הפורום שלנו :: די עם הספאם !

רגע זה מה שכתבתי למעלה. אתה למעשה מסכים איתי

אני לא מסכים איתך בכלל, אני מסכים עם אדם וליאור (באמת!) - לפורום אין שום יומרות צמיחה והקהילה כבר סגורה ומגובשת כ"כ הרבה שנים שאין סיבה למחוק הודעות, זה הרגיש לי מטומטם כבר הרבה זמן ושים לב שלא התבטאתי בדיון ההוא (אם הרוב לא היה מוחץ לזה בסקר כנראה שהייתי מצביע גם כן בעד). אני בעד חופש מוחלט לכתוב הכל בכל מקום, אבל אני גם בעד לזהות טרולים ולהטיס אותם מפה כמה שיותר מהר.

אתה רואה, משה? נניח זה טרול שאני יחסית מכיל. הוא איתנו כבר שנים, חטף מלא על הראש (מלייזר, מאוהדים מדרידאים, וגם מההנהלה הבארסאית בספורטאנטר כשעוד היו לכם מנהלים עם עמוד שדרה) והנה היום, ברוך השם, הוא עדיין טרול קונספירטור רדוף. הוא פשוט לפעמים כותב גם על כדורגל אז זה נסבל. מה אתם מוצאים בבלאוגרנה?

מה שכתבת למעלה זה בערך מה שאני מציע. אתה לא רוצה את בלאגרונה בפורום שלך? אהלן וסאלאן. אבל תן לנו להתנהל כמו שאנחנו רוצים בפורום שלנו.

מה שקרה בפועל הוא שמנהלים מדרידאים נכנסו לפורום הברסאי ומחקו הודעות לאוהדי ברצלונה אבל בפורום של מדריד לנו אין שום גישה.

לנו יש את דן שבצדק מבחינתו מצהיר את זה שהוא לא מוכן למחוק הודעות.

אתה מבין איזה מצב זה יוצר?

אנדר הוא ואני מצטט אותו: פפ מסי ואחרי שלאפורטה גירש את מסי כבר לא כל כך ברצלונה.

עכשיו תקרא מה שיוסי רשם למעלה ותבין שזה יותר עמוק מבלאגרונה כן או לא.

ההצעה של ההפרדה המאוד זמנית שלי נועדה רק למטרה אחת להוריד את האש בין שתי מחנות האוהדים. עשו את זה בספורטאנטר וזה עבד.

כופר באמירה

וכופר בציטוט

מסי ופפ השלימו את הכדורגל ב-2022-2023. תן לי פליק בול עד המוות.
אבל כן, שיישרף לאפורטה, הבנאדם השנוא עלי בעולם הכדורגל מאז שפנאלדו פרש לסעודיה.

תנו לי שם של מנהל לפורום הברסאי וקיבלת את מבוקשך, הוא היחיד שיימחק אצלכם הודעות.

אם דעתי משנה משהו אז אני בעד אייל. אבל זו בחירה שלכם.

מעכשיו אף מנהל מדרידאי לא מוחק שום הודעה בפורום בארסה

מבקש לעדכן אותי באופן אישי אם זה קורה.

לא אמרת את זה אחרי פרשת מסי? אני לא עוקץ או תוקף אותך. זה זכותך.

אם טעיתי בציטוט מצטער מראש

הייתי בסערת רגשות :smiling_face_with_tear:
ולא חשבתי שעקצת, מעריך שזכרת :slight_smile:

אני מוכן להמשיך עם דן. אבל שיזכור שפציפיזם זה לא מטרה קדושה.

:slight_smile:

אני רוצה לשבת על הגדר וללכת עם מי שמנצח!!!

עדכנו

בכל מקרה אם דן פציפיסט מדי ההצעה עדיין עומדת. בואו עם שם שמקובל עליכם ותקבעו עבור עצמכם את המדיניות בתוך הפורום הברסאי.

דן מנהל אין לי בעיה.

זהו אפשר להכריז על שלום או הפסקת אש?

או שצריך להביא לפה את טראמפ שיגיד “אני יפתח עליכם את שערי גיהנום”

מחקתי הודעות רק לבלאוגרנה מבין אוהדי ברצלונה בפורומים השונים. אחת מהן שהוא בא להתגרות בפורום שלנו שנייה אחרי המאניטה - ממש בוגר. כל הכבוד לכם הפכתם את הפורום לפח אשפה. הוכחה ברורה שצדקתי. גם אני הצבעתי נגד בסקר. תסגרו לו את ההרשאה לפורום שלנו

זו לא קבוצת וואטספ ולא בארסה מאניה ולא טוקבק בפייסבוק. צריך להיות פה מינימום שבמינימום. בושה וחרפה מה שנהיה פה.

למה אתה נותן לי את כל הקרדיט? 99% מהפעילים תמכו ברעיון של לעצור את המדיניות שמאפשרת לכם להסיר תגובות, להעלים עין ולהטיף בהתאם לצד שהתעוררתם בבוקר. לגביי שאר הקצף שהוצאת - הוסמכת סרג’יו, לא ידעתי שאתה הברומטר לקבוע מי אוהד וכמה אבל אני ארשום לעצמי את הימים והשעות שמותר לי להגיב פה.

אז אחרי שעברת לי על הפרופיל, איזה פרט מזהה שיש לך ואין לי חסר לך?

אפשר להמשיך בהתנצחות הזו או להחליט להתקדם.

בלאגרונה, הוחלט לבצע פשרה הוגנת לשתי הצדדים. תגיב רק בפורום שלנו אף אחד לא יגע בך שם.

זה לא יעזור להמשיך עם ההתנצחות הזו לנצח.

איל קורא את ההודעה של נירו:

image

אני הברומטר לקבוע מי יכתוב אצלי בפורום, ואתה לא עובר סלקציה כי ככה החלטתי. אין לי שום דיון איתך מעבר לזה, כל הודעה שלך בפורום מדריד תמחק אוטומטית, בפורום שלכם לא מעניין אותי מה תעשה.

הוא כתב “אייל”, זה מישהו אחר.

בכל מקרה - אולי עוד רגע יגיע המבוגר האחראי ויכתוב תגובה מסודרת בנושא. מעניין אם אספיק לכתוב את שלי לפניו.

סליחה, התכוונת איל. גם אחי כותב עם י’ אחת :slight_smile:

למעט התגובה הזו שציינת כל התגובות האחרות שהסרת שוחזרו עוד לפני הפיילוט. זו גם הזדמנות טובה לחדד לך שאתה לא עורך במערכת ואנחנו לא מגישים לך בשביל שתאשר.

בואו נתחיל שנייה ממשהו בסיסי שחשוב לי להבהיר מראש - אני מדבר פה בשם עצמי בלבד. ברור שהדעה שלי מבוססת גם על הלך הרוח בפורום ככלל ובנישה הברסאית בפרט, אבל אני לא מתיימר להגיד שזו דעת כל אוהדי ברצלונה בפורום.

אחלה? אחלה.

• באופן כללי, בחיים אבל גם במיקרוקוסמוס של הפורום, אני מעדיף לקחת את משנתו של האחראי בגן החיות, ולחיות לפי “אסור להאכיל את הטרולים”. בטח כשהם מתרבים. נכון, כמו כל חסיד של כל דת - אני נופל בזה לא מעט, אבל משתדל שלפחות על גביי דפי הפורום החשופים לכולם זה לפחות לא יירד לפסים אישיים. זה הגיע לשם בעבר, בצדק או לא בצדק, אבל זה הלך ופחת. לגביי התעלמות משאר הדברים המציקים - עובד על זה. בגדול אני מעדיף את גישת החסימה/התעלמות, בין אם זה מנטלית, ובין אם זה טכנולוגית.

יותר מזה, ויעידו על כך חבריי לצד הכחול-רימון, בד"כ אני מביע “בקול” את ההעדפה שלי פשוט להתעלם מכל מיני טמבלולים, ולטענתי כשאשכרה ניסינו לעשות את זה - זה עבד. עד רמה מסויימת.

• הדבר הזה לא תקף לענייני מחיקות, בטח אם הן לא “אחידות”. לאורך השנים מילאתי את (בעיקר) הפורום הזה, אבל גם את הקודם שלו, באינספור תגובות מטומטמות, שהאמת? אני מופתע שלא נמחקו יותר מהן. אבל הגבול אפילו הקליל שלי נחצה לפני שבוע (שבועיים? הזיכרון שלי נדפק בחודשים האחרונים) כשנמחקה לי הודעה, בדיון ברסאי, מאוד מאוד מטומטמת ולא ראויה לשמינית דיון בפני עצמה, בזמן שתגובה אחרת וטיפשית לא פחות - נשארה. נחשו באיזו “צבע” היא הייתה. למה זה קרה? לא יודע, לא הוסבר. יש לי את ההשערות שלי, אבל המשכתי הלאה בחיי. כזה אני - בוגר. ועדיין - זה בלט לי.
  • פרמין עדי שאת מכסת הוויכוחים שלי עם מוס ושוסאקו כבר מילאתי בתקופת ואלוורדה, כשהיינו בערך 60%-80% מהמשתמשים הפעילים בצד הברסאי. ועם טל אפילו חידשתי ימינו כקדם בדיון לגביי אראוחו (הוא פשוט לא מבין שאני אומנם מגן עליו כי…ככה, אבל זה שאני כבר לא קורא לו “RFA” זה כבר משהו שהוא צריך להחשיב כניצחון). אני לא צריך שיגידו לי עם מי לריב ואת מי לאמץ כמשתמש מן המניין. הוויכוחים, וזה מתייחס לנקודה הראשונה, פחות מנת חלקי כרגע. אבל אולי זה רק בגלל ש- @Gev כבר לא פעיל :slightly_smiling_face:
  • הנוהל הזה גם לא תקף למקרים חד משמעיים של הטרלה לשם ההטרלה (די להיתמם - כולם יודעים על מי ועל מתי מדובר), ובמקרים של עיוורון/טמטום, במקרה הטוב, או צביעות - במקרה הרע שיותר נראה לי מתאים לסיטואציה. להתלונן על אוהדי ברצלונה שמגיעים לצד הלבן של הפורום, וכותבים תגובות טיפשיות, זה האמאמא של הצביעות, אחרי שבמשך שנים זה עבר יופי טופי בכיוון ההפוך. ולא, אני לא מדבר על דעות שונות על ואלוורדה או ברתומאו, אלא על בעיקר דברים כמו “על מה אתם מתבכיינים? היה/לא היה פנדל”. זה לא הטקסט - זו ההתנשאות, זה הזלזול, זה ההבנה שברור לכולם שהטפת המוסר עובדת בכיוון אחד בלבד.

האם ההרגשה הזו מוצדקת? תלוי את מי שואלים. האם היא קיימת כבר המון המון זמן, שזה מספיק בשביל לפחות להתייחס אליה ברצינות? חד משמעית. תנברו בדיון הזה ספציפית, ותמצאו עוד כמה פעמים שזה עלה, ובתקופות שונות.

• שביט וטל (אם כי הוא נחלש בתקופה האחרונה. אין, העזיבה של צ’אבי שברה משהו ברוח התוקפנית שבו) מאמינים בגישה ההפוכה ממני. מי צודק? לא יודע לגביי 99.99% מהזמן, אבל בשבועות האחרונים? חד משמעית הם. למה? כי מטוטלת. ולפעמים, כדי שהדברים יהיו מאוזנים, צריך למשוך חזק לצד ההפוך מאיך שדברים עבדו עד עכשיו. אחר כך? אני בגישה של אדם, זה יתיישר. מודה שבינתיים אני בעיקר נהנה מהרוח החדשה בפורום.
  • וכאן אנחנו חוזרים לנושא הצביעות - אם אתה כותב הודעות מטומטמות, אל תכעס כשעוקצים אותך בפנים. אם אתה בא להטריל בצד הברסאי של הפורום, אל תתלונן כשסוף סוף זה עובד גם לכיוון ההפוך. אם מפריע לך שאוהדי ברצלונה מתלוננים על השיפוט בכל משחק, אל תתפלא שכשאתה מתלונן - הם צוחקים עליך חזרה. Man up (זה הכי קרוב לאיזכור של מנצ’סטר יונייטד שיש פה, מתנצל @sh4rky ). חלאס עם השטויות. לא מבין את הררי האוהדים הלבנים שמתבכיינים על זה ששביט תוקף אותם, או בעיקר את הדעות שלהם. מה קרה, שמו לכם מראה מול הפנים וגיליתם שהתאורה לא משהו? ברגעים כאלה חשוב שתהיו חזקים, ונדבר מחר בבוקר. או שאתם חוזרים חזרה למחילות שלכם, או שאתה מסתדרים עם השיטה החדשה. נכון, אני יודע, אתם לא יודעים מה זה “שיטה”, כי אנצ’לוטי הוא המאמן. אז קיבלתם אחלה משימה לשיעורי בית.
  • נקודה אחרונה, והיא לא קשורה בהכרח לדיוני הברצלונה VS ריאל, אבל עולה בעיקר שם - חלאס עם ההכללות. גם בדיונים הכי עצבניים אצלנו נגד השיפוט, תמיד דימה יבוא ויגיד שטעינו. גם בדיוני ואלוורדה, היו אנשים מ-2 הצדדים. וגם כשעולה השם של פרמין, יש אנשים שטועים וחושבים אחרת ממני. אין פה גוש אחד, באף מקרה של אף תחום באף שנה. תלמדו להבדיל בין אנשים ובין דעות.

יש סיבוס?