הפורום שלנו :: די עם הספאם !

ראיתי הרבה בפורום שאין לנקוב בשמו וגם פה את המשפט הבא:

(הפוסט נלקח בחזרה על ידי הכותבים, הוא ימחק אוטומטית בעוד 24 שעות אלא אם כן הוא ידוגל)

מה זה אומר?

שהבחור שכתב את הפוסט מחק אותו עצמאית.

שאלה אי אפשר לבטל את זה?

צ’ט ליגת האלופות יפתח היום ב-21:00.

הצ’ט נפתח לריאל-מלאגה ומיד לאחר מכן ליברפול-צ’לסי. אחלה שבת של כדורגל שתהיה לנו!

צ’אט לבארסה-ולנסיה ומונאקו-פ.ס.ז. נפתח!

צ’אט לארסנל יונייטד נפתח :blush:

אם אפשר לבקש בקשה קטנה, לפני שאתם סוגרים את הצאט אתם יכולים כך לתת התראה מראש.
מבאס לכתוב הודעה של כמה שורות ולגלות שזה נסגר…חחח

האמת שאתמול כיביתי אותו ממש מאוחר בלילה.
קיבלתי בכל מקרה.

עזרו לי בבקשה. מסתבר שיש המון נושאים שאני לא יודע שקיימים, לא הבנתי למה הפורום חצי מת. האשכול הזה למשל, עד שלא חשדתי שאני לא קורא המון נושאים לא זכרתי שיש אשכול טכני.

@Oleguer23

כנס להגדרות<העדפות<תגיות, שם תראה אם ישנם נושאים מושתקים. בטל את כל הנושאים המושתקים ושמור את השינויים.

רק אם אני לוחץ על התיבה הלבנה (הריקה) זה פותח לי רשימה של תגיות.

כשאתה לוחץ על התיבה, נפתחת רשימת התגיות בה אתה יכול להסתיר לדוגמה את פורום ריאל (מומלץ :rofl:)

באם התיבה ריקה, אין משהו שאמור להיות נסתר מעיניך. אם עדיין אתה לא רואה אי אלו אשכולות, יעלו ויעזרו הצמד המדרידאי @KB9 & @Niro

מסתבר שפשוט הבעיה היא שהנושאים החדשים לא מופיעים לי ב"חדש", אלא אני צריך ללכת לפורסמו לאחרונה. שם זה לא בולט לי כל כך

היי,
יוסי - josepe.
אוהד ברצלונה.

משום מה כשאני נכנס לפורום אני מקבל הודעות שגיאה של Not Secure.
יש לכם מושג מה הסיבה ואיך להמנע מזה?
אני חייב לעבור כמה קליקים עד שאני מצליח להכנס - גם בכרום וגם בפיירפוקס.

תודה מראש :slight_smile:

איזה אנטי וירוס יש לך?

firewall של העבודה.
בנייד אין לי את הבעיה הזו…

firewall ואנטיוירוס זה שתי דברים נפרדים :slight_smile: זה נראה לי בגלל הגדרות ההבטחה של מקום העבודה שלך.
אני מניח שבמחשב בבית אין לך את הבעיה הזו.

עוד לא התחברתי מהבית,
פחות נוח…

אני גם כן מניח שזה בעיה שנוצרת מהגדרות ההבטחה במקום העבודה (אני לא יכול להתחבר מפה לפייסבוק למשל).
בכל זאת, הנה הודעת שגיאה שאני מקבל בפייר-פוקס:
“הבעלים של totalfootball.co.il הגדירו את האתר שלהם בצורה לקויה. על מנת להגן על המידע שלך מפני גניבה, Firefox לא התחבר לאתר זה.”

האם יש דרך לתקן את זה?

לא בטוח שזה ניתן לפתרון. בבדיקה בכל מקרה.