הפורום שלנו :: דיי עם העריכות

הכל תלוי מה עושים עם זה. אם אתה עורך הודעה ללא קשר זה פשוט מפגר.

בספורטאנטר מנהלים ערכו הודעות של אנשים כאשר בחלק הם סתם תקפו אישית. זה היה סוג של ״חינוך״ ורמז מסוים. לפחות ככה אני זוכר את זה.

כן, אבל זה לא היה סתם בשביל להוסיף הערה של הפנייה לדיון אחר. זה אירוע שונה.

לא יודע, בעיניי זו פרקטיקה גרועה ומדרון חלקלק לצרות גדולות.
או למחוק הודעה שלמה, או לא לגעת בה.

היינו עורכים הודעות כאירוע נדיר, לפעמים זה היה סוג של פשרה בין מנהלים שתמכו בלמחוק או לא למחוק.
לפעמים זה כמו ששביט אמר שחלק מההודעה התסיסה אבל חלק אחר בה היה בסדר וככה הבהרנו מה כביל ומה לא.
לפעמים זה פשוט הרג את הפורום ויזואלית (תמןנות/סגנון וגודל כתב)

אבל שוב זה היה נדיר ומסיבה מסויימת ותמיד בא כתוספת גם הודעה בפרטי לאותו כותב עם הסבר למה ערכנו לו.

זה לא החלטת הכוח הכי רעה שיש למנהל אם משתמשים בה נכון ולא לניצול כוח..ושימוש נכון הוא דגש חשוב כאן

דעתי כתמיד שמחיקת או עריכת הודעות זה הדבר הכי מטומטם ומפגר שיש, מי שתומך בזה הם בדרך כלל פחדנים עלובים או ילדות עם קוקיות.

אתה נשמע טעון טיטי.

השאלה האם שני הדברים מטומטמים ומפגרים באותה מידה, או שאחד מהם אפילו יותר מטומטם ואפילו יותר מפגר מהשני?

צחוק בצד רגע -
עצם העובדה שה"יכולת" הזאת של המנהלים לערוך הודעות קיימת מאז ומתמיד (אני מניח), ופעם ראשונה שאני שם לב אליה היא רק היום - היא לגמרי לזכותם של המנהלים שלנו*, שעושים בסה"כ עבודה נהדרת (ולא מתוגמלת), וצריך לומר את זה.

*ואולי אולי, מרמזת שהיכולת הזאת למעשה קצת מיותרת.. אבל נעזוב את זה רגע

אתה מדבר על לערוך או על למחוק?

וואו טענה חזקה.

באותה מידה.

לא יודע אם חזקה, אבל נכונה זה בטוח.

כן אתה תמיד נותן טענות בטוחות וחזקות. כל הטענות שלך הם פנינים…

בתמונה: תומך מוצהר במחיקות ובעריכות מנהלים -

חייב להודות שידעתי על זה מאז שהצטרפתי לדירקטוריון. מה שאומר שצריך להעריך מאוד את יכולות האיפוק שלי לא לערוך הודעות של כל מיני אנשים פה, או לדחוף “אני אוהב אותך פרמין” לתגובות אקראיות.

מנסה, אבל בניגוד אלייך לא מתבכיין כשמקבל בחזרה ריקושטים.

אני לא מתבכיין אני פשוט מוחק לך תגובות מפגרות בלי ביסוס בחלק שלנו. אמרתי ואני אחזור על זה-הפורום מבחינתי זה לא פח זבל, זה לא פורום תפוז או הודעות שרשור בפייסבוק. אני ואחרים רוצים להיכנס לפורום ולקרוא דיונים איכותיים עם טענות, להחכים ולהתדיין בין אם מסכימים ובין אם לא.

כשאני רואה את הפורום בחלק של ברסה לפחות היום אני מאוד נהנה מהרמת דיון, ואני מאוד שמח שגם אוהדי ריאל באים ומגיבים ויש שיח פורה ומעניין בין אם אני מסכים עם הטענות או לא.

לא הבנתי, הפניתי בהודעה האחרונה בדיון פנטזיות - > שפתחתי דיון פרישה מיוחד ללוקה מודריץ’. לא מבין מה הבעיה.. כל מי שהבין משהו אחר..עושה בכוונה. אבל אין ספק שיש פה כמה כאלה..

בקיצור, אלישע, כמו שאתה אוהב - תראה מה עשיית.

אתה כן, אתה מוחק הודעות שבו אני מגיב לך אחרי שעקצת אותי ואני מגיב, התנהלות של ילדה עם קוקיות.

בכל מקרה את דעתי אמרתי.

אני שואל באמת דור, לא בקטע רע ולא כלום נשבע לך.

למה לא פשוט לכתוב אותו דבר הודעה אחת למטה, למה להיכנס לבחור בתוך ההודעה?
ברור שבסופו של דבר אף אחד לא באמת נפגע מזה (מקווה) והדיון הזה יעלם עוד שעה למשהו אחר אבל בהיגיון (לפחות שלי) היה יותר נכון לא להיכנס למשתמש בהודעה ולכתוב הפנייה חדשה בהודעה נפרדת ממתחת.

אולי שיקול הדעת שלי היה מוטעה, אין כוונת זדון. לא ראיתי שהבחור שערכתי לו את ההודעה נעלב או אמר משהו בפרטי חלילה. כאילו מי ישמע באמת.

מה שניסו להציג פה זה משהו אחר, כאילו משתמשים בכפתור הזה לרעה. וזה לא ככה. זה סתם לעצבן, אני הרבה דברים אבל מטומטם אני לא. יש גבול כמה אפשר להתעסק בקקה והמבין יבין. די, זה מעצבן.

מה כל החגיגה הגדולה פה על “לדבר על כדורגל?” אני מרגיש שהרבה יותר קשה לדבר פה על כדורגל. או גיפים או שטויות או הודעות ‘אישיות’. אני הורדתי פרופיל ואני מדבר כאן רק כדורגל.

ילדה עם קוקיות כותבת הודעות כאלה אחרי שמחקו לה כמה תגובות בפורום.

אתה יודע מה דעתי עליך, אמרתי לך אותה מהיום הראשון. הודעות שלך ישארו בשמחה וברצון אם הם יהיו קשורות לדיון ויתרמו לו :heart: