לא הצלחתי להתאפק וראיתי.
לא רוצה להתעמק יותר מידי, אבל ברושם הראשוני אני מסכים שכל ההחלטות נראות שגויות.
ה6-1 לא צריך להיספר לא בגלל הטעויות שיפוט אלא בגלל ששלב לאחר מכן ברצלונה קיבלה יובנטוס לא מפחידה במיוחד, הפסידה 3-0 ועפה מהמפעל.
כל המהפכים שביצענו באלופות ענקים כי הם היו חלק מזכייה בגביע הגדול. ה6-1 הוא רגע נחמד ומרגש לאוהד אבל בפועל לא הוביל אותם לכלום.
גם ה-4-0 של דפור על מילאן נקטע אח״כ בחצי הגמר, והוא היה חתיכת מיתוס עד לשנים האחרונות ששחקו אותו (עדיין פסיכי לגמרי שקרה בעידן דל השערים שבו קרה, ומול הקבוצה שקרה). דפור כמובן מועדון קטן בהרבה מבארסה וזה יכול להיות חלק מהעניין, אבל אני לא חושב שכולם.
אז למה לא נשרק פנדל על שחקן בנפיקה בדקה ה 94?
זה לא התבכיינות,וזה לא באמת מזיז כי זה לא בליגה ואתם לא בתחרות נגדנו, אבל בחיאת, אם זה עבירה אז גם בצד השני זו עבירה, מה אני מבקש שההחלטות יהיו שוות בשני הצדדים?
יש אפשרות להשתיק משתמשים בצורה אישית, ככה שאני אוכל לא לקרוא את ההודעות שלהם, כמו בטוויטר?
אני בעיקרון מאד נהנה לקרוא את ההודעות פה, גם אצל השכנים, אבל לאחרונה יש כמה שממש כואב בעיניים לקרוא אותם…
וואלה לא ידעתי. מגניב זה.
אבל זה רק מונע התראות, לא מסתיר את כל מה שהוא כותב, לא?
מסתיר לגמרי את כל ההודעות, אנחנו כבר ניסינו את הפיצ’ר הזה בעבר
אני כ’'כ אופטימי שכבר רוצה שריאל תפסיד בגמר כי היא תפגוש שם את ליברפול
אגב, חייב להגיד שלא יצא לי לראות יותר מידיי משחקים של ברצלונה העונה, ומה שכן - לא ראיתי באוריינטציה של לבדוק את איכות השיפוט. אבל לאחרונה בעקבות כל הרעש והמהומה על השיפוט מהצד הברסאי, דיגדג לי לראות קצת יותר.
אז באופן מאוד מפתיע (או שלא), בכל המשחקים שיצא לי לראות, היו לא מעט שריקות “גבוליות” (ומעבר לכך) שדווקא הלכו יפה מאוד עם ברצלונה, ונגד היריבות שלה. כמובן שכל המקרים האלה לא יירשמו בדברי הימים לעולמי עד בתור ‘פנדלים “ברורים” של מיליון אחוז שלא נשרקו’, ‘קנוניה נגד יריבות ברצלונה’, וכן הלאה. סתם ‘מקרים גבוליים שבמקרה יכלו ללכת לכאן או לכאן’, או לכל היותר ‘שיפוט רע באופן שרירותי’.
עכשיו הגרסה החדשה בטח תהיה ש’באמת השיפוט “השתפר” לאחרונה’, או סתם ‘השריקות התאזנו’. אני נוטה לחשוב שכרגיל - מדובר בבעיה של זיכרון סלקטיבי.
מה אתה יודע
תעזבו שופטים, איך אנצ’לוטי עם הסגל הטוב בעולם נמצא בשיוויון נקודות עם הקבוצה הבינונית הזאת ?
ראיו מאז שהקשר הקירח שלהם יצא הרבה פחות מסוכנים.
לא בשוויון נקודות. היה איזה 4-0 קטן וחמוד כזה אצלכם. זוכר?
זה שאנחנו פראיירים לא עושה את ברצלונה לטובה… קבוצה בינונית להחריד…
מנדייטה רואה שהצליח לדרדר גם את ליאור להודעות עוקצניות חסרות תוכן:
אבל ליאור ממש לא מוצלח בזה, לא יודע אם להיות גאה בו שהוא מנסה לעקוץ או לרחם עליו
בכל מקרה שיוויון נקודות, ברצלונה ראשונה בגלל הפרש שערים עדיף.
אותה תפיסה בחולצה שזיכתה פנדל בצד אחד זכתה להתעלמות מוחלטת בצד השני. נבדל כמובן שלא היה כי ברגע שהשחקן המבקיע נגע בכדור השחקן השני שבנבדל כבר לא חלק מהמהלך. ובכל מקרה הוא לא השפיע עליו בשום שלב.
ריאל עם התנהלות חסרת קלאס בערוץ הרשמי קצת מקבלת את מה שמגיע לה, אבל במקרה של בארסה זה סתם צוות שיפוט פחדני ורופס, שכחו את הביצים בבית.
עריכה - עדיין חושב שנזכה באליפות