לא רק ספרדי ואנגלי: ת'רד הכדורגל הכללי

האמת שאין ממש לאן לדחות מחזור שלם. תראו איזה בלגן המשחק של ולנסיה-ריאל

כשהמלכה מתה דחו את כל המחזור בפרמייר ליג, ושבוע אחרי דחו עוד כמה משחקים.

די הזייה שנאפולי מעלה בהרכב 2 שחקנים סקוטיים, ועוד חווה עונה מוצלחת איתם.

די הזיה שהם עדיין לא הרגו אחד את השני אחרי ששתו כמה דליים של בירה בפאב.
סקוטים.

זה יותר אירים.
סקוטים חמודים ויחסית רגועים.

הייתי בסקוטלנד כמעט חודש דאז בטיול מזקקות וביקרתי בהמון פאבים מקומיים של כל מיני כפרים- חוץ מזה שבלתי אפשרי להבין חצי מהם, הם ממש סבבה

זה לפני האלכוהול או אחרי?

גם וגם (:

אני זוכר שבזמנו כשמסי קיבל שריקות בוז מאוהדי פסז’, אז טענו שהצרפתים גזענים. אז בהקשר הזה - זה הצחיק אותי:

אחד לאחד ההרכב של ריאל מדריד.

לא מצאתי אשכול שמחבר כדורגל ופוליטיקה, אז אכתוב פה.

אתמול לקראת סוף המשחק בין רומניה לקוסובו, האוהדים הרומנים קראו קריאות “סרביה! סרביה!” כדי להקניט את שחקני קוסובו. אלה (קוסובארים? קוסובאים? קוסובים?) בתגובה ירדו מהמגרש ולא חזרו. זה קרה בדקה ה 93, אבל לא משנה.
אני חושב שזה מסקרן מה אופ"א תעשה.
אם קוסובו לא תקבל הפסד טכני, גם לנבחרת ישראל יש לגיטימציה לרדת מהמגרש אחרי “פלסטין חינם” ראשון.

יש לגיטימציה מבחינתנו, אבל זה לא משנה את התפיסה הכללית לגבינו. אני עבור כל העולם המדוכאים והפלסטינים הם שילוב של האפריקאים, האינדיאנים והארמנים עבור כולם. זה לא משנה אם ננסה למחות בצורה מופגנת. זה הנראטיב.

אחרי בורדו, גם ליון בצרות צרורות. עוד קבוצה היסטורית בדרך למטה.
הליגה הצרפתית נתנה להם אולטימטום - אם לא יסדירו את החובות עד סוף העונה, הם יורדו לליגה השניה.
ליון כרגע במקום 5 בליגה ומשתתפת בליגה האירופית.
הבעלים האמריקאי של ליון האשים “מועדון גדול בקטר” ואויבים אחרים במצב של הקבוצה.

אני נשארתי באותה דעה - PSG הרסו את הליגה.
חלק גדול מהתקציב של הקבוצות הצרפתיות , מלבד PSG, מגיע מהטלויזיה. יש מחזור של 3 שנים להסכמי טלויזיה, וכל מחזור הסכום יורד , כי הליגה לא תחרותית ונחלשת.
אני לא מבין מדוע אין מרד בכדורגל הצרפתי נגד PSG.
(מצד שני הם צרפתים, אז מגיע להם)

מוזר הסיפור הזה, לא מזמן הגיע בעלים אמריקאי שקנה לא רק אותן אלא כמה מועדונים. עושה רושם שבוטאפוגו משקיעה הרבה ותקדמה הרבה.
גם ליון עשתה כמה רכישות לא קטנות, מה פתאום יש להם ‘‘בעיות כלכליות’’?

קוסוברים…לא שזה משנה אתה יכול לקרוא להם אלבניה 2, יותר מ-80 אחוז מהאנשים במדינה ממוצע אלבני.

קראתי עכשיו שיש להם סגל של 29 שחקנים כי בשנה שעברה הם היו בתחתית, הבעלים נבהל שהקבוצה תרד ליגה, קנה כל מה שזז, ועכשיו הוא תקוע איתם.
הוא התראיין ואמר שהקבוצה לא תרד, הוא ימכור החזקות בקבוצות אחרות כדי להחזיר את החובות של ליון.
עוד גאון כדורגל מאמריקה. נמשיך לעקוב.

מישהו יודע למה באיטליה כל השחקנים והשופטים מרחו את הדבר הזה על הפנים?

מחאה על אלימות נגד נשים.