חקירה! חקירה נגד השיפוט בספרד!
אדום ברור ופנדל. אבל בסדר הייתה גם שערורייה נגד סלטה ויגו, עוד תואר בקליל.
חקירה! חקירה נגד השיפוט בספרד!
אדום ברור ופנדל. אבל בסדר הייתה גם שערורייה נגד סלטה ויגו, עוד תואר בקליל.
זאת השערוריה הכי גדולה בהיסטוריה מאז התלונה של ריאל.
רגע יש דרישה להקלטות של הואר?
ישעו את צוות השיפוט?
הנשיא של לגאנס הוציא מכתב?
הבעיה שאני אף פעם לא בטוח אם אתה צוחק או רציני…
אני משער שזה נכתב בפרפרזה לכותרת של המארקה אחרי המשחק מול אספניול “הטעות הכי גדולה מזה שנים”
אכן בצחוק. עברו יומיים כולה.
והנה עוד שערוריה הכי גדולה מזה שעה וחצי.
לא אדום, לא צהוב, ולא ואר.
מהמשחק של היום.
בכל משחק יש כמה כאלה. גם הכניסה של סאדיק באותו פדרי באותו משחק.
אני מביא את התמונות האלה כדי להראות עד כמה מגוחכת הטענה של ריאל שהאדום של אספניול הוא משהו מיוחד ושערוריה מיוחדת. לא, זאת הרמה של שיפוט בספרד. ההבדל היחיד שהפעם זה עלה להם בנקודות.
תמונה לא מספרת את כל הסיפור, לא ראיתי את המשחק לכן לא יודע מה היה, אבל גם אם הגיע אדום במקרה הזה זה לא דומה למקרה של אמבפה, כי פה לפי התמונה די ברור שניסה להגיע לכדור, איחר ופגע בשחקן, במקרה של אמבפה השחקן פשוט התעצבן שהצב עבר אותו בקלות ונכנס בו מאחורה עם הפקקים למעלה כדי לקצץ אותו, לא הייתה שום כוונה להגיע לכדור, רק לרגל של השחקן להוריד אותו לדשא, כלומר לא עבירה של כדורגל אפילו לא קרוב.
היה עוד עבירה דומה. אומנם פחות חמורה מזו אבל על שתיהם קיבל רק צהוב…
כמו שמשה כתב, הייתה עוד עבירה דומה, ושם סאדיק נכנס בפדרי כשהכדור כבר היה רחוק.
בעולם מקביל בו ריאל הייתה מנצחת את אספניול, פלורנטינו לא היה עושה מהומה כזאת. מסכים?
לא מסכים, זה מהלך שהיה יכול לסיים את הקריירה שפרז עבד 7 שנים כדי להביא לריאל, לא חושב שהיה שותק גם אם מנצחים.
No shit Sherlock
היה לי משעמם-
משחק נגד אוססונה, מצב של 1-0 לאוססונה. השער השני נכבש אחרי פאול על פאו, ואלה שיגידו שהוא הלך לכדור ואז דרך על פאו-זה היה אותו מקרה עם פנדל על בלינגאהם. השחקן נוגע בכדור ואז דורך על פאו. לא נשרק פאול והם כבשו את השני.
דקה 0:50 רואים את הדריכה בבירור. כמובן, הפסדנו 4-2.
משחק נגד סוסיאדד, הפסדנו 1-0. גול של לבה שנפסל. אנשים עיוורים, ומי שרואה שם נבדל הוא אידיוט או עיוור או מדרידיסטה חסר תקנה . בתור איש Qa, אתם תופתעו לגלות-מכונות טועות.
נגד לאס פאלמס, הפסד 2-1. שחקן דורך על קובארסי, הילד מדמם מהקרסול. מה השופט אומר?
הוא הסתכל על הכדור, הוא לא ראה שהוא דורך על קובארסי😂
פנדל שני על תפיסה בחולצה של פאול ויקטור-
משחק נגד לגאנס, הפסד 1-0. פנדל על קונדה
השחקן נוגע בכדור ובקונדה. שוב, לפי מה שהיה עם בלינגאהם, זה פנדל.
כמובן, הפנדל נגד חטאפה דובר רבות.
מה שבאמת מצחיק הוא שפרז ולאפורטה כבר סחבקים, ריאל לא מתלוננת על אולמו ופאו ויקטור, ברצלונה לא מוציאה שום גינוי על ריאל המכתב והשופט…
לא בדיוק, ריאל עדיין מוציאה מהכיס את נגריירה כל פעם שבארסה מתקרבת.
לפורטה שומר על שקט כי אין טעם להתערב. פלורנטינו עושה את כל העבודה בעצמו. אם יגיד משהו, יגידו לו לסתום כי נגריירה.
בקלאסיקו הבא אנחנו צריכים לשלוח את כל הכדורים לראפיניה. ואסקז הוא אפס הגנתי ברמת הדסט/סמדו. ואחריו יש את טשואמני.
שום תוכנית משחק, רק כדורים ארוכים לראפיניה.
אסנסיו מהצד השני נראה כמו בלם ברמה גבוהה מאוד, התמודד עם כל מה שנזרק עליו.
הוא נראה לא רע בכלל. במיוחד בהתחשב במעמד וביריבה.
https://x.com/i/status/1888328394276028579
אם זה לא פנדל אני לא יודע מה זה פנדל
ריאל מדריד TV
Real Madrid TV during the half-time:
“The Negreira League There was nothing at all— the ball went through, and it was Leno who initiated contact with Tchouameni. This is the corrupt Negreira League, exactly what De Burgos and Soto Grado intended.”
אני לא מבין מה ברצלונה קשורה לפה. זה אפילו תוצאה פחות טובה לנו.