איך כאן נכנסות פסילות לחשבון- זה לא הצלחה כשלון בכל קפיצה אלא מספר המסמל את המרחק, וזה שיש לו הכי גדול מנצח.
עדיין יתכן שיוויון אמנם כי המדידה היא בס"מ, ולכן בסיכוי שאינו אפס יתכן מצב של שיוויון. אגב בדיסקוס היה מאוד קרוב, כי 70 מטר עגול לג’מייקני מול 69.97 לשיאן העולם מליטא
כשהייתי בבית ספר פסלתי פעמיים בקפיצה לרוחק ובקפיצה השלישית עשיתי את התוצאה הטובה ביותר. כמה דקות לאחר מכן קפץ מישהו והשיג אותה תוצאה בדיוק. זו הייתה הקפיצה השלישית שלו, אבל הוא לא פסל פעמיים כמוני אלא עשה תוצאות קצת פחות טובות בקפיצות הקודמות. הוא קיבל זהב ואני כסף. אנטישמים.
לא יודע אם כולם ראו כבר ורק אני פספסתי, אבל פשוט סיפור הזיה באולימפיאדה שבדיוק הסתיימה.
מסתבר שבאולימפיאדה השתתף ספורטאי, סטיבן ואן-דה-פלדה - שחקן כדורעף הולנדי - שהוא עבריין מורשע, על אונס, של ילדה בת 12 (!!!)
העבירה בוצעה לפני עשור, כשוואן-דה-פלדה היה בן 20 (איך הוא הספיק לצאת כבר מהכלא? מסתבר שלא רק בישראל מערכת המשפט סלחנית מידיי), ומשום מה הוועד האולימפי החליט לאשר לו להשתתף באולמפיאדה.
כשנזכרים שספורטאים רוסים לא הורשו להשתתף באולמפיאדה בכלל, והם מורחקים גם מעוד ענפי ספורט אחרים, בזמן שכל חטאם הוא שמנהיג המדינה שהם במקרה משתייכים לה פשע (כמה השפעה יש כבר לספורטאי רוסי בודד ומסכן על המהלכים של פוטין?), לעומת אנס פדופיל מורשע שדווקא מורשה להשתתף - הצביעות כבר באמת שוברת כל שיא.
אני מקבל את ההקבלה לרוסים (שאני מתנגד מאוד להרחקה שלהם מכלל הפעילויות הספורטיביות הבינלאומיות), אך במנותק אני לא בטוח בכלל שאני מסכים.
בהינתן והוא מורשע וכבר ריצה את עונשו, אין זה מתפקידו של הועד האולימפי להכריע הכרעות מוסריות של מי זכאי ומי לא זכאי להשתתף בתחרות. מדובר במדרון חלקלק מאוד, ואם היום לא יאשרו לעבריינים מורשעים להשתתף, מחר לא יאשרו על בסיס קריטריונים נוספים.
זה מזכיר לי מאוד שכשהתחילה המלחמה בין רוסיה לאוקראינה כולם פה בארץ הריעו להרחקת הרוסים מהספורט הבינלאומי ואני כבר אז אמרתי שמדובר בתקדים מסוכן מאוד, שמוסר הוא רלטיבי, והיום זה רוסיה מחר זה אנחנו. ואין זה פלא, ישראל אמנם עדיין לא הורחקה אבל לא רחוקה בכלל מלהיות מורחקת מספורט בינלאומי (וזה עוד עלול לקרות בקרוב) כשהיא נלחמת במלחמת הגנה.
ואגב, בלי שום קשר, להתחיל להרחיק עבריינים מורשעים שכבר ריצו את עונשים מהספירה הציבורית זה דבר מאוד בעייתי ולטעמי רק יגדיל את הפשיעה ולא יקטין אותה. את העבריין הפוטנציאלי סביר להניח שאם הכלא לא הרתיע אז גם הרחקה מאולימפיאדה לא תרתיע. מנגד, על העבריין שריצה את עונשו ברור מאוד כיצד הוקעתו מהחברה יכולה להשפיע עליו אך ורק לרעה.
יש הבדל בין לשקם עבריין משוחרר לבין לתת לו להתחרות בתחרות יוקרתית כמו אולימפאידה.
אני גם מבדיל בין סוגים שונים של עבירות, עבירה של צוארון לבן או כסף זה חמור אבל אונס רצח לשם רצח ופדופיליה בעיני אין סליחה.
הוא אנס ילדה בת 12, גם בעוד אלף שנה לא צריכה להיות לו סליחה ומחילה
אמת. ומוקמו בכלא עד סוף ימי חייו, אבל ברגע שהחליטו שלא אז איך הועד האולימפי קשור להחלטה?
מעניין מה היה עובר לי בראש אם הייתי איזה מתעמל או שחיין שהקדיש את חייו לספורט מהבוקר עד הערב מגיל מוקדם, ואז היו אומרים לי שדבר כזה זוכה באותה מדליה שאני יכול לזכות בה
הברייק דאנס זה ניסיון של חסרי מושג למשוך “צעירים” למשחקים האולימפיים. פתטים.
לפחות הם למדו מהטעות הזאת ובאולימפיאדת העוד יותר ווק שתהיה בלוס אנחיליס התועבה הזו לא תחזור כבר.
אגב, בקשר לליצנית האולסטרלית, ממה שהבנתי בעלה היה בוועדה שבחרה אותה להשתתף, או משהו כזה.
והתזה שלה בתואר שלה הייתה על הקשר של ברייקדאנס וקוליונזם וגזע וגזענות וג’נדר או משהו מזעזע כזה.
זה פשוט עוד ווק hire מטורף וחולני מאחת המדינות שהכי איבדה את הראש בעולם.
תגדיר צעירים