום במקרה הזה זה לא דומה למקרה של אמבפה, כי פה לפי התמונה די ברור שניסה להגיע לכדור, איחר ופגע בשחקן, במקרה של אמבפה השחקן פשוט התעצבן שהצב עבר אותו בקלות ונכנס בו מאחורה עם הפקקים למעלה כדי לקצץ אותו, לא הייתה שום כוונה להגיע לכדור, רק לרגל של השחקן להוריד אותו לדשא, כלומר לא עבירה של כדורגל אפילו לא קרוב.

היה עוד עבירה דומה. אומנם פחות חמורה מזו אבל על שתיהם קיבל רק צהוב…

כמו שמשה כתב, הייתה עוד עבירה דומה, ושם סאדיק נכנס בפדרי כשהכדור כבר היה רחוק.
בעולם מקביל בו ריאל הייתה מנצחת את אספניול, פלורנטינו לא היה עושה מהומה כזאת. מסכים?

לא מסכים, זה מהלך שהיה יכול לסיים את הקריירה שפרז עבד 7 שנים כדי להביא לריאל, לא חושב שהיה שותק גם אם מנצחים.

No shit Sherlock