אם מדברים על שחקנים בלי קלאס זה האיידול.
לא ממש ידעתי איפה לכתוב את זה: עושה רושם שאתמול היה אחד מערבי הנבחרות הגדולים ביותר מזה זמן רב. לא חוכמה להשוות כמובן ליורו או למונדיאל, ואני מדבר רק על האירופאיות. גם לא היה משחק אחד שאתה אומר שהוא ‘פסיכי’ על הנייר לפניכן אבל גם אף משחק ברמת הבינוני-גבוה לא איכזב. הרבה שערים, דרמות, פנדלים וכדומה. לפני ההגרלה לא ציפיתי לשום דבר בקרב בין קרואטיה לצרפת למשל (קיליאן אמבפה עדיין לא ממש חזר לעניינים בנבחרת, ככה העונה שלו בריאל - אפס אנד דאונס) אפילו אוקראינה איתגרה את בלגיה, משחק מטורף בין איטליה לגרמניה, פורטוגל וכריסטיאנו רונאלדו נאבקים. כש"יוצרי ליגת האומות" פיתחו את הפורמט הם אולי חלמו על דבר כזה. העובדה שיש גומלין לא פגעה באיכות המשחקים אלא להיפך.
לגבי נבחרת ספרד - לוקח בפרופורציות כמובן ואי אפשר לברוח מזה שיש שובע “כללי” אולי: קודם כל אני שמח שיש עשרה ימים בשנה שאני יכול ליהנות מלאמין ימאל. רציתי שראול אסנסיו ישחק וחבל שלא. היו דקות של ללקק את האצבעות, בגדול ציפיתי להתגבר על הולנד קצת יותר בקלות.
אני מאוד מסמפט את הכדורגל נבחרות. יש הרבה ארגנטינאים שאני נהנה לראות כמו גם את הספרדים, אבל העומסים הכבדים זועקים לי לעיניים. אין בעיה עם כדורגל נבחרות אבל חייב מידתיות ותיאום עם הקבוצות. לא נצליח להנות עם השחקנים שאנחנו אוהבים לראות ישחקו ויפצעו.
סתם משהו שמסקרן אותי, מישהו מכיר את היוצר תוכן הזה? הוא אמין? מאוד מעניין.
דרך אגב למי שמקבל טריגר מהתמונה אני יעשה ספוילר קטן רונאלדו לא אשם בקריסה של יובה:-)
עיתון ל’אקיפ הצרפתי מפרסם כל שנה את השכר של המשתכרים הגבוהים ביותר בליגה הצרפתית.
המספרים הם שכר ברוטו חודשי לא כולל בונוסים.
אני מקדיש את הפוסט הזה לבעלי PSG שלחמו נגד הסופרליג , כי סופרליג זה רק לעשירים.
- Ousmane Dembélé (PSG) € 1,500,000
- Marquinhos (PSG) € 1,120,000
- Lucas Hernandez (PSG) € 1,100,000
- Achraf Hakimi (PSG) € 1,100,000
- Warren Zaïre-Emery (PSG) € 950,000
- Vitinha (PSG) € 900,000
- KHVITCHA KVAratskhelia (PSG) € 900,000
- Gianluigi Donnarumma (PSG) € 849,500
- Nuno Mendes (PSG) € 800,000
- Presnel Kimpembe (PSG) € 640,000
- Bradley Barcola (PSG) € 550,000
- Désiré Goué (PSG) € 500,000
- Adrien Rabiot (OM) € 500,000
- Pierre-Emile Höjbjerg (OM) € 500,000
- Alexandre Lacazette (OL) € 500,000
- Mason Greenwood (OM) € 450,000
- Geoffrey Kondogbia (OM) € 450,000
- Ismaël Bennacer (OM) € 450,000
- Corentin Tolisso (OL) € 450,000
- Gonçalo Ramos (PSG) € 443,500
- Fabian Ruiz (PSG) € 434,300
- Nemanja Matic (OL) € 400,000
- Seko Fofana (Rennes) € 400,000
- Brice Samba (Rennes) € 400,000
- Joao Neves (PSG) € 400,000
- Leonardo BALERDI (OM) € 350,000
- Rayan Cherki (OL) € 330,000
- Valentin Rongier (OM) € 330,000
- Gaëtan Laborde (Nice) € 320,000
- Aleksandr Golovin (Monaco) € 320,000
- Denis Zakaria (Monaco) € 320,000
בשנה שעברה הוביל את הרשימה קיליאן מבאפה עם 6M שכר חודשי.
בהיסטוריה כל אלו שלחמו נגד הסופר ליג יזכרו בתור “אידיוטים שימושים” פיפא השתמשה בהם וזרקה אותם…
י
לפי פרסומים בדרום אמריקה ברזיל פיטרה את המאמן דוריבל ג’וניור.
דוריבל ג’וניור החליף את המאמן הקודם דיניו שפוטר לאחר ההפסד לארגנטינה בבית בסיבוב הקודם.
הסקלונטה אחראית כבר על 2 פיטורים של מאמנים ברזילאים בטורניר מוקדמות אחד.
אגב השם החם להחלפה הןא שוב קרלו אנצ’לוטי
מינוי הזיה מלכתחילה.
ברזיל בסחרור חופשי מאז העזיבה של צ’יצ’ה, שעשה עבודה מצוינת איתם. במקומם אני שם את השם שלו בראש הרשימה.
הפיטורים האלה הפכו בלילה לרשמיים
אנצ’לוטי דחה את ההצעה ועכשיו מדברים על ז’ורז’ה ז’סוס שיגיע
ז’סוס בחירה סופר מעניינת.
מאמן עם קריירה מוצלחת מתחת לרדאר, כולל בפלמנגו(העשירה). השאלה אם יש לו את הכריזמה להתמודד עם הלחץ והאגו.