הפורום שלנו :: דיי עם העריכות

מצד אחד חנן אומר את זה

ואז הוא מגונן על ההודעה הזאת-

שמע חנן, בכנות-אתה מצחיק אותי. אתה התחלת פה קמפיין להאשים אותי ברמה הנמוכה, אבל האמת היא שאין לך בעיה על הרמה הנמוכה-אתה אוהב כשהיא משרתת אותך. עכשיו התעלמתי ממך כי אני מכיר אנשים מהסוג שלך ובכנות, אין לך שום דבר לתת לי. אני לא מנהל דיונים על כדורגל איתך כי אתה לא חכם, ואני גם משתדל לא למחוק לך הודעות כי אתה לא מעניין.

אבל אני אבהיר בשביל שאתה והחברים שלך תבינו-אתם לא תבואו לפורום שלנו, תתחילו הודעה עם ״מנהל ליצן״ או משהו מהסגנון הזה וההודעה תשאר. אני גם לא מבין את החלוקה של איפה לרביע מותר למחוק ואיפה לא. רביע גם מחק אצלנו הודעות והאוהדים ״שלנו״ לא התלוננו.

הבכי שלכם ילדותי, ואם אתם רוצים לשפר את הפורום, תפסיקו לחשוב שאני הבעיה. אני משתמש פשוט שבסוף פשוט מגיב לכם. אתם רוצים לשפר את הפורום? תכתבו הודעות מעניינות, ותפסיקו לחשוב שאם תכתבו ״מאז ששביט מנהל הרמה ירדה!!!״ כי היא לא ירדה אצלינו, וזה גם לא יעבוד לך.

ברור שמחקתי. מה חשבת שיקרה? אתה יכול להטריל כמה שאתה רוצה, אבל אתה לא תקרא לי ליצן, ולא תקרא לנו ילדים מנוזלים. זה לא הסגנון שאנחנו מכוונים אליו. ורק לשם הבהרה-היה לנו מקרה דומה שמשתמש אצלנו הגיב בצורה כזאת למנהל. ההודעה נמחקה גם. שלא תחשוב שאני חס וחלילה מחפש אותך. אני באמת נפגעתי ממך.

אומר זה שעוקץ בפורום שלו שבו אי אפשר למחוק לו הודעה ואז בא ומוחק תגובה בפורום של ריאל :person_shrugging:

פשוט הפכנו לפורום של בדיחה מאז ששביט ורביע קיבלו מחק.

אתה מגיב בחופשיות אצלינו ולא מוחקים לך הודעות כשזה על כדורגל. ניסית להטריל אותנו עם לאמין ואפילו הצדקנו אותך!

הנה הגיע המנהל הלא חכם לקרוא לאנשים אחרים לא חכמים.

אולי יש לו פוביה מלצנים ולכן כל המחיקות.

בכל מקרה לא לקחתי קשה שמחקו את ההודעה ההיא אבל התוכן שלה הוא צודק ומאז ששביט חזר לפורום הרמה רק מתדרדרת, אולי זה רק קורלציה ולא קוזאציה לך תדע….

אתה לומד. אני אוהב שיש לך קליטה מהירה. לגבי התוכן-

זאת זכותך לחשוב שהרמה ירדה. אני חושב שאוהדי בארסה מאוד מרוצים מהרמה בפורום שלנו. את זה אתה צריך לשאול אותם.

לשאלתך-יש לי פוביה מכרישים ונחשים.

תראו, בסוף זה מעגל שמזין את עצמו - צד אחד עוקץ את השני, הצד השני מחזיר בעקיצה לצד הראשון, וחוזר חלילה. וקשה מאוד לעצור דבר כזה מרגע שהוא התחיל, כי כולם מחוממים זה על זה. קצת כמו המצב הפוליטי בישראל בין גושי כן ביבי ולא ביבי. כאשר רביע מדבר על אווירה טובה בזמן האחרון, הוא מתכוון (לפי פרשנותי) שבמקרה יצא והרבה זמן לא היו ריבים בין המחנות, מה שמוביל באופן טבעי לירידה של הלהבות, ולכן יש רגישות מיוחדת גם להודעות רק קצת “מדליקות”, כי עד שהאש קצת דעכה, חבל להצית הכל מחדש.

מפה כל אחד יכול לקחת את זה לאן שהוא רוצה - לחזור לריב זה עם זה, או לנסות לדבר על כדורגל.

אני רוצה להודות על הפרגון ממנהלת הצנזורה של הפורום. תודה.

אני שמח מאוד שאתם מרוצים מהרמה הירודה פה, זה מסביר הרבה.

(אגב אני יודע אישית שיש גם בצד שלכם אנשים שלא מרוצים מזה.)

אתם עוקצים בצד שלכם אנחנו לא מתבכיינים, אנחנו עוקצים בחזרה בצד שלנו ופה הבעיה, אתם מתחילים להתבכיין שנעלבתם ומוחקים בצד שלנו, ועכשיו התקדמתם, שולחים את רביע לעשות את העבודה השחורה.

שוב, אתה לא יודע על מה אתה מדבר. אתה משער הנחות שגויות-רביע מחק על דעת עצמו. בחיים לא ביקשנו ממנהלים בצד ״שלכם״ למחוק לכם משהו.

אתה ממציא איזה סיפור יפה הוא פשוט לא נכון.

חשבתי שאתה לא נפגע ממני כי אתה לא רואה אותי ממטר או מה שלא כתבת לי אז…

תראה, כשקוראים לי מכוער אני לא נפגע כי אני יודע שאני לא מכוער, אז אם נפגעת מההודעה ההיא אולי כדאי שתעשה קצת חשבון נפש.

מכוער או לא זה עניין של טעם. אבל אני ממליץ לך לבדוק את ההגדרה של ציניות.

רביע, איזה מנהל בארסה אמר לך למחוק לטיטי את ההודעה או שעשית את זה על דעת עצמך?

ההודעה שלי היתה בצד שלנו של הפורום אל תמציא שטויות.

ואולי תלמד איך לבטא ציניות בצורה טובה יותר, זה לא עבר.

דווקא לא גוננתי עליה, לא שם ולא פה. שם ביקשתי מבן שלא יכליל, וגם כאן אמרתי שהיא רמה נמוכה. אבל גם אם היא לא נכתבה ברמה גבוהה, התוכן שלה נכון. אתה גורר את הפורום למטה עם דיונים על שיפוט למשל שמסקנתם ידועה מראש.

אתה הורס את הפורום, כולם יכולים לעבור על היסטוריית ההודעות שלך ולמצוא הרבה חרא מהסגנון הזה:

אני לא אשם בכך שאתה כותב את זה. התגרויות מיותרות, אפס כדורגל. זו הסיבה שאתה לא מדבר איתי על כדורגל? אולי כי אתה לא מדבר על כדורגל בכללי? אין בינינו אינטרקציה כי אנחנו מדברים בתדרים שונים, אני לא נגרר לחרא שלך ואתה לא נגרר לגבר על כדורגל.

עד שחזרת לפורום, והרמה שם הייתה גבוהה, אני הייתי מגיב שבוע אחרי שבוע אצלכם בפורום והיו דיונים איכותיים בלי אף תלונות מצד אף משתמש אצלכם בפורום. מאז שחזרת לפורום הדיונים ירדו בעקביות ולאחרונה אני כמעט ואפילו לא קורא את הדיונים. אתה יכול לראות את היסטוריית התגובות שלי אצלכם כאן ולהווכח בעצמך. גם כשאני כן מגיב אצלכם פעם באף פעם זו הודעת אופטופיק שלא קשורה ממש לדיון כי אין עם מי לדבר. אתה דפקת את הפורום שלכם והורדת שם את הרמה. אז גם כשלא הסכמנו היו לנו אחלה דיונים ושמרנו על כבוד בסיסי לאחר.

בסופו של דבר אני לא מכיר אותך אישית כמו כל משתמש אחר פה בפורום. אין לי שום סיבה להגיד שאתה משתמש שלילי אבל על סשה, אהוד ונדב למשל להגיד שאלה משתמשים שאני מחכה לקרוא את ההודעות שלהם, מלבד מה שהם כותבים כאן בפורום. עכשיו אולי אתה מרגיש שיש עליך עליהום פה, אבל יש לך שתי אופציות: או שתנעל ותגיד סתם עושים עלי פה אמבוש, או שתראה בזה קריאת השכמה. יש לי הרגשה כבר במה תבחר אבל אני אתן לך את הזכות כמובן לבחור בעצמך.

לדעתך. דעתך נשמעה ורשמתי אותה בפניי. אני פשוט מתעניין בדעה של אוהדי בארסה, לא שלך.

דווקא כשלא השתתפת בדיון על שיפוט היה אחלה דיון.

אתה מוזמן להגיב לכל המשתמשים שציינת בפורום שלנו כמה שאתה רוצה.

מקווה שלפחות הבנת על מה אני מבסס את טענותיי. אם אתה רוצה אשמח לעשות עוד כמה צילומי מסך שיבהירו מאיפה הגעתי למסקנה זו.

היום כבר אני משתדל מאוד שלא להגיב אצלכם כי לצערי הרמה ירודה וכל הודעה תוביל למסקנה ידועה מראש (אנחנו באים להתגרות, מגנים על כך שריאל מקבלת הטבות). אין לי טעם בזה, באמת. אבל תודה על ההזמנה.

לא אמרו לי למחוק. הייתה שיחה לא קשורה, ומשם עברנו לשלל נושאים ואז החלטתי, על דעת עצמי למחוק.

טיטי לא ציפה שזה אני שעשיתי את זה, אז כתבתי לו בפרטי ומה עשיתי את מה שעשיתי.

ננסה לעשות סדר:

לפני כמה שבועות היה דיון בפורום מנהלים, שאם אני לא טועה אני התחלתי, ובוא שאלתי את שביט למה מחק את ההודעה לבן. מהדיון ההוא לא הגענו להבנות.

לפני שבועיים שוב נהלנו דיון על הרמה, העקיצות והריבים.

ואני רוצה להגיד שכן דברים התחילו לזוז. והייתי שמח מזה.

מי שלא מנהל לא קרא את הדיון ולא ידע מה הולך ברקע, אז זה מובן כל התלונות שיש פה. זה טוב להוציא את החרא החוצה ולנסות שוב פעם.

בן, מובן לגמרי ואני מסכים איתך. הקטע שהוא שהיינו חייבים להתחיל מאיפשהו, וזה קרה היום. מעכשיו זה יתוקן.

מצחיק העניין הזה של ה’’מנהלים’’, יש פה במקסימום איזה 20 חבר’ה שכולם מכירים את כולם, מנהלים עלומי שם שמנהלים מאחורי הקלעים עם דיונים סודיים נשמע די פאתטי.

רביע, כתגובה אני אצטט את בן שיגיב בשמי

אם מתכננים להמשיך עם הצנזורה המטומטמת הזאת בסוף זה ימנע ממני להמשיך להשתתף בדיונים או לכתוב פה, לא אסכים לצנזורה.

אין בעיה למחוק הודעות שכוללות קללות או הערות גזעניות, זה חייב להימחק, אבל למחוק הודעה כי זה יכול לפגוע בנפשו העדינה של אוהד זה או אחר שמדברים רע על הקבוצה שלו זה כבר עובר כל גבול.

מי שלא רוצה לשמוע את דעתם של אוהדי ריאל על ברצלונה או של אוהדי ריאל על הבכי של אוהדי ברצלונה על השיפוט שלא יכנס לצד של ריאל.

ומצד שני מי שלא רוצה לשמוע את דעתם של אוהדי ברצלונה על השיפוט או על פרז או על ויני שלא יכנס לצד הברסאי.

אתה חי בסרט ומהסוג הלא מצחיק. יש דיוני מנהלים שזה פורום שרואים רק מנהלים, כמו בכל פורום נורמלי.

זהו שאתה לא מבין משהו: זה לא הצד האחר שזה מפריע לו. זה אותו הצד וגם את הנייטרלים.

זה כבר לא כיף לקרוא פה ואת זה מנסים לתקן.