קודם כל זו התגובה הכי טובה שנכתבה כאן השנה. נקרעתי מצחוק.
חזרתי לפורום אחרי כמה שנים של ריחוק והתפלאתי למצוא אותו באותה פורמה. רוב האנשים סביבי לא אוהבים כדורגל. אבא שלי, שהוא מן הסתם הגורם לזה שאני אוהב כדורגל, השאיר אותי לבד בעניין. מעטים האנשים שאני יכול לדבר איתם על בארסה ועל הנבחרת הכי טובה בעולם בפער מכולם. הפורום הזה הוא קסם של מקום. ואני לא מתפרם עם אף פורום אחר. אפילו פייסבוק/טוויטר אין לי.
בכל אופן לא זוכר שום דבר מיוחד לציין. סתם כיף להיות פה.
אז היו כמה ותרשו לי להיות בומר שעונה בלי Gifs o memes:
אני מתגעגע לאתלטי טובה שהייתה נותנת לי סיבה טובה למלחמת עולם עם @Shusaku ו @Mendieta. אבל מזל גדול שיש פפ שמשמש לטריגר טוב למלחמות עולם לאחרונה.
לא אסלח בזמן הקרוב ל @mos56 על הקמצנות הלייקים שלו (סתם בדקתי את הפרופיל שלי וראיתי את הנתון המזעזע הבא: נתתי לו 714 לעומת 91 שלו…) אבל תמיד אסמוך עליו במלחמת הקודש בPC.
דיון הקורונה גרם לי להעריך מחדש את @titi_camara שגם אם לפעמים לא אסכים איתו על כמה נקודות או בחיים לא אבין איך לעזאזל אפשר לאהוד שתי קבוצות (ועוד ליברפול רחמנא ליצלן) הוא תמיד מעניין לקריאה ונותן זווית מיוחדת.
כשבא לו כמובן.
ומאותו דיון אי אפשר לשכוח את @Ganjo כמובן שלפעמים נקודת המבט שלו, המאוד שונה משלי במיוחד על חרא כלבים, יכולה לתת לי עוד נקודה לחשוב על הדברים באופן שונה.
@whykds שתמיד נותן דעה שקולה ומנומקת על כמעט כל דבר עליו הוא מדבר, במיוחד בדיון הקורונה. תמיד היה כיף לקרוא אותו וללמוד ממנו.
@asafbarca שתמיד חייב להיות אוהד ברסה שפוי, כמעט מדען באובייקטיביות שלו, שלא נותן לנו אף פעם הזדמנות להטריל אותו או לריב איתו. איך אומרים באיטלקית?
Non ci da soddisfazione
וכמובן @sh4rky שהסרקזם שלו, במיוחד שיונייטד מזעזעת ונחה עליו המוזה, זה הכיף הכי טהור בפורום.
ובאופן כללי כולם פה נותנים אחלה תפוקה והפורום הזה הוא מקום שפוי בעולם השטחי של הפייס והרשתות החברתיות שרק רידדו את השיח
רוב התגובות מנומקות בהיגיון ומעניינות ואנשים אשכרה מקשיבים אחד לשני ולומדים אחד את דעתו של השני ולפעמים אשכרה משתכנעים או משנים דעה. ממש כיף.
וlast but not least, דאסקאל אהוב הפורום שתמיד נותן לנו סיבות לצחוק עליו.
אוהדי ריאל כשאנצ’לוטי מפסיד, מנצח, מביס, זוכה בליגה, זוכה באלופות, זוכה באליפות האינטר גלקטית, זוכה במונדיאל, זוכה ברולאן גארוס, עושה סוויפ לשיקגו של 98, זוכה בנובל, צועק קלף אחרון בידי, מנצח את הצ’ייסר:
הפורום הזה הוא קארים בנזמה של הפורומים וזה שעדיין מתפקד כפי שמתפקד זה נס בעיני. פייר, כשהיגרנו מספורטאנטר לא ציפיתי שנחזיק בפורמה הזו כל כך הרבה זמן. שלא יגמר לעולם. תודה רבה לכולם
נ.ב - עד עכשיו הסיכומים היו בסוף השנה אם אני לא טועה, שמח שעשינו “כדור הזהב”.