אני מסתדר עם ספרדית בשמיעה ובקריאה, אבל זה מצריך ממני ריכוז גבוה יותר וקשב מהיר יותר, אז לא תמיד אני משאיר את המקור.
באנגלית קשה לי אפילו יותר בגלל שזו שפה פחות קלה לקריאה והבנה מספרדית.
כשזה בכתוביות מעוותות בעברית אני גם מתאמץ אבל פחות כי אני גם מקשיב.
מעניין אם בEDGE קופיילוט יכול לתרגם סימולטנית כל סאונד שהוא מנגן.
קצת יותר מ-3 שנים שאני כאן, מדברים 90% מהזמן על כדורגל - שיחות מעניינות, דיונים, נתונים ועוד, כולל שיחות קונסטרוקטיביות בין שני מחנות האוהדים, לא עלינו. עוד 9% ענייני קפיטריה ופוליטיקה (טוב, אולי קצת יותר מזה), ועוד אחוז אחד של עקיצות, הטרלות וגיפים.
ופתאום שביט מחליט לחזור לגיחה, וממעבר זריז על עשרות (!) ההודעות האחרונות שלך בפורום - 99% מהן נוגעות לריאל מדריד, ולא רק זה - הן כוללות עקיצות ארסיות בלבד, עם אפס תוכן בונה וענייני. מנסים לדבר איתך כדורגל, או לכל הפחות באופן ענייני על הטענות שאתה מעלה - ואתה מפנה אותנו לנשיא שלנו או לערוץ הטלוויזיה שלנו, כאילו יש לנו השפעה עליהם, וכאילו כל אוהדי ריאל בפורום לא הספיקו כבר לצאת כנגד התופעה, כולל אותי.
מדברים כאן לא מעט על פוזיציות לאחרונה. הפוזיציה הכי גדולה בעיניי היא “אני מטריל את הטרולים”. כן, יש והיו כאן כמה טרולים, וכמה הטרלות ועקיצות הדדיות לא פעם. אבל אם אתה לא רואה איך בפחות משבוע הצלחת לדרדר את הפורום לתהומות שאני אישית אף-פעם לא ראיתי אותו - אני מקווה שלפחות לשאר החברים מהצד הברסאי יש את היושרה הפנימית להודות שזה מביך מה שנהיה כאן לאחרונה.
יביאו לי כאן את טיטי או את סנטיאגו כדוגמאות נגדיות, של ‘טרולים’ מהצד המדרידאי - אבל גם גדולי ה"מבקרים" שלהם יודעים היטב שמרבית הכתיבה שלהם עוסקת: א. בכדורגל. ב. בקבוצה שהם אוהדים (לא שזו חובה בפני עצמה, אבל בהחלט מעיד על הכוונות האמיתיות של המשתמש). תופעה כמו של שביט או של המשתמש הברסאי הנוסף, ש-80-90% מההודעות שלהם הן עקיצות חסרות טעם כנגד אוהדים מהצד השני, היא בהחלט תופעה ייחודית. כשהיה ניצנים של משהו דומה לזה בצד המדרידאי, המשתמש/ים האלה טואטאו מהר מאוד מהפורום.
אגב, אחד המצחיקים בעיניי, אבל לא ממש ידעתי איפה לכתוב את זה - נראה שלפורום יש מין אלגוריתם אוטומטי, שמקפיץ בסוף כל שרשור ת’רדים דומים לזה הנוכחי שאתה קורא. סוג של ‘אם אהבת את זה, בטח תאהב גם -’
אז לפחות אצלי, בסוף השרשור (רווי היצרים, יש לומר) של ‘די עם הספאם!’ - האלגוריתם מקפיץ לי את… ‘איחולים, ברכות וכו’, ‘חג שמח ושנה טובה לכולם’, ואת ‘אחדות בעם’. אותי זה הצחיק.
(למען הסר ספק - מעולם לא הגבתי אצלם, בוודאי שלא עשיתי לייק, ואפילו לא פתחתי את הדף. המקסימום זה ששהיתי יותר משתי שניות על פוסטים שקפצו לי בפיד. שמישהו יירה באלגוריתם שלהם (או בי)).