שביט אתה דורש שההודעות של טיטי יהיו ברמה אבל אתה מתנהל לא הרבה יותר טוב ממנו, אם בכלל. מיליארד הודעות שאתה מדבר בהם על ניחוסים ושטויות כאלו ואחרות, או שאתה סתם מנסה לשחק אותה אבו עלי עם הודעות יעני עוקצניות “רואה תקצירים” וכאלה. זה פייר שאתה דורש את זה ממנו, אבל אתה צריך לדרוש את זה גם מעצמך באותה מידה.
לא ידידי, ילדה עם קוקיות עוקצת ומתחבאת מאחורי מחק, אם לא בה לך להיעקץ אל תעקוץ
תראה כמה שטויות וגארבג’ אתה כותב בצד של מדריד, אף אחד לא מתלונן ומתבכיין.
יש הבדל בין שיח הומוריסטי לבין להטריל להתסיס לעצבן ולחזור על אותה טענה 50 פעם.
חוץ מזה, חשוב לציין, אני מנהל מבחינתי בפורום הברסאי. מה שמחוץ לפורום הברסאי אני בדיוק כמו כולכם.
מה דורש ? איזה הודעה שלי לא ברמה ? אני לא כותב כדי להתחבב, אני כותב את דעתי באופן ישיר והיא תמיד מנומקת.
מה שאני אומר זה שתהיה לך ביקורת עצמית כלפי עצמך אם אתה מבקר אחרים. מהצד אני לא רואה הרבה הבדל בהתנהלות של שניכם. ולא שיש לי בעיה איתה, זה מוסיף עניין לפורום שבדרך כלל דיי שקט. אבל צריך להיות הוגן.
זכותך לחשוב שאני טרול או שההודעות שלי לא מנומקות מספיק, אני לא מסכים איתך.
אני מבחינתי רוצה שיהיו דיונים פורים ומעניינים בפורום הברסאי.
אתה לא מבין, הבעיה שלנו זה לא שאתה טרול, אלא עם זה שאתה טרולית עם קוקיות.
אחלה גישה.
טיטי אגדה והוא לא מנהל. מנדייטה כן
אוהב אותך כמו אח, אבל אני מנהל ? מה אעשה ? בחיים לא אמחק כלום
אני אפילו התעצבנתי על רביע שמחק את ההקדשה הארוכה שמנדייטה כתב עליי ודרשתי שיחזירו.
אתה מבין חנן? הבנאדם מדרדר את הדיון אפילו פה. חוזר על אותה טענה 50 פעם. בסדר, אני טרול עם קוקיות כי מחקתי לך הודעות. באסה לך. יש לך משהו חדש להגיד?
לא, רק שתמשיך ככה, אל תשתנה
תודה רבה, אחלה דיון.
ואתה חלק חשוב בו.
אתה לא מבין, מנסים לשים לך מראה, אתה מתעקש שזה חלון.
אני מוחה. למה או גיפים או שטויות? גיפים == שטויות.
ותהיה לי בריא דור, באמת.
לא אמרתי שמישהו ניצל לרעה את האפשרות הזאת, ובכלל ירדתי על שביט בהודעה שלי (שדווקא לקח את זה ברוח טובה). אם לקחת את זה כביקורת אישית - זה שלך. ואתה יכול לשאול את עצמך אולי למה לקחת את זה ככה.
בסה"כ הצבעתי על עצם קיום האפשרות הזאת, שאני אישית לא ידעתי עליה קודם. וכן, בעיניי זו יכולת “מסוכנת” מצד אחד, וגם מיותרת מצד שני. כמו שאדם כתב - או למחוק, או לא לגעת. באמת שאני לא מצליח לחשוב על מקרה אחד שבו האופציה הזאת רלוונטית (ואגב בהקשר הזה - לא ענית לאהוד על השאלה שלו, למה לא פשוט כתבת את ההודעה שלך בהודעה חדשה). אפילו אם יש לדוגמה הודעה יפה ומושקעת, עם קטע אחד קטן שעובר על כללי הפורום - תפנה לבן-אדם בפרטי, שיערוך את ההודעה שלו. לא הסכים? תמחק לו.
אגב, אם כבר מדברים, אני לא מבין למה למשתמשים מסוימים יש אפשרות למחוק תגובות של משתמשים אחרים. כולנו בפורום הזה קרוב לעשרים שנה ואף אחד לא ילד, לא רואה למה אחד פה יותר טוב מהשני שהוא יוכל למחוק הודעות למישהו אחר. לא שאני מצפה שישתנה משהו וזה גם לא כזה מעניין בתכלס, אבל זה משהו שלא מובן לי.
שמח שאתה וחנן מראים לי את הדרך.
יש פה כל כך הרבה קקה בפורום ודברים יותר גרועים שהיו, מה גם שנעשה בזדון. כמה ‘מריבות’ שאני בכלל לא לקחתי חלק בהם, אבל כל דבר שאני “מעורב” בו כולם קופצים. לא השתכנעתי שזה היה תמים. ממש האפיפיור, אנשים נעלבו פה בשביל הבחור שלא אמר מילה.
ידעתי שזה מוכר לי. נחזור לנהל את הדיון בפעם השלישית בעוד 8 שנים.
טיטי ושביט, אני מרגיש שמתפתח פה לנו סיפור אהבה סוער.
תמצאו חדר או תבואו אצלי לאיטליה. רומנטיקה וזה. הכל יזרום בטבעיות.
אוף, חשבתי שגיא חזר לכתוב כאן, פה ושם ניסיתי לנדנד לו בוואטספ ולא עבד. הכדורגל אצלו נעצר בגמר 2024 אליו גם כן נסע. היה טוב