כנס לבטח שמתם לב ש, בפורום של ריאל מדריד.
בעיקרון יש לזה דיון ייעודי בכל אחד מהפורומים, ואכן למראית עין ההודעות מתאימות יותר לשם מאשר לדיון בטח שמתם לב ש.
זה התחיל כי שמתי לב שמשהו קרה…
פעם הבאה אני אדאג לכתוב כל דבר שקשור לברסה בדיון היריבות.
האמת שזה לא מה שהיה לי בראש כשפתחתי את תרד היריבות. מה שיש שם הוא לא דיון, סתם התנצחויות. אני בעד לפתוח איזשהו דאנג’ן פה בפורום לכל הזבל הזה.
כבר נפתח בעבר דיון במיוחד לשיפוט כדי לנסות להכיל את זה. לא עובד כי אנשים מקשרים את זה לנושאים אחרים / רחבים יותר.
הטעות שזה נפתח בתרד הלא נכון.
אני היחיד שלא מבין למה ההתרגשות? קצת טראש טולק חביב בין חברים לא הרג אף אחד.
מציע להעביר את זה ליריבות וכל העסק ירגע.
כי זה לא דיון, ולא קשור לכדורגל, סתם ניסיון לתקוע אצבעות בעיניים אחד לשני. חסר לנו בעיות שאנחנו מציקים אחד לשני פה בפורום? אין לי בעיה אם זה דיון נורמלי ולא סתם ניסיונות הצקה.
נשמע הדבר הכי גרוע שבן אדם יכול לעשות לעצמו. למה אתה ממליץ לו על דבר כזה?
ואגב, אותו חרא גם התפתח בפורום בארסה אבל על מה שקורה שמה אין לי זכות להתלונן.
הבנתי…
אני לא כל כך מוצא סיבות להכנס לפורום שלכם וזו נשמעת לי כמו אחת גרועה במיוחד.
אני מסכים עם רוח הדברים שלך. גם בעיני הדיונים המתנצחים, בעיקר אם הם קשורים לשיפוט, הם דבר לעוס ומאוס..
אולי נפתח ת׳רד שבו אוהדי בארסה וריאל יוכלו לכתוב מה הם רואים במשותף** ומה מוצא חן בעיניים באוהדים של הצד האחר? (לאו דווקא בהקשר של כדורגל)
**כנראה שגם זה יהיה קשור בעיקר בשיפוט
היי לכולם, שמח לעדכן שמעבר לתיקון הבאג שמיילים לאיפוס סיסמא ו/או אימות מייל ראשוני לא נשלחו (תודה לגיא), הוספתי עכשיו גם אפשרות חדשה לכניסה למשתמשים חדשים/קיימים באמצעות גוגל.
צעד נוסף להקלה על משתמשים חדשים וחוזרים
יש לי לציין שלצערינו אנחנו לאט לאט מאבדים את המגבלות הטכניות שעזרו להרחיק משתמשים מהצד הגמד של הפורום. נו שוין.
כן.
כן, אבל ההפתעה לא אמורה להיות קשורה לאפשרות הזו.
תגידו יש לי שאלה מוזרה, בפורום הקודם לאדמין היה גישה להודעות פרטיות שלנו.
זה קיים גם פה?
מי אמר לך את זה? הייתי אדמין ולא זוכר דבר כזה.
היה לנו גישה להמון דברים כגון:
כנראה שמאותה סיבה שיש למנהל אפשרות לערוך הודעה של מישהו אחר.
אני פשוט מוחק מלך.
אני אדמין ואני לא נתקלתי מעולם בגישה שכזו להודעות פרטיות. ואני די הרבה משחק בהגדרות בפורום.
כן, וחבל שכך.
בפורום הקודם, האדמין הראשי (זה שהתשלט על הפורום ההוא) אמר לי שיש לו גישה להודעות הפרטיות.
אולי הוא סתם התרברב או משהו כזה.