הפורום שלנו :: די עם הספאם !

כבר פעם שניה שאתה נפגע ממני… חשבתי שלוקחים הכל בקלות.

בעיני, במקום לחשוב מה היה אפשר לחשוב מה יהיה … איך פותרים את המצב בלי לשבור את הכלים.

אני מציע :

א. לבצע את מדיניות המחק שאני הצעתי למעלה.
ב. הפרדה זמנית וקצרה ואני מדגיש על זמני, בין שתי מחנות האוהדים עד שהמצב ירגע.

והכי חשוב להבין זה פורום. ללכת לריב אחד עם השני על קבוצות כדורגל שלא באמת שמות זין עלינו ועוד אחרי שביעי באוקטובר זה בעיני מטומטם.

עכשיו אני קולט. הבנת שטעית ואתה לא יודע איך להגיב. טיפסת על עץ גבוה מדי כשטענת טענה מסוימת על אוהדי ריאל שהם לא בוכים על שיפוט ולא חושבים שיש משהו נגדם בכוונה, כמה טעויות שיפוט כיביכול הראו לך שאתה טועה ואתה בוחר לתקוף אותי אישית. אני הגורם לכך.

זאת ממש רדיפה פוליטית. לא יותר קל להוריד ראש ולהודות שטעית ולא לבוא אלינו להטיף מוסר יותר?

שלך, שביט.
מר אובייקטיביות.

אקדים ואומר שאני מכיר את תחושת הקיפוח של אוהדי בארסה מצד המנהלים המדרידאים, ואני כואב אותה. גם אם אני לא לגמרי מסכים עם טענת הקיפוח, אני לא יכול להתווכח עם התחושה עצמה, כי אני לא נמצא בעמדת המיעוט שבה נמצאים אוהדי בארסה בפורום. מה שכן - אני יכול להגיד שלדעתי עזיבה של אוהדי בארסה היא לא הפתרון. כשרוצים, יש פה באמת הפרייה הדדית מהמפגש הזה בין האוהדים - גם ברמה המובנית של פרפסקטיבה אחרת, וגם ברמה הפרסונלית של האנשים (דוגמאות מהצד של ריאל - דיונים כלכליים בלי הודעות של דימטרי, דיונים פיזיולוגיים בלי הודעות של נדב, דיוני גיפים בלי הודעות של איל - פשוט לא ייראו אותו הדבר).

ספציפית לגבי הנושאים שעלו כאן - ואלוורדה לדוגמה - באמת שאני לא מבין את הטענות כלפי אוהדי מדריד. מדובר בדעה סופר לגיטימית (גם אם לא חייבים להסכים איתה), שמותר ואף כדאי להשמיע בשיח פתוח על כדורגל.
אפרופו שביט - באופן דומה מאוד, גם לו יש את הדעה המוכרת שלו (שאני לא שותף לה אגב) שניימאר הוא מקצוען מצויין שנתן בדיוק מה שמצופה ממנו בברצלונה, ושאוהדי בארסה סתם בכיינים (שימו לב!) על זה שהוא היה הולך כל שנה לקרנבל של אחותו, ועל זה שעזב לפריז מוקדם במקום להישאר ולהחליף את מסי. ההבדל המהותי היחידי בין שתי הדעות, היא זהות הקבוצה אותה אוהד טוען הטענה. ואם זהו ההבדל היחידי - אני חושב שאפשר לצפות מחברי הפורום לקצת יותר בגרות, ולהתייחס לגוף הטענה במקום לזהות הטוען.

לגבי זה:

לא מסכים, פעמיים:

1. לצורה יש הרבה מאוד חשיבות ומשמעות. אתה יכול לתקן מישהו על טעות שהוא עשה באופן רגוע ובשקט, או לצחוק עליו בקול רם שהוא מטומטם - ה’איך’ הוא הכול במקרה כזה. אני לא טוען לרגע שהטענות מהצד המדרידאי תמיד הגיעו בצורה יפה ונעימה, אבל הן כמעט תמיד היו מגובות בטיעונים ענייניים, ובכל מקרה לא דומות לארסיות הנוטפת של ההודעות של שביט, שדי בבירור משחרר כאן אגרסיות של שנים (ולא ברור על מה - הוא כמעט ולא היה כאן).
  2. חשוב מכך - כאמור לעיל, דיונים על האם ואלוורדה הוא מאמן טוב מספיק או לא, הם דיונים לגיטימיים לחלוטין. זה לא דומה בכלל להטרלות האינסופיות בתקופה האחרונה, על כל שריקה ושריקה שקשורה לריאל מדריד.
    אגב, אם כבר - אז הטענות של שביט בזמנו על זה שפלגריני הוא מאמן מצויין ושאוהדי ריאל (ופלורנטינו) סתם בכיינים שהתלוננו ופיטרו אותו בגלל ההדחה מול ליון - הרבה יותר דומות לטענות המקבילות על ואלוורדה. ואכן הן לגיטימיות לחלוטין, והתקבלו בהתאם (חלק מאוהדי ריאל אפילו מחזיקים בעצמם בדעה הזאת).
    אם שאר הטיעונים של אוהדי בארסה בפורום המדרידאי היו מהסוג הזה - “אתם סתם מתבכיינים על רודריגו/ויניסיוס/אמבפה או אפילו מנדי, מדובר בשחקני על שמספקים מספרים מצויינים” (כמובן בגיבוי מתאים של נתונים) - מבטיח לך שהיחס, השיח והטונים בתקופה האחרונה, היו אחרים לגמרי.

איפה כתבתי דבר כזה?

לא. ממש לא זמנית. צריך להיות לנו וטו להרחיק מהפורום שלנו משתמשים ספציפיים. גם לפרקי זמן מוגבלים (לדוגמה טיטי כשהוא מגזים בהטרלות) או לפרקי זמן בלתי מוגבלים (לדוגמה משתמשים כמו פאקו שמחרבנים לנו על הראש במשך שנים במסווה של כתיבה נאותה).

אחרת אני בעד לא להישאר פה. כפי שאתה בעצמך אמרת - אנחנו חוזרים עייפים מהעבודה, במדינה שגם ככה קשה בה. בטח ב-5 השנים האחרונות. הדבר האחרון שאני רוצה זה לקרוא את החרא של כמה אוהדים פה, בטח כשיש לי אלטרנטיבה שבה אני לא צריך לקרוא את הזבל שלהם.

יוסי כתב מצוין את זה

אני לא נכנס לדיון על ואלורדה באופן פרטני כי @Oleguer23 יתעצבן :slight_smile:

שמביאים מאמן שגם אוהדי ריאל יודעים טוב מאוד שהוא לא לרמה של ברצלונה, ואז אוהדי ריאל עושים לנו גזלייטניג על מלא עליו (ועוד אחרי מה שקרה עם רומא וליברפול) זה חלק מהבעיה.

זה דוגמה אחת. ועכשיו שמתי לב שכן נכנסתי לדיון עליו. חחחח

לא טענתי שיש לי כדור בדולח ושזה לא יקרה לעולם… עד אותה נקודה זה לא קרה. כתבתי שזה מחורבן גם כשזה מגיע מאצלנו. הייתי שמח להשתמש במחק להרים את רמת הדיונים, אבל כרגע אין את האופציה הזאת. מה אתה עושה כדי להרים את רמת הדיונים? אין טופיק אחד שאתה לא עסוק בו 24/7 בהטרלות שיפוט. אולי תכתוב גם אתה על כדורגל קצת יותר.

אתה סתם מתחפר. לא ברור לי מה אתה רוצה ממני (וגם שוסאקו שיהיה בריא, אבל זה שלו). אתה בתוך כל העניין הזה ב-bad faith וסתם רצון להטריל. תוצאת הלוואי היא שהפורום נראה כמו אשפה, ויש לך חלק לא קטן בזה. זה לחלוטין פי אלף גרוע מהודעות שלי על ברטומאו או ואלוורדה, שתהרגו אותי אבל אני לא מצליח להבין את הקטע עד הסוף עדיין וכנראה שגם לא אצליח. כן מנסה לבוא לקראת (ורואה ומעריך שגם כמה ברסאים פה).

דבר אחד אני יכול להסכים עליו, ברוח ההודעה המצוינת של אלישע - אם מעניין אתכם הפרדה מוחלטת אז זה לגמרי לא המקום וגם לא יהיה. הגיוני שמי שמעוניין בזה ירצה לעזוב.

אני בעד שכולם יגדלו זוג ביצים ויפסיקו להיעלב אחד מהשני…
יש קצת זעם של אוהדי בארסה שהצטבר ונפרק עכשיו, וזה בסדר גמור.
תוך כמה ימים או שבועות נגיע לשיווי משקל חדש:

• בלי מחק
  • עם אנשים שמכבדים אחד את השני כבני אדם
  • ועם קהילה שמענישה בהטרלות או בהתעלמות אנשים שכותבים הודעות מפגרות

תנו אמון, זה אפשרי.

כלום מלך, אתה קורבן בסיפור פה. אתה רק מנהל חביב שרוצה לנהל דיונים ברמה גבוה ולא להאשים אף אוהדים על בכיינות ועל עליונות מוסרית ואינטלקטואלית.

אני מסכים עם Ender. שמו אותי על המוקד, אם אני המכשפה אני אשתדל להתעלם מהודעות מביכות.

מצטער שאני מתערב למרות שאני כמעט לא כותב, אבל מסכים עם אנדר לגמרי.
במיוחד כשאפשר להסתיר משתמש יחד עם ההודעות שלו.
אם האוהדים של ריאל חושבים ששביט מטריל - שיתעלמו ממנו, וזה ינטרל את רוב אפקט ההטרלה.

בלי קשר, אני חושב שהמשתמש השני שנקרא בלאגרונה צריך להזדהות, או שיפסיק לכתוב הודעות מעצבנות.
לכתוב הודעות מטרילות מחשבון אנונימי - זה כבר ממש מתקרב לטוויטר, עם כל החסרונות שלה. וחבל, כי הרבה מהייחודיות פה היא שהמשתמשים הם מעבר לשם משתמש שרירותי אלא אנשים אמתיים עם זהות מאחוריה.

בלאגרונה זה כמו אנדר. גם לאנדר לא קוראים אנדר… זה כינוי

מה אתה מתכון זה בוט. אבל בלאגרונה זה לא בוט. זה משתמש אמיתי.

לבלאגרונה יש סיפור. אני יתן לו את הרצון אם לשתף אותו או לא.

אנדר הוא מנהל ומשתמש ותיק ומכובד, ובמיוחד הוא לא כותב הודעות מעצבנות, ומתנגח עם אוהדי ריאל.
אני לא חושד שבלאגרונה הוא בוט, אלא טוען שהרבה יותר קל נפשית ופרקטית להטריל מאחורי מסך האנונימיות.
גם המשתמש אוהד ריאל, שהטריל והגזים לגמרי - היה אנונימי.
לא יודע איך זה אצל האחרים, אבל אצלי יש הבדל בין לקרוא הודעות מעצבנות של שביט, לבין לקרוא את ההודעות של בלאגרונה, למרות שהתוכן די דומה…

הסיפור שלו לא מעניין, הוא טרול רדוף שמהשניה הראשונה בא להתנגח פה. העפנו אותו, הוא חזר, ובמקום להוקיע אותו אתם כולכם נהייתם בלאוגראנה. עצוב מאוד מבחינתכם, וזה שלכם לגמרי.
שאר הדיון מביך אותי ברמה האישית כבר כמה שבועות אז ברשותכם אשמור על זכות השתיקה כפי שעשיתי עד עכשיו. אבל נירמול של משתמש כמוהו זה משהו שלא יקרה בפורום הזה כל עוד אני פה.

לגבי היחס המפלה בין האוהדים - בסוף כמו שבכדורגל מה שחשוב זה לוח התוצאות, אני חושב שגם פה מעניין להסתכל על השורה התחתונה - היו פה שני טרולים פר אקסלנס מאז שקם הפורום - white_rm או איך שלא קראו לו, ובלאוגראנה. עם הראשון כמעט כל אוהדי ריאל הותיקים פה בפורום התכסחו לא מעט, עד שהוא עף מפה ולא חזר. בלאוגראנה עדיין פה, ולא רק פה, עוד רגע הוא יהיה הצ’רצ’יל של הקהילה הברסאית, זה ששיחרר אותכם ממשטר הרודנות בפורום ולקח אתכם מעברי להרי החושך כל הדרך לערוץ דיסקורד פרטי, נאור וליברלי.

אני אתחיל לקחת את הטענות שלכם ברצינות כשאני אראה שגם אתם מוקיעים טרולים משלכם.

או אם אשתמש באנלוגיה המופלאה של שוסאקו (הלא טרול בכלל) - כשלא תתנו לחמאס להסתתר בתוך האוכלוסיה האזרחית שלכם נוכל לדבר על איך מטפלים במחבלים. אצלינו הם מזורקרים נהדר.

להפיל את מה שקורה רק עלינו זה פשוט צביעות ולא אכפת לי כמה לייקים מאוהדי ריאל תקבל.

הופכים את הקורבן לאשם. הופכים את הצד שניסה להזהיר ולהתריע מראש למי שאשם.

אתם בישלתם את המצב הנוכחי. קחו טיפה אחריות.

השואה לחמאס היא אכן אומללה. וכתבתי לו את זה בפרטי.

משה, אני בכלל לא נכנס איתך לדיון הזה. לא מעניין אותי מי אשם וכל ההתקרבנות הזו זה משהו שאני בכלל לא יודע איך להתמודד איתו. אתה רוצה לחשוב שמחפשים אותך? שום דבר שאני אגיד לא ישכנע אותך אחרת.

הייתי מאוד רוצה שהפורום יתנהל ככה -

אבל איפה? אני רואה שאתם מעלים אצלכם טרולים על נס. ואתם חושבים שכולנו מספיק מטומטמים כמו שופטים בספרד כדי לקנות את ההצגה הזו.
אל תלך רחוק ל- white_rm, קח משתמשים יותר ותיקים והרבה יותר איכותיים ממנו כמו טיטי למשל - אתה מודע לרמת ההתכסחות שהלכה פה ביני לבינו? בין גיא לבינו? כמה ויכוחים ודיונים בוטים היו בין טיטי לחנן (ברוך השב, אגב), בין חנן לדוד? יש לך דוגמה להביא לי מהפורום שלכם איך מישהו עומד מול החרא שיוצא לשוסאקו מהמקלדת לפעמים?

אני מנסה לפתור את הבעיה, תראה מה הצעתי למעלה, אתה מנסה להפוך אותנו לאשמים לבד.

זה בעיה יותר גדולה מבלאגרונה או השני

תסביר לכולם למה מנהל מסוים בפורום הזה מוחק לאוהדי ברצלונה הודעות אפילו שהוא יודע שאסור לו למחוק יותר. ומה התגובה שלכם אליו?

או שאני מדמיין את זה.

אוהדי ברצלונה לא “בישלו” את המצב הנוכחי. גם לא שביט.

אני בכלל לא זוכר שכתבתי את השם שלך. אבל הנה, עכשיו באמת גרמת לי להוציא חרא מהמקלדת.

לא מחקו לאוהדי בארסה הודעות - אוהדי בארסה זה אתה, דימיטרי, אדם, אסף, נדב, יוסי, REM, ועוד ועוד שכולנו מכירים, סליחה אם אני לא מכיר את השמות של כולם. מחקו הודעות לבלאוגראנה, ואני עכשיו מאשר את המחיקה רטרואקטיבית ומודיע כאן שכל הודעה שלו בפורום הלבן תמחק על-ידי. נשבר כבר מהשיט המתחסד הזה. בא לכם להתנהל איתו בתוך האקוצ’מבר הברסאי be my guest, אל תנסו לנרמל לי אותו כאילו אני בפורומים מאתמול בערב.

את שביט אני אוהב ברמה האישית ולכן נותן לקרקס שהולך פה בזמן האחרון קצת להרגע, וגם מבין את האגרסיות והפורקן, אבל אנחנו לא בואקום - יש פה קונטקסט, אנשים מכירים אחד את השני ודין משתמש ותיק ומוערך כמו שביט הוא לא דינו של בלאוגראנה. יותר פשוט מזה אני לא יודע לכתוב.

שמאלן!!!