הצוות המקצועי בראשות צ'אבי הרננדס: שיהיה בהצלחה

לפי ג’רארד רומרו, פיקה , אלבה ובוסקטס לא יכולים לשחק יותר ממשחק אחד בשבוע. בואו נראה…

ראיתי את הקבוצה של צ’אבי משחק אחד ועכשיו עוד 25 דקות בלבד מול בנפיקה.
לא יודע אם יצליח מאוד או לא בברצלונה, בדבר אחד אני בטוח כבר, צ’אבי מאמן מצויין.
יהיה מעניין מאוד קלאסיקו מול הצ’אבי שלנו כשיתחיל לאמן אצלנו.

לא תמיד אנחנו מסכימים, אבל קלאסיקו צ’אבי מול צ’אבי על הקווים? לזה לגמרי כדאי לחכות.

ואת זה הוא עשה בשבועיים וחצי של פגרת נבחרות ועם חצי סגל פצוע…
להוריד את הכובע, ולהתכונן לאוהדי ההצלחות…

המשחק הבא באלופות יהיה סופר מעניין, בהנחה שבאיירן יבואו לשחק( והם יבואו לנצח) מעניין מאוד מה צ’אבי יעשה, הוא חייב ניצחון ומצד שני אם ינסה לשחק בשיטה של 2 המשחקים עד עכשיו באיירן תשבור את הלחץ הזה בקלות ותשלח סילונים לכיוון פיקה ולנגלה.ועוד לא דיברנו על הפולני.

מעניין מאוד לראות אם צ’אבי יעשה התאמות או שמבחינתו שיטה זאת שיטה ועל זה נחייה או נמות.

אם אנחנו רוצים לעלות לשמינית, עדיף שצ’אבי יאמן את דינאמו קייב.
את באיירן אנחנו לא ננצח גם עם צ’אבי וגם אם קימיש ידביק שם חצי סגל.

כרגע אין שיטה לחיות או למות עליה.

היום שיחקנו עם 3 בלמים וארבע קשרים. זה נחשב להתאמות?

צ’אבי צריך לעבוד עם מה שיש ועם צורת משחק שהחניכים שלו מסוגלים להוציא לפועל. לא חושב שיש משהו שאנחנו יכולים לעשות נגד באיירן. לא רואה איזשהן התאמות שיוציאו לפועל גולים מהאין סקוררים שלנו. נקווה לטוב ולמעידה של בנפיקה מול קייב.

אגב, לא בטוח שבא לי לנשור לליגה האירופית, אבל זה עלול להיות מעניין.

מה שמעניין אותי זאת לא התוצאה, מעניין אותי אם צ’אבי ינסה ללחוץ גבוה ויסתכן מול הסילונים? הנעת כדור כמעט בכל מחיר וניסיון לשלוט בקצב מול הלחץ הגרמני? או אולי לסגור ולצאת למתפרצות בניסיון לעקוץ?

בקיצור, אם צ’אבי ילך עם הכדורגל שהוא מאמין בו זה נראה שיגמר רע מאוד מאוד, כי לגרמנים יש בדיוק את הכלים לנצל את כל החולשות שהסגל הזה שלכם מציג, ניסיון לכדורגל שונה ממה שצ’אבי שיחק כל החיים שלו לשחק סיגנון שצ’אבי לא אוהב בלשון המעטה יהיה מעניין מאוד לצפייה.

חסר לו שלא. שילחץ את הבני זונות, אם יצליח מעולה, ואם לא אז נכשלנו בכדורגל שלנו. אבל זה הכדורגל שלנו. אני מעדיף להיכשל בו ועוד שנתיים שלוש לתת להם 4.

תשובות במשחק הבא, ולכן כתבתי משחק מאוד מעניין.
אני אישית מאוד אוהב את זידאן ומכאן ברור מה הייתי מעדיף שמאמן הקבוצה שלי יעשה במשחק הזה.

אתה רציני?
אין לנו חומר שחקנים להצליח עם זה והשחקנים שלנו לא מאומנים לבצע תכנית פעולה כזו בהצלחה.

גם להחנות את האוטובוס ברחבה ולצאת למתפרצות זה משהו שדורש תיאום טקטי. תשאל את מוריניו. ואני לא חושב שצ’אבי יכול לעשות את ההתאמות שאתה מבקש גם אם היה לו יותר משבועיים בשביל זה. לא נראה לי שהוא יודע לאמן קבוצה לסוג משחק כזה. ובעצם, למה שהוא יידע?

באופן אישי, אם הוא ינסה לשנות שיטת משחק לבונקר ומתפרצות אני אהיה מאוכזב מאוד. מה השלב הבא? מדים לבנים? :man_facepalming:t4:

בהנחה שאת כל קריירת האימון שלו הוא לא יעביר ממעבר מקבוצה עשירה מאוד לקבוצה עשירה עוד יותר צ’אבי כמו כל מאמן אחר צריך להראות גמישות, צריך להראות שהוא יכול להתאים שיטת משחק לחומר שחקנים קיים, לעשות התאמות מול קבוצות עדיפות.
בברצלונה הנוכחית אין לו מסי ואין לו כסף לבנות קבוצה שבאמת תוכל לאיים על באיירן או קבוצה מהדרג הבאמת גבוה, לשחק טיקי טאקה בלי ההוא שיפיל לך הגנות נסוגות או ללחוץ גבוה עם פיקה ולנגלה מאחור יעבוד מול הקבוצות הקטנות בליגת הפח הספרדית, אבל לא הרבה מעבר.

צ’אבי הראה שתוך שבועיים הוא יכול לגרום לקבוצה לשחק עם שיטה שמיד אחרי דקה אפשר לזהות אותה, עכשיו נראה אותו בפעם הראשונה מול קבוצה עדיפה, נראה איך יגיב.

ולמה אתה חושב שאתם יכולים להרשות לעצמכם לעבור ללבוש לבן עם ארון גביעים כמו שלכם? :man_shrugging:

אמממ…כי ל-2 המועדונים יש כמות דומה, אם לא זהה, של תארים?

עריכה - לפחות לפי טרנספרמרקט, 90 תארים לכל מועדון.

אם מחשיבים כל דבר לתואר אז כן…לדוגמא לרונאלדו לבד יש כמות שווה של גביעי אירופה כמו לכל ברצלונה, אבל לכם יש איזה 39 גביעי גאמפר יותר מרונאלדו.

בכל מקרה לא רציתי להגיע לכאן, אם הדיון ימשיך לעסוק בצ’אבי יהיה יותר כיף, ניפגש אחרי באיירן, אז נדע מה עשה הצ’אבי וכמה זה הצליח.

אבל נפלט לך

באמת שאתה יכול לערוך את ההודעה ולהשאיר את הדיון במקום מכבד.

ולגבי ההערה שלי

אני מקווה שברור לך שהכוונה שלי הייתה שמעבר לשיטת בונקר ומתפרצות היא אובדן זהות. כמה אובדן זהות? כמו ללבוש מדים לבנים…

אבל במה ששלחתי אין גביעי גאמפר וקטאלוניה.

לא משנה. תחזור לכתוב על צ’אבי V צ’אבי, או על פדרו המלך של העולם (זה אפילו גרם לי להחליף תמונה). עד שסוף סוף הסכמתי איתך, אל תהרוס.

לא יותר קל להתעלם?

אם לזה התכוונת אז זה לא היה ממש ברור…

אל תגזים, אבל היה אחלה שחקן, מהסוג שחסר לכם עכשיו.

עדיין,לפי הספירה הזו סופרקאפ=1 וגם ליגת האלופות =1
זה לא רציני.
גם נספרים שם כל מיני גביעים שלא קיימים כבר עשרות שנים ואלוהים יודע מה היו החוקים והתנאים למפעלים האלה.

Xavi: “The style was lost completely. Some players don’t understand automatisms that I did when I was 11 years old. Everything is more difficult when no one ever worked on that with them.”
Xavi: “I’m amazed at the amount of tactical aspects this team has lost over the last 6 years.”
Xavi: “I don’t know who’s fault it is, or what exactly happened. I haven’t been here. But that’s why it’s been so hard for us to start.”

היות והוא משחק עם הרבה ילדים, אני רואה באמירות האלה ירידה על מחלקת הנוער וגם בארסה ב’, כולל פימי.