הפורום שלנו :: דיי עם העריכות

תחזור בלי קשר, הניסים שעושה אלבארו ארבלואה וההופעות המרגשות של המועדון לא מספיק חשובות?

מבטיח לך שכן נעשה. ואני זה שמחק את שתי ההודעות של טיטי וכמה אחרות.

מסכים שזה קרה. יותר מדי הודעות מיותרות, רדודות, אוף טופיק (יעידו כמות הפעמים בה העברתי הודעות לת’רד אחר), וואן ליינרים שלא מוסיפים שום דבר. ומה שהכי מפריע לי, ריבים וריבים ועוד ריבים על שיפוט.

נושא מעייף, שחוק ומאוס.

כן, אפשר להיות גננת, אבל לפחות אני קיוויתי שלא נצטרך להגיע לזה.

כולנו פה מבוגרים ואפשר להתנהל לבד בלי התערבות מלמעלה. אפשר קצת טראש טוק בטעם טוב, בלי ריבים ועקיצות מיותרות.

חרא יש מספיק לכולנו בחוץ.

אכן, ואני לא הולך להאשים אף אחד בזה, אבל אשמח אם לבד תתחילו לנטוש את דיוני השופטים ותתמקדו בטקטיקה, מאמן או ויניסיוס.

רוב החבר’ה פה יודעים כדורגל ויכולים לכתוב דברים שתמיד כיף לקרוא אותם. אז שנתמקד בזה.

הם טוענים שזה להיפך, שהרמה של הפורום עלתה :rofl:

הרסו והורסים כל חלקה טובה בפורום.

לצערי רביע שמרוב שמנסה להשתלב ולמצוא חן בעיני אחרים הפך לבובה של כמה מנהלים פה.

לא, פשוט חלק אחד מהפורום לא מתלונן ומתבכיין, אתה מרוב שמקשיב לחלק שמתבכיין בלי סוף איבדת את הצפון, עוד מעט תצבע את השיער לסגול/ורוד תצטרף לתנועת ה woke

אם אתה ואחרים מתכננים להמשיך את הקו הזה של מחיקת הודעות לא נראה לי שאפשר יהיה להמישך לכתוב פה רגיל כאילו הכל סבבה עם הטמטום הזה.

הצד של ריאל חייבים 2 מנהלים פעילים מקובלים על שאר אוהדי ריאל שרק הם מוחקים הודעות בצד הזה, לא רביע ולא הבכיינים שאיתו.

מצטרף לחנן, החוויה נפגעת מאד. רוצה את אוהדי ברצלונה פה בפורום, אבל נפח ההודעות שקשור לריבים ודיוני שופטים חסרי תכלית הוא יותר מדי גדול.

מקווה שיעשו עם זה משהו ולא מבין למה להאשים את המנהלים. אם כבר הם צריכים למחוק יותר, לא פחות. רביע זה לא משתמש שכותב שטויות בדרך כלל, לא משנה אם הוא מנהל או לא מנהל.

תלוי איפה. אוהדי בארסה מאוד מרוצים מהרמה בפורום שלהם.

לא, פשוט הרסנו לך את היכולת לחרב דיונים בחלק מהמקומות.

אוי זה ממש ממש מצחיק כי כרגיל-אין לך מושג מה באמת קורה.

כן, זה מה שאתם עושים. גם לאוהדי בארסה מוחקים פה תגובות, אתה יודע כמה מהם פנו אלינו המנהלים? 0. הם לא מתלוננים כשמוחקים להם הודעות. אתה פשוט בכיין שחושב שמותר לו לרדת על אנשים, לחרב את הפורום ולהוביל דיונים טובים לרמת פח. אבל גם כשאתה מדבר לעניין וכותב עם טענות, ההודעות שלך נשארות בפורום של ברצלונה.

תתבגר. אף אחד לא מחזיק פה אנשים בכוח-אתה רוצה לכתוב על כדורגל, תכתוב. אתה רוצה לזרוק רפש, להוריד את הרמה ואז להצביע על אוהדי בארסה שמחרבים דיונים-לך לאייסןקר.

אל תשכח ממה הכל התחיל-אתה כתבת הודעה שלא קשורה לדיון, פשוט רצית לרדת על אוהדי בארסה שהם לא אובייקטיבים. מי שמחק לך זה דווקא חבר שלך. ובצדק.

מסכים אבל שים לב שלא האשמתי אף אחד כי לטעמי האשמה נופלת על אנשים משני הצדדים.

לא רוצה שהדיון הזה יהפוך לblame game. מבחינתי עושים ריסט וזהו.

אתה בבירור לא מכיר אותי. אני עומד על שלי גם אם אני עומד לבד, תמיד הייתי כך ותמיד אהיה כך. ואני בכנות עושה את מה שעשיתי כי אני מנסה לא להזניח את הפורום, שאני יודע, שהוא יקר להמון חבר’ה פה.

כפי שאמרתי, יש לקחת ממך את היכולת למחוק בצד של ריאל, אי אפשר להמשיך ככה, אתה וחבריך הורסים לנו את הפורום

הנה המנהל הדגול שביט גם בא לחגוג על ההריסות שהוא גרם להם :person_shrugging:

שאני דיברתי עם @Niro בזמנו סיכמתי שהיה סוג של אוטונומיה בפורום של ברצלונה ומנהלים שלנו ינהלו את הצד שלנו. לשמחתי זה התקיים כמעט ללא הפרעה ואני אישית חושב שסוף סוף יש פורום ברסאי שמנהל טוב

אני לא רואה סיבה למה מנהל חיצוני צריך למחוק הודעות בפורום של מדריד. מי שמפריע לו הפורום או הודעות שלהם תמיד יכול לשים על התעלם.

כן דל”פ שלי

מנהל “חיצוני”? מה, אתה בן 3? תפסיק לכתוב שטויות, הודעות של משפט אחד, אוף טופיק בכל ת’רד שאתה נוגע בו, ואף אחד לא ימחק לך.

אני מקווה שבקרוב תסתיים החלוקה המיותרת הזאת ונסמך על כל מנהל שיתקן כל הודעה או שטות שהוא רואה, לא משנה איפה.

מקווה שבסוף זה יסתיים ויקחו ממך את האפשרות למחוק, עברת כל גבול.

דווקא אני סומך על שיקול הדעת של רביע בעיניים עצומות ואם הוא רואה לנכון צורך למחוק הודעה או שתיים אז יש בזה משהו. זה לא נכון לגבי מנהלים אחרים.

אני חושב שדרוש להעלות חזרה את הרמה של הפורום. לדרוש דעות מנומקות, מגובות במקורות מהימנים, שכתובות בצורה מסודרת ועניינית. אי אפשר שחצי מהתגובות בכל שרשור יהיו “אני שונא את ויניסיוס” או “ארבלואה מטומטם”. לא אתמם, גם אני זרקתי לא מעט כאלה לאחרונה, אבל כי גם אני מרגיש שאני צריך פחות להתאמץ אם כולם גם ככה לא משקיעים.

אני חושב שצריך עוד מנהל או שניים פעילים בפורום של מדריד שרגישים לספאם ולהתגרויות מיותרות.

טיטי. Unhinged.

אין מילה יותר טובה מזו לתאר את התמוטטות העצבים הזאת.

כל מילה

רק כדי לסבר את האוזן, כאשר אותם “מנהלים אחרים” (שביט) מחקו את ההודעה שגרמה לך לתייג את המנהלים של הפורום, זו ההודעה שאתה ראית לפני שששביט בצדק מחק:

מה שקורה בצד השני של הפורום ביומיים האחרונים זה הזיה שעוד לא ראיתי כמותה פה.
רמת תגובות של ילדים מנוזלים מבראסה מאניה וצעקות על קונספירציות כאילו פרז חיסן אותם נגד קורונה.
המנהל הליצן שלהם הצליח למשוך איתו למעמקי התיהום חלק נכבד מהמשתמשים ויצר שם מערבולת של בכיינות והתקרבנות שמוריניו היה גאה בהם.

אפשר להתלונן על הרבה מחיקות ואפשר להתלונן על רמה נמוכה. אבל אי אפשר גם וגם.
ואם אתה טוען שהמחיקה מוצדקת ובכל זאת טוען ששביט לא היה צריך למחוק - טוב, זה כבר סתם מוזר.

כן ההודעה הזאת של בן אולי לא הייתה ברמה הכי גבוה אבל לצערי זו הרמה פה בפורום לאחרונה, ואני גם ביקשתי בהודעה שאחרי שלא יכליל כי ישנם גם משתמשים איכותיים שלא נופלים לזבל הזה בצד שלכם (וחבל שהם לא פעילים יותר!). אי אפשר שהוא יתלונן על שביט בפורום שלנו ואז שביט יבוא וימחק לו את ההודעה! אין בזה שום היגיון! שיתעסק בעניינים שלו ואם יש לו בעיה עם רמה נמוכה שלפחות לא ינסה להתגרות כל הודעה שניה (או שאתם חושבים שאנחנו מטומטמים ולא מבינים שהוא משועמם שמחפש אש).

ואופטופיק, אבל התלונה של בן ממש במקום. כל משהו שיכול איכשהו להתפרש כטעות שיפוט לטובת ריאל מדריד יש אצלכם 70 הודעות על זה עם ניתוחים בשקל שכולם מובילים לאותה מסקנה מגוחכת. גם אצלכם הרמה בקאנטים רק שלא אכפת לי ואני לא מדבר על זה, אבל זה האפקט של שביט ואם טוב לכם עם החרא הזה אז למה שלי זה יהיה אכפת.

לא מבין מה הבעיה עם ההודעה הנ’’ל שנמחקה וצוטטה שוב, מי שלא יכול להתמודד מול הודעה כזאת שלא יהיה פה וזהו.

זאת תגובה שלי שנמחקה אז אני אגיב למה שקורה פה.

התגןבה הזאת באה אחרי תקופה ארוכה ששביט והלאקיז שלו ממלאים את הפורום בהודעות שורה חסרות תוכן על קונספירציות וטיטי בעיקר.

צודק, אי אפשר גם להתלונן על חוסר רמה וגם על מחיקות אבל אפשר להתלונן על מחיקה של הודעות נגד הרמה הירודה. גם אם נפגעתם ממנה כמו ילדות ווק עם שיער סגול שצועקות ואז בוכות שצועקים עליהם חזרה.

בכלל מפתיע אותי מאוד (אם זה נכון) ששביט מחק את ההודעה שלי אחרי שטען כמה פעמים שאנחנו נכתוב מה שבא לנו בצד שלנו (כמו שעשיתי) ושאתם תכתבו בצד שלכם.

@Aragones אתה יודע שאני מעריך אותך מאוד, אבל תסלח לי מה שאתה כותב זה חרטא לגמרי, אם אתה באמת מתכוון למה שאתה כותב, יש פה אנשים ש70 אחוז מהתגובות שלהם הם עקיצות ירודות, היו צריכות להמחק ומשום מה נשארות.

שביט ודור היו המנהלים היחידים שמחוברים בעת שההודעה נמחקה.

נשבע שלא רציתי להאמין ששביט מחק את ההודעה..

באמת שבקטע הזה הערכתי אותו כנראה יותר ממה שהייתי צריך.

האמת חשבתי ש @dkaro מחק את ההודעה שלי כי אני מבין שהיא קצת מוגזמת. זה לא משנה את זה שהתוכן שלה היה רלוונטי לחלוטין.