הפורום שלנו :: דיי עם העריכות

1000157688

נשבע שחשבתי לרגע שפרסמת את זה בדיון הפציעות בהקשר של דני אולמו והמרפאה.

לעוד מישהו יש בעיות מוזרות בממשק הכתיבה והעריכה בשבועות האחרונים ב-iOS? נדמה לי שזה מאז שעדכנתי את מערכת ההפעלה. סמנים קופצים למקומות לא קשורים וכמעט בלתי אפשרי לסמן /לקפוץ לאן שהתכוונתי.

תעבור לאנדרויד ותענה מעולם שכולו טוב :heart_eyes:

ספר את זה למשתמש הפורום ששחזר את הגיבוי ווטסאפ שלו ואחרי רבע שעה קיבל הודעת שגיאה שאין לה סיבה ואין ממנה דרך חזרה. הכל נמחק (לא שזה רע, אגב. בריא לאבד את ההיסטוריה מידי פעם).

הייתי אנדרואיד כל חיי עד לפני 4 שנים בערך. אומר זאת כך - צריך לקרות משהו מיוחד מאד כדי שאחזור אחורה :slight_smile:

קרה לי גם אינעל דינק. זה לדעתי יותר אירוע של מטא מול אפל מאשר רק אפל לדעתי, אין משתפות פעולה גרועות יותר מבין ענקיות הטק.

כן.

מאז העדכון לiOS26

אבל נראה לי שזה הסתדר עכשיו.

גם שמצטטים מישהו רואים מיד תצוגת ציטוט בתגובה ולא קוד כמו שהיה עד עכשיו.

אולי קשור לעדכון שעשו בפורום לפני כמה ימים.

תגידו, האייקון הקטן החדש של עוגה ליד השם של חלק מהמשתמשים, זה מין פאסיב-אגרסיב של מנהלי הפורום לסמן למי שזכה בעיטור: “יאללה, הגיע הזמן לחזור לעבוד קצת”..?

מי צריך לשלוח עוגה למנהלים.

זה מתנה מ GlaDOS כנראה לכבוד יום השנה להצטרפות לפורום.

גם אני עם עוגה. יש מצב שהיום זה יום השנה לטוטאל?

סוף חודש אוקטובר 2017 זו תקופת המעבר לטוטאל לכן כל השבוע האחרון (ובהתאם גם בימים הבאים) צצות פה עוגות על כל מיני משתמשים.

test

אני חושב שה-28 באוקטובר היה היום הראשון של הפורום החדש בעצם (2017).

ועד אז רוב הקהילה כתבה בספורטאנטר? וואלה יש לי קצת בלקאאוט. אני הגעתי לספורטאנטר באוקטובר 2005

אחד הפורומים פה, פוליטיקה, אני לא מצליח לראות אותו מבלי שאני נכנס באופן ישיר למי שמגיב לי. שאלה מוזרה, זה רק אצלי?

לא נתקלתי. לדעתי אתה אולי מתישהו לחצת להסתיר או משהו. תחפש בהגדרות.

לא מקבלים על זה מתנה/שובר/סיבוס? משהו

אנו מודים לך על פנייתך.

להבנתנו נשלחה אלייך ערכת הוקרה מתאימה, כמו לכל משתמש אשר מגיע למעמד רם ונשגב זה, אך המשאית של הצל"שים התברברה בדרך לחור באמצע קיבינימט שאתה חי בו, והקשר עימה נותק.
וגם הדואר אשם איכשהו, בטוח.

בברכה
צוות המנהלים

לעומת ההערצה שלה אתה זוכה אני מקבל רק פרס ניחומים