איזה בכיינים אתם.
יכול להיות שאני היחיד פה שלא מבין על מה המהומה ?
מה שחשוב לי בעיקר זה לדעת אם מנדייטה2 נשאר או לא ?
אני אוהב את כולם פה, חוץ מאת אריאל שאותו אני רק מחבב, בעיקר אוהב את שוסאקו.
המנהלים שנבחרו ע"י פורום ברצלונה לניהול הם:
ניהול משותף
עשן לבן
רציתי להטריל ונבחר גם את @Ganjo אבל הוא סבל מספיק.
קיבלו.
שביט, בלי שטויות.
נירו אני יכול להפוך לנשיא? תמיד רציתי להיות נשיא של בארסה
אין לנו תואר כזה. רוצה להתפשר על פרופסור לשם כבוד?
שביט, עכשיו עם המעמד החדש:
חלום שלי.
יאללה, בואו נוריד להבות וניתן לפורום קצת לנוח, הגיר שלי שרוט לגמרי ויש טסט השבוע.
אם הבנתי נכון, מידי פעם אוהדי ריאל מבכים על הרמה הנמוכה שחלק מאוהדי ברצלונה הורידו את הפורום בשבועות האחרונים (שוב ושוב), ורוב הקהילה מצדיקה אותם כי בעבר מנהל לבן כלשהו מחק הודעות בפורום הברסאי (שוב ושוב - אמת? זה המשתנה היחידי שלא היה בשליטת חברי הפורום).
אני ממתין שהמטוטלת של איל תתכנס והלגיטימציה מהחטא הקדמון לשלשל ולהקניט לשם ההקנטה פה תפוג. בינתיים בארסה עם ארבעה או חמישה נצחונות רצופים ולכן השמש זורחת בברצלונה ואין תלונות ואני עדיין לא רואה את האור.
דור לא מחק הודעות בפורום הברסאי אלא מנהל אחר מהצד הלבן, אם אתה באמת רוצה לדעת יש פה מספיק הודעות רגועות שהסבירו מה קרה.
חבל שנראה שהמצב נראה שנרגע ואתה מנסה לשפוך שוב שמן למדורה.
בגדול אתה מפספס את הנקודה.
מנהל לבן כלשהו, אני לא מכיר. ערכתי.
אני רגוע ואני לא מרגיש צורך לסייג את עצמי, אפשר להשמיע דברים שלא מוצאים חן בעיניך גם אחרי “הסכם שלום”.
חשוב לי לציין שאני לא קונה את הסימטרייה המעושה שצויירה פה, ואני מקווה שייגמרו לטרולים התירוצים ולפחות הפורום הלבן יחזור להיות נעים יותר.
אפילו ירדן יגיד לכם שכבד עליו לנהל. הוא לא מתאים. זה כמו לשים את הארי מגווייר כקפטן ואני אוהב אותו והוא חבר שלי (מנדייטה - לא מגווייר).
אני הייתי מוחק פעם גם בפורום שלנו כל מיני תגובות מחצית אחרי שוויניסיוס היה צריך לבעוט והוא מסר או להיפך - אז לא היה רלוונטי להגיד “למכור לסעודיה ומהר”, אבל כל מיני דברים כאלה. הבנתי שאני בדעת מיעוט אז עזבתי.
ירדן הציע את עצמו, זה לא נעשה בכפייה.
גם הציע את עצמו וגם בחר בעצמו עם 2 היוזרים שלו, תימני אסלי.
בלאגרונה זה לא שביט.
אני יודע שאתה לא תותר על תאורית הקונספרציה הזו אבל פגשתי את שביט לבירה וגם עקצתי אותו.
שמעת פעם שעוקצים תימני בבירה?
שלום גם לך דור רומנו. תודה על הברכות
אתה פגשת את שביט, אני מדבר על ירדן
ועכשיו ברצינות, לא איכפת לי אם שביט זה מנדייטה, אם בלאוגרנה זה ירדן או שמנדייטה זה בכלל הבן האובד של גבי עמרני, הכל סתם בצחוק.
שיהיה לו בהצלחה כמנהל, עכשיו הוא ודור יכולים בכייף למחוק אחד לשני הודעות.