אם אתה באמת מחפש הסבר אז זה מאוד פשוט, במקרה עם ולנסיה ויני עשה סצינה וכל האירוע נרשם בדוח השיפוט וככזה דרש התייחסות.
המקרה של לאמין נרשם רק בתקשורת…
לא, אלו היו אוהדי אתלטי.
דרך אגב, לא שזה מצדיק את כל הבכיינות שיש מפה ועד מדריד… אני חושב שחלק מזה שהמקרה הזה נופח מעבר לפרופורציות זה מזה שהשחקן די אמר בראיון אחרי המשחק שהוא עשה את זה בכוונה.
מה קשור מוסר כפול אבל?
פעם הבאה שמתגזענים על יאמין שיעצור את המשחק ויצביע לשופט על מי שצעק לו את זה וידאג שזה ירשם בדוח השיפוט.
אם אז לא יסגרו יציע אני אסכים איתך שיש מוסר כפול.
תכלס גם אמרו לך מעליי ואולי בחרת להתעלם, מקרים כמו שקרו ליאמין קורים לויני כמעט בכל מגרש חוץ וגם בצורה הרבה יותר בוטה נגיד נגד אתלטי, גם שם זה מוסר כפול? רק הפעם הפוך?
שוב משה, אם הבעיה שלך שאין אחידות אז תפעדל… אני איתך.
אם הבעיה שלך היא שיש הטייה כנגד ברצלונה או בעד ריאל שם אתה מאבד אותי
אם ריאל מדריד היתה עומדת לדין ומקבלת עונש קל יותר אולי הייתי זורם. אבל פאקינג לא העמידו אותכם אפילו לדין…
ודרך אגב. אם זה מקרה בודד אולי אתה צודק. אבל זה שמרחיקים צוות שלם של שיפוט על טעות שקורת במשחקים אחרים ועל זה לא רק שלא מענישים זה משהו שאי אפשר להגן על זה. אתם יודעים את זה אנחנו יודעים את זה.
פלורנטינו זרק אותכם מתחת לאוטבוס.
דרך אגב, אל תבינו אותי לא נכון זה לא קשור לריאל מדריד מול ברצלונה לבד זה ריאל מדריד מול כל הליגה.
דרך אגב בוא ונסיים את ההתפתלות שלכם על ויני מול לאמין. הליגה גינתה את ריאל על הגזענות סימן שהם הכירו את הארוע והכירו בגזענות נגד לאמין. הם בחרו לא להעמיד את ריאל לדין. אוקי תזלזלו בנו כמה שאתם רוצים אבל לפחות אל תזלזלו בעצמכם.
כאמור, עם ויני קרה בדיוק אותו הדבר עשרות פעמים, והתוצאה הייתה זהה. אין בדל של היגיון בלהשוות ביניהם. כשיתלו בובה של לאמין מגשר ואצטדיונים שלמים יעמדו ויקראו לו קוף באופן סדרתי יהיה אפשר לדבר.
(אפשר כמובן לטעון שבלי קשר - המקרה של לאמין בפני עצמו צריך לגרור סגירה של יציע. לדעתי זה כמובן לא נכון אבל זה לא הדיון)
אתה מדבר איתי על חומרת העונש. אני מדבר איתך שלא מעמידים את ריאל לדין לעומת קבוצות אחרות שהעמידו אותם לדין על בערך אותו דבר. גזענות נגד שחקנים שחורים זה עבירה על תקנון הליגה. אם קבוצה א האוהדים שלה עוברים על החוק היא צריכה לעמוד לדין? כן או לא. בלי ואטביזם או תירוצים. רק בכן או לא.
אני מוסיף שלדעתי לא היה צריך לסגור לונסיה יציע ולא לריאל יציע. בשחקנים של היום מפונקים עובדים בעבודה הכי כיפית בעולם ויכולים לעמוד בזה שכמה ערסים מקללים אותם. הבעיה זה אחידות בענישה. (יאמל בניגוד לבכיין הסידרתי שלכם היה אחלה גבר ולא התלונן על זה ואפילו צחק על זה. מסתבר שעל זה נענשים בספרד)
התשובה הברורה היא כן. אבל אם אתה אומר כן, אתה למעשה מודה בכל מה שכתבתי פה למעלה.
שוב אם ריאל מדריד היתה עומדת לדין והיו רק קונסים אותה. אז כן יש בסיס למה שאתה כותב.
ובוא נתמקד בתמונה הגדולה.:
טעות נגד אספניול צוות שלם מורחק מהשיפוט עד הודעה חדשה.
אותה טעות במשחק של ברצלונה נגד ראיו. צרצרים. שופטים טועים נגד ברצלונה. לא רק נענשים אלא מקבלים לשפוט אותנו ובאותה ובאותה שנה. שופטים שטועים נגד ריאל נענשים (בטח בהשואה מול מקרים אחרים בליגה). פטיש הצדק מונחת עליהם כעבור 24 שעות וכתבתי למעלה דוגמאות למקרים הפוכים
ריאל מדריד בקמפיין לחץ נגד שופטים בערוץ הטלויזיה שלה שום עונש ואפילו לא נזיפה רישמית.
פליק עשה תנועה לא במקום חוטף שתי משחקים של הרחקה!
עכשיו אפשר להגן על זה, אפשר לכתוב אלף לילה ולילה של תירוצים לזה, אבל לבוא ולקרוא לנו בכיינים (לא אתה באופן אישי) שאנחנו מדברים על זה . מה אני יגיד , בטח ימחקו לי את ההודעה אם אני יגיד מה שאני באמת חושב.
חלק גדול מאוד מאוד, ובעצם כנראה הרוב המוחלט, מהטעויות על הדשא (לכל הצדדים) הן טעויות אנוש של שופטים ואיגוד שופטים, שנובעות מזה שאין להם שום קשר להבנה ויישום של החוקה, החוקים, ההיגיון האנושי, ניהול משחק או יכולת התעלמות מהאגו האישי שלהם. שום הטייה, שום העדפה, שום החלטות מהבית מוכוונות מלמעלה. אחלה. הכל תמים. באמת חושב ככה.
מחוץ לדשא? לא יודע, קשה שלא לראות מגמה ברורה לגביי מי מקבל החלטות לטובתו (גם אם בעקבות טעויות נגדו שקרו במשחקים שלו), או איכשהו לא מקבל כאלו לרעתו. השעיות שופטים זה צד אחד, והתעלמות מוחלטת מבחינת עונשים/קנסות/נזיפות מזה שמועדון, בכליו הרשמיים, תוקף את השיפוט שוב ושוב, ואפילו אשכרה הכין קלטת נגד שופט ספציפי - זה צד נוסף. לא יודע, לא מכיר מקרים של קבוצות נוספות בליגה שזוכות לזה. אשמח, בסרקסטיות מוחלטת, לגלות שאני טועה.
כמובן שאנחנו לא בוואקום, ומה שקורה בחוץ משפיע על מה שקורה במשחק, ולהיפך, אבל אניח את זה בצד כי אין דרך להוכיח מה, איפה וכמה.
עכשיו לגבינו פה - אם להתלונן על שיפוט גרוע (עוין או לא עוין, מוטה או לא מוטה) שבאופן חד משמעי פגע בנו לא מעט (פגע גם בקבוצות אחרות? אחלה, שאוהדיהן יתעסקו בזה), אומר שאנחנו בכיינים, אז אחלה. אני, למרות שבדרך כלל אני פחות מתעסק בזה, חלק מקבוצת הבכיינים.
אבל אם להתנהג ככה אומר שאנחנו בכיינים, אז איך קוראים לאנשים שדואגים, בקביעות, כל הזמן להתלונן על ההתבכיינות שלנו ולהזכיר לנו שאנחנו כאלה? יש לזה שם גם?
היה ויכוח בין מודריץ וויניסיוס בסוף המשחק נגד לגאנס כשויניסיוס ירד להגנה לאט להגן על קרן.
נטען גם שלא נשאר לחגוג את העליה.
כנראה שהוא מעצבן לא רק אותנו האוהדים של היקיבה.
BREAKING: The whole of Spanish football is calling for sanctions against Real Madrid. Many La Liga clubs, along with La Liga and the RFEF are coming together to take action against Real Madrid over putting pressure on referees through the media.