בכללי אני לא זוכר כמעט אף סיטואציה בה משחק של בארסה עבר ליום שני, ואני לחלוטין חושב שהמשחק ישאר בראשון.
שאפו על פתיחת הדיון המיתולוגי, ממליץ לך בשלב זה לקנות כרטיסים רק מחברות תעופה ולא דרך סוכנויות צד שלישי, היה לי ניסיון רע מאוד עד כה כשזה נוגע להזרים, אז אני מציע לך לראות אם אתה יכול בכל שילובי טיסות שאתה מוצא לפנות ישירות לחברת התעופה.
תפתח כל בוקר עם צלחת jamon (רגל של חזיר שנקברה במלח ומוגשת בפרוסות דקיקות ומושלמות)
תאכל לקינוח באחד הערבים crema quatalana (הגרסה הקטאלנית לקרם ברולה. כשיודעים לעשות את זה זה מושלם. יש שם משחק על מרקמים של רכות)
תאכל Chipirones fritos (שזה הראש של הקלאמרים אם אני לא טועה והם מטוגנים בטמפורה)
תאכל Huevos rotos con patatas y jamon (שזה שוס… תדמיין קערת צ’יפס אימתנית שבתוכה מעורבבות חתיכות jamon, מעל כל היופי הזה 2 ביצי עין חיות. אתה חותך את הצהוב ומערבב עם הצ’יפס ונשבע שלעולם לא תאכל יותר שום דבר אחר)
שמע, יש הרבה דברים לעשות בברצלונה, ספורט, אומנות, אדריכליות, קניות, אוכל (ליאור אכלת ב todo pasa? הייתי שם לפני שנים עם אבא שלי והוא עדיין מדבר על זה) וגם טיולים יומיים.
מה הם אוהבים? אני וחברה שלי עשינו גם חדר בריחה מעולה כשהיינו שם לפני כמה שנים.
ארבעתנו אוכלים כשר ולאחיינים האהובים שלי יש חוש קולינרי זהה באיכותו למשחק הרגל של ארואחו. אבל בכל מקרה זה מעניין לקרוא
דברים של בנים: ספורט, אולי טיפוס, לייזר-טאג, לונה-פארק. חשבתי על מתחם של כדורגל פינג-פונג כזה שאפשר לשחק 2X2 או משהו בסגנון. גאודי ופיקאסו יכולים לחכות הפעם. אני אישית לא נהנה בכלל מחדרי בריחה.
לפני כמעט עשרים שנה קנו לי חולצת בית של ראול מעונת 2002/03 בעת ביקור בעיר… ברצלונה (וגם דגל). חולצה אגדה, הפונט הכי יפה שהיה לספרה 7. מאז ומתמיד הרגשתי שיש בה משהו טמא בגלל העובדה שהיא נקנתה בברצלונה.