הפורום שלנו :: דיי עם העריכות

רק אוסיף,

מי שלא רוצה לקרוא על מלחמות שלא יכנס לתרד של מלחמה עם איראן. :zany_face:

לא רציתי לקרוא על מלחמות, רק עניין אותי למה רוצים לדבר על מלחמה באחד המקומות היחידים שבורחים אליו מהמלחמה :smirking_face:

קודם כל, אין יותר פורומים, זה מת.

שנית הסרט הבאמת מצחיק זה פורום של 20 איש עם פורום מנהלים ש’’רק מנהלים רואים’’, זה ממש סרט קורע מצחוק

היה פה ניסוי קצר של להיפטר מהמחק (שזה דה פקטו מהמנהלים) וזה נגמר זוועה לדעת רבים (ואני ביניהם).

יש מספיק מקומות לסוג כזה של תוכן. קבוצות וואטסאפ, עמודי פייסבוק, סתם טוויטר. המקום הזה (שהוא פורום למקרה שלא שמת לב) חסר הצדקה לחלוטין אם הוא יתנהל כך גם.

אף אחד לא מכריח אותך להישאר פה, הטנטרום שלך נגד רביע (שרחוק מלהיות מגדולי שונאיך) בלתי מובן ודי מגוחך. אף אחד גם לא מעיף אותך מפה, אבל המקום הזה לא הולך להפוך לטוקבקיה בשבילך.

למה? לא היה נוהל שמנהלי בארסה מוחקים אצלם ומנהלי מדריד מוחקים בפורום מדריד?

אם זה לא מוצא חן בעיני דור או דוד (פאקו?) שימחקו.

הכל עניין של מינון. כמו בשיעור בכיתה ד׳ - אם תלמיד אחד מתפרץ מידי פעם זה בסדר, נסבל ואולי אפילו חינני. אם כולם עושים את זה כל הזמן - אין לזה תוחלת.

הרסתם את הפורום, בחיאת.

כמו כן, אתם לא יכולים להשתמש במטאפורה של הילדה עם הקוקיות ואז להתלונן שמחקו לכם הודעה כמו… אותה ילדה עם קוקיות? גם מי ישמע אילו יצירות אומנות מחקו, איפשהו בין דבורה עומר לדוסטויבסקי.

לא אמרתי להיפטר מהמחק, רק לא להתאהב במחק, וזה נגמר רע כי מי שהכי רצה לקבל מחק גרם לזה להיכשל כדי לקבל אחד כזה.

זה לא תירות פופולריות, לא איכפת לי אם אוהב אותי או שונא אותי, הוא מחק הודעה שהוא לא אמור היה למחוק.

והכי חשוב, אני לא כותב פה הודעות טוקבוק, ואם תמשיכו למחוק הודעות אני כן אפסיק לכתוב, זה כזה פשוט, לא איום ולא משהו אחר, לא מקובל למחוק הודעות.

לא משנה אם זה סתם הודעה או יצירת אומנות, לא הייתה שום סיבה למחוק.

אף פעם לא אכתוב נערה עם קוקיות על מישהו שמתלונן שמחקו לו הודעה.

טיטי, אתה מבין מה מטרת הפורום?

:joy:

למרות כל האושר שזה יגרום לנו?

נניח לרגע שמחקו לך הודעה שלא לצורך. הקומון גוד הוא שהפורום לדעת רבים מאד הידרדר מה שדורש התייחסות. השיחות כבר לא ממש על כדורגל. אז אם רביע ניסה להתחיל מאיפשהו כדי לשפר את המצב - אפשר להבין ולא להיתפס לזה. או שאתה לא מסכים שזה המצב, ואז זה דיון אחר.

פלוס זה שלא צריך להיתמם, בוא

לנו זאת מילה די גדולה עלייך, ‘‘לי’’ היה יותר מתאים פה.

אתה לא מסוגל לנהל דיון אני מבין. אני אכתוב את דעתי.

מטרת הפורומים היא לכתוב דעות ולנהל דיונים. אני נמצא בפורומים כבר 20 שנה. כולם יודעים מי אני, חלק פה מכירים אותי אישית (דור, אסף, נדב, נירו) ואני לא צריך ״להוכיח״ את עצמי פה לאף אחד כמשתמש.

אני יודע מה זה פורום מתפקד, איך דיונים צריכים להתנהל, וגם רמת שיח מסוימת. יש עקיצות, יש הטרלות, ולכל דבר יש את המקום שלו. לדעתי בצד שלכם אתם קצת איבדתם את זה-התייחסו אליכם בכפפות של משי בפורום הזה, נתנו לכם לחרב פה מלא דיונים והכל למען כמות. כשאני חזרתי לפה פשוט הגבתי לכם באותו מטבע, וזה קצת חירפן אותכם.

לא פעם ולא פעמיים לי ולך היו דיונים עם עקיצות והטרלות, וכל עוד זה בגבול הטעם הטוב-תפאדל. למה לא. הבעיה כשעוברים את הגבול. הגבול עובר אם משתמש ברסאי אומר לרביע שהוא ילד מחוצ׳קן, שאתה אומר לנו ילדות עם קוקיות, או משתמש קורא לי ״ליצן״ בדיון שאני אפילו לא משתמש בו. לדברים כאלה אין מקום, לא משנה מה תכתבו אחרי.

סיבה אחרת למחיקת הודעות זה אם ההודעה מביאה טיעון, משהו שאפשר לנהל עליו דיון. אני בפורום של ברצלונה תמיד רציתי שאוהדי ריאל יבואו לכתוב, וכל עוד כתבו טיעונים, בין אם הסכמתי איתם או לא-נהנתי שיש דיון פורה. בחיים לא מחקתי הודעה לEJB, בחיים לא מחקתי הודעה לסארי, בחיים לא מחקתי הודעה למשתמש מהצד שלכם שבא לנהל דיון.

עכשיו שוב, שלא תבין לא נכון-אפשר להוציא קיטור. אני מוציא קיטור כי אני אמוציונאלי, רומנו מוציא קיטור, כולם מתלוננים על שיפוט, וצביעות של הצד השני, בלה בלה בלה. השאלה מה הגבול. אתה לדעת רביע עברת את הגבול. סתם לצורך העניין, יש זמן להוציא קיטור ולהגיד שויני קוף, ויש זמן אחרי זה לחבר טענות ולהגיד-זה לא בסדר שמרחיקים שחקן בגלל מילה.

לבוא לפה, להתלונן על מנהל שמחק לך תגובה שלא קידמה דיון אלא סתם להתריס ולחפש אש, ועוד לעשות את זה לרביע-הבנאדם שהגן עליך הכי הרבה בחדרי חדרים, זה חצי מצחיק אותי וחצי מעציב אותי.

הרבה פעמים האשמתם אותי שמחקתי לכם הודעות, למרות שזה לא הייתי אני.

בסופו של דבר כולנו פה בשביל להנות מדיוני כדורגל. אני פה בעיקר בשביל זה, וגם לבנות קהילה עם אוהדי בארסה פה. אני רוצה שלאוהדי בארסה בעיקר פה יהיה מקום איכותי לכתיבה, וקהילה אמיתית שנפגשת גם בחיים האמיתיים.

זה הכל. כן תשאר פה, לא תשאר פה, זה פחות מעניין אותי. הבכי על מחיקת ההודעה קצת ילדותי.

אתה לא מבין שאתה מגיע לצד שלנו וממלא כל שירשור בזבל חסר תכלית, גורם לאוהדי ריאל לברוח ולא להשתתף בדיונים ואז בא ומשחק אותה ‘‘מבין פורומים שחיי את זה 20 שנה ומקצוען’’ אתה יודע רק לטנף ולהרוס שירשורים.

אני לדוגמא את דעתי על ברצלונה ושחקני ברצלונה כותב בצד שלנו, כשאני רואה שבצד שלכם כותבים דברים הזויים על השיפוט מגיב בשירשור ‘‘בטח שמתם לב’’ המדרידאי, בניגוד אלייך ולאריאל לא בא לריב אתכם או לטנף אצלכם בפורום.

אני חושב שכדאי שכל אחד כאן יעשה את החושבים שלו ויראה איך הוא תורם למקום להיות קצת טוב יותר. מספיק עם העקיצות וההתגרויות, כולנו כאן בסופו של דבר כדי לדבר על כדורגל. כמובן שזה כולל גם אותי ומבטיח לעשות את החושבים שלי עם עצמי. בטח בתקופה שכזאת מיותר לריב פה אחד עם השני.

הוצאנו את הקיטור שהיה בבטן על האחרים ויאללה אפשר להתקדם. אם למישהו יש איזה רעיון לפוסט עסיסי לתרד של האידיאולוגיה שככה יאחד את כולם זה יהיה מעולה!

אני אוסיף את השני סנט שלי, אני בנאדם אמוציונאלי והפורום פה מאוד עוזר לי להוציא קיטור, לפעמים אני מדבר שטויות גם ונכנס לריבים מגוחכים אבל בסוף הכל בגבול הטעם הטוב, לפעמים יש גם עקיצות אבל שוב פעם, לכל דבר יש גבול.

הייתה לי שיחה עם רביע לפני כשבועיים והודיתי בפניו שאני חושב שהרמה בפורום ירדה קצת וזה גורר גם אותי למטה ואני חושב שאני אתחיל עם זה שאני בעצמי אעלה קצת את הרמה שלי ואפסיק להיכנס לשטויות, ובשבועיים האחרונים הדברים כן נרגעו וכן יש דיונים מעניינים וברמה טובה.

אני נמצא פה מימי הפורום הראשון, אם אתה חושב שכרגע היד קלה על המחק אז אתה לא יודע מה היה אז, מספיק היה שיש לך תגובה עם שתי טעויות כתיב ובום התגובה שלך נעלמת.

בסוף המנהלים צריכים לדאוג שתהיה פה רמת דיון מסוימת, הם עושים את העבודה שלהם הכי טוב שהם יכולים והם נותנים את הזמן שלהם ותודה להם על זה.

בסוף הפורום הזה עזור לכולנו באיזשהי דרך, כדאי שנשמור עליו באיזשהי רמה מסויימת.

אני גם מבטיח לעשות חושבים כמו שצריך

רביע מחק גם אצלנו.

הבעיה היא לא הודעה זו או אחרת אלא שזה עבר מסה קריטית של הודעות שהן מסוג עקיצות/ריבים/שיפוט ושלל נושאים בסגנון הזה. כל אחד מאיתנו כבר כתב הודעות סתמיות או גרועות. כשאתה נכנס לתרד כדי לראות שמרוב כאלה כבר לא ברור על מה מדברים - אז אתה מאבד חשק לקרוא, ובטח לכתוב.

זה לא משתמש זה או אחר אלא הכמות, ומה לעשות שטיפול בזה עובר דרך מחיקה אגרסיבית יותר ולפעמים קצת מגושמת. אפשר לא להיעלב.

כמו כן, אני בספק אם לעשות חושבים או לבקש ממשתמשים שכותבים 20 שנה בפורום שישתנו יעזור במשהו. עדיף לטעמי להבין שהמנהלים צריכים לקחת את העניינים לידיים ולמחוק הרבה הודעות. קודם מזמרה ואז מספריים.