הפורום שלנו :: די עם הספאם !

אינני קורא כמעט בסקשן של בארסה, אבל אציין שאין לי מושג על מה אתם מדברים. ממש לא בהתרסה - פשוט לא מרגיש את הבעיה בשום צורה.

אני חש את הניהול בדברים הבאים בעיקר:

• ארגון של התרדים כשהודעות זולגות/יש לפתוח חדש וכו’. כמובן טוב שנעשה
  • ‘ניקיון’. נעשה מכל מיני סיבות והוא אכן סובל מחוסר עקביות. אפילו כתבתי על זה פעם. אממה, זה עדיף על לא לעשות בכלל. יתכן רף שונה במה שקשור להטרלות, הודעות ווטסאפ וכו’. כל עוד זה כמה אנשים, ככה זה יהיה. באמת לא מובן לי מה הביג דיל. מותר לכם לחשוב אחרת כמובן. אם יש עוד כמוני, פחות מעורבים ב’ריבים’, יש סיכוי שיסכימו שלכשגולשים הדיונים למחוזות קצת ילדותיים - מוטב לבצע גיזום קל למען האסתטיקה הקולקטיבית. כחיצוני - אלה בדרך כלל דיונים שעושים אנרגיות שליליות. יותר נעים לי כשעוצרים את זה.
  • צריך להבדיל בין ניקיון עקב רמה נמוכה של הודעה, לבין עקב גלישה לפסים אישיים. מקרים קצת שונים. בראשון - זה איזשהו איזון בין מיידיות התקופה לכך שאנו רואים את עצמנו מורמים, לפחות מעט, מקבוצת טלגרם המונית
  • בואו, לא ימחקו לכם הודעה בעלת רעיון מוסבר מכמה זוויות, מנוסחת למשעי ומגובה בנתונים… אין דבר כזה בלי סף מחיקה בכלל, הכל שאלה של איפה שמים אותו

כמובן שדעתי לא שווה יותר משלכם. מעניין אם יש עוד כמוני או שנפלתי מהירח.

וואלה 5 ימים לא הייתי פה ונהיה פה שינוי סדרי עולם…איך מפסידים כיף כזה

אני ממש מקווה שאתה צוחק…

אבל רק למקרה שהיית רציני, זה ממש לא הכיוון שרובנו מעוניינים בו, כך נראה לי (אני מדבר רק בשם עצמי אבל נראה לי שזה תופס גם על רוב המשתמשים האחרים בפורום בארסה).

אנחנו אוהבים את ההודעות שלנו:
ארוכות, קצרות, מלומדות, חתרניות, מצחיקות, מעוצבנות, מעצבנות, שמחות, מתבכיינות, קשורות ולא קשורות.

אנחנו לא רוצים חינוך של מנהלים איך ההודעות שלנו צריכות להראות, כבר עברנו את זה לפני עשור או שניים והפנמנו את הקטע.

יותר מזה - אנחנו חבורה!
יש לנו יחסים אישיים אחד עם השני, יש לנו המנייארות שלנו, יש לנו אופי מוכר ותחומי אחריות שאנחנו מביאים איתנו - אפילו אתם מכירים בזה ודורשים את המשתמשים המתאימים לצרכים שעולים אצלכם, כמו שציין אלישע (דימה ומספרים, אייל וגיפים, נדב ורפואה, משה וזיכרון של עץ עתיק שרואה וזוכר הכל - כל אחד והתחום שלו…).

אז תודה אבל לא תודה.
נכתוב את ההודעות שלנו בטעם שבו אנחנו אוהבים אותן ונמשיך ליהנות מהחבורה.

——————-

אגב, אחת הסיבות שחשוב לי להשאר פה היא שחלק מאלו שאני מתחבר אליהם והם בחבורה המדומיינת שלי הם בכלל אוהדי מדריד איומים של אללה יוסטור (כולל טיטי שאני כבר לא יכול לדמיין את הפורום בלעדיו).

ובכלל, מה יגידו רביע ושארקי?.. הם תקועים איתנו בלי גיבוי של שביט :joy:

בודדים בשיממון הקבוצות נטולות האוהדים שלהם הם נאלצים לשמוע אותנו מחרטטים על כדורגל יפה כששארקי כבר ירוק מקנאה של שנים רק מלחשוב על מתי הוא יזכה לראות שוב כדורגל יפה, ורביע בכלל לא מבין למה אנחנו קוראים לזה כדורגל יפה אם אף אחד לא שבר רגל לשחקן יריב :man_facepalming:t2::man_shrugging:t2:

@Mendieta @Eyal תודה :pray:t3::kissing_heart:

לא יודע אם לקחת את זה כמחמאה או עלבון.

לא מחמאה ולא עלבון, אתה פשוט כזה - הזוכר…

כמו אשתי בדיוק.

כל אחד בעולם חייב טיטי בחיים שלו. זה מדעי אחי. שומר על באלאנס.

אגב למי שלא היה ברור - מדיניות האין מחק נגמרה. הניסיון הזה הוכתר ככישלון מוחלט (כאילו דה).

מה שכן - אנחנו בבלון ניסוי נוסף בו אנחנו מנסים הפעם לא לשפוך את התינוק עם המים, אלא כן להקשיב לקולות מהשטח ועל כן מונו שני מנהלים מהצד הלא נכון של ההיסטוריה שיהיו אחראים (לצד המנהל הקודם) באופן בלעדי למחיקות בדארק סייד (וכנ"ל אנחנו בצד הנכון נדאג למחיקות שלנו).

נקווה שהפעם זה יילך יותר טוב.

אז כדי שאבין מה קרה פה, אוהדי ברצלונה התלוננו שלאוהדי ריאל יש יותר חופש בצד של ברצלונה מאשר להם בצד של ריאל מבחינת מחיקות, אז הם קיבלו חופש מוחלט שכל הודעה לא נמחקת, ואז הם החליטו שזה לא מתאים להם ובחרו לחזור למצב הקודם עם הרעה בתנאים שהיו קודם, למצב של פחות חופש ויותר צנזורה ומחיקות גם בצד שלהם ?

ואני עוד חשבתי שאני מכיר את אוהדי ברצלונה פה, או לפחות חלק מהם… :person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming:

האמת שלא הם בחרו בזה אלא אנחנו. המצב הפך לרפש מוחלט.

במצב הקודם לאוהדי ברצלונה, היה מנהל אחד פעיל (שבאופן מפורש אמר שהוא לא מוכן למחוק הודעות)

לאוהדי ברצלונה נמחקו הודעות בפורום שלהם ע"י מנהל מדרידיאים (לא דור!!!) ובמצב ההפוך זה לא היה יכול לקרות מן הסתם.

מה שקרה שמנהלים של מדריד ניהלו את המדיניות של פורום ברצלונה לגבי מחק ואיזה הודעות לגטימיות ואיזה לא.

עכשיו. מדריד של מדריד וברצלונה של ברצלונה.

דרך את הבעיה היותר חמורה והסיבה לדם הרע שיש זה לצערי לא יפתור אלא רק שיקול דעת של אנשים

אני למעשה הצעתי את זה עוד לפני שהעלו להצבעה את האין מחק (לא הצבעתי שם). כך שזה לא בדיעבד.

מקווה שזה יפתור את הבעיה.
. ששינו את זה למדיניות של אין מחק זה היה מיועד מראש לכישלון כי שום פורום לא יכול להתנהל בצורה כזאת. כי גם אם אני קפטליסט אני מכיר בצורך של איזה סוג של רגולציה.

לכן הצעתי פשרה בין 0 מחק לבין 100 אחוז מחק שנוטה לצד אחד בפורום. זה למעשה הפשרה.

אגב, מה לגבי “לעניות דעתי הצנועה היה/לא היה פנדל”?

מותר או שזה גם נכנס בקטוגריה של “לחרבן לכם על הראש”?

תלוי בריח.

שאלתי ברצינות גמורה

אז אענה ברצינות גמורה -

1. הביטוי “לחרבן לכם/לנו על הראש” לא שלי, לא היה שלי, ולא יהיה שלי. לא יודע מה קישרת אותי לזה.
  2. מניח שאתה לא ילד, ומבין את ההבדל בין לנסח “לדעתי היה פה פנדל”, לבין “די להתבכיין, אתם סתם ממציאים כרגיל, היה פנדל”. שלא לדבר על הקצנה מוגברת של האפשרות השנייה.

אוסיף - אם זה מקרה כמו השוד שהיה מול חטאפה, אז לא. לא מקובל להגיע אלינו לפורום לכתוב שלא היה פנדל (וזה קרה, ואגב בניסוחים פחות נחמדים ממה ששאלת עליהם).

זה המקרה המדובר:

בכל מקרה שבו הפנדל הוא לא 200% (או כל החלטת שיפוט אחרת), תמיד יש אצלנו תגובות שמדברות על זה. בין אם זה דימיטרי שמנסה לפרש את החוקה ולהראות זווית אחרת, או אנשים שסתם יש להם זווית אחרת.

הכלל החשוב בעיניי הוא לא להגיע עם bad faith, משהו שקרה מצד 2-3 אוהדי ריאל בערך עד היום. תחשוב פעמיים לפני שאתה מגיב, ואם אתה מרגיש שזה עלול להיות ראוי למחיקה, אז כנראה שאתה רואה משהו שגם המנהלים החדשים יראו.

מחילה עם נפגעת. לא התכוונתי לשום קישור כזה או אחר.

בכל אופן המטרה הייתה לדייק האם עצם הוויכוח על החלטה שנויה במחלוקת אחרי משחק כלשהו הוא בעייתי (גם “לרקוד על הדם” תופס - כן כן אני יודע שזה לא שלך) או דווקא האטיטיוד של ההודעה.

הנקודה המרכזית - ממה שהתרשמתי בלא מעט פעמים האופציה הראשונה יותר תופסת, וחבל (ואם לא - מעולה, אנחנו מסכימים).

לא נפגעתי, הכל טוב.

מדבר בשם עצמי בלבד - הבעיה, בהקשר הזה, קשורה לניסוח ולגישה, ולא לדעה עצמה. בטח ובטח אם הדעה מגובשת ומלווה בצילומים/סרטונים/ציטוטים מהחוקה/הסבר למה מהסתכלות מזווית אחרת אולי הטענה המקורית לא נכונה (*).

וגם לרקוד על הדם עונה לקריטריון הזה - יש להגיד שהטיעון לא נכון, או שהמערך/שיטה/שחקן לא טובים, ויש לנסח את זה כאצבע בעין.

בקיצור - הבנת.

(*) - הלוואי וזה מה שיהיה בקרוסאובר בין צדדי הפורום.

זה גם קורה כבר עכשיו…

כל הדיון הזה עושה לי פלאשבקים לתקופת פפ-מוריניו בפורום הישן.

דווקא נחמד, נוסטלגי משהו.