אז נאפולי אלופת איטליה
מי חשב את זה לפני חודש וחצי
אני חושב שכן, לפחות בליגות שמדורגות גבוה באירופה.
שאלה: מישהו יודע איפה לעזאזל אפשר לראות טבלאות לפי מחזור? רוצה לבדוק את ההתרחשות בסריה א׳ העונה - ובכלל.
בטרנספרמארקט אתה יכול לפלטר לפי עונה ומחזור ואז מתחת לרשימת המשחקים תראה את הטבלה נכון לאותו מחזור שבחרת:
בולוניה הזמינה סבא חמוד בן 96 לאימון והעניקו לו חולצה אחרי שסרטון שלו הפך לוויראלי כשחגג זכייה בגביע אחרי 50 שנה.
העיר נאפולי אחרי הזכייה באליפות
כך המערב מדמיין את עזה.
דירוג שחקנים גדולים של נאפולי:
- סקוט מקטומיניי
- מראדונה
In that order
לא רק שזכו באליפות רביעית(שנייה בשלוש שנים), מסתבר שקווין דה בריינה סיכם במועדון ל-3 עונות.
שילוב מעניין, בהתחשב בסגנון ואיכות הליגה, הוא יכול להאריך את הקריירה שלו כאחד השחקנים הטובים אירופה.
זה חתיכת דבר מה שהבעלים שלהם הצליח להישג עבור מועדון ששנים הסתובב בליגות הנמוכות.
אחרי שזכתה באליפות דרמטית, ספורטינג נפגשת עם בנפיקה בגמר הגביע.
בדקה ה-47 בנפיקה עלתה ל-0:1
בדקה ה-50 נפסל לה השער השני
בדקה ה-100 (90 ועוד 10 תוספת זמן) ספורטינג הבקיעה בפנדל את השוויון ובדקה ה-99 בהארכה ספורטינג השלימה את המהפך ובדקה ה-120 עשו את ה-1-3 בדרך לדאבל
![]()
ניואל’ס אולד בויס השעתה שישה ילדים בני 9 לאחר שצולמו עם איגנסיו מלקורה מרוסאריו סנטראל.
המועדון שלל מהם את המלגה והטיל עליהם עונש כדי להעביר מסר של “כבוד לצבעים”.
“כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה, אבל לא עם בגדי ניואל’ס. צריך לכבד את הסמל, את החולצה, ולכן היינו חייבים להציב תקדים. ההורים הסכימו”,
אמר קרלוס פנסירולי, מחנך במחלקת הנוער של לה לאפטרה,
אני באמת ולא מבין איך מאמנים כמו דשאן ממשיכים לשרוד, הוא עולה מול ספרד עם 2 קשרים ו 4 שחקני התקפה, איזה טמטום.
לפעמים לא מבין מה מאמנים חושבים לעצמם, אין להם קישור וחותכים אותם בקלות, מזכיר את אנצ’לוטי קצת ![]()
שחקני פריז מרגישים תוך זמן קצר איך זה לקבל 4 תוך 55 דק׳.
פשוט חבורה של אינדיווידואלים ששכחו שכדורגל זה משחק קבוצתי.
ספרד הלכה לישון ונתנה לצרפתים לחזור למשחק, אולי בכוונה שלא יפטרו את דשאן. אם אכן זה הסיפור, אני לא יודע אם זה מרשים יותר או פחות מהכדורגל עצמו.
נסראווי לכדור הזהב. אין אופציה אחרת.
ההבדל בין איך כל העולם מתייחס למונדיאל הקבוצות לארגנטינאיות.
האוהדים של ריבר במפגן אהדה אדיר לפני יציאת הקבוצה לשדה תעופה לארה"ב
ב’לאקיפ’ הצרפתי מספרים שגביע העולם למועדונים לא ממש מעניין את האמריקאים.
עשרות אלפי כרטיסים עדיין זמינים לרוב משחקי שלב הבתים.
פיפ"א אפילו נאלצה להוריד את המחיר של חלק מהכרטיסים ב-85%.
הטורניר לא מקבל סיקור בתקשורת המרכזית בארצות הברית.
לקחו את הטורניר לארץ שלא אכפת לה מכדורגל, מה ציפו שיהיה
אני חושב שגם באירופה הם לא היו מצליחים למכור את זה.
את מי זה מעניין קבוצה אפריקאית נגד קבוצה אסיאטית?
אפילו חלק מהאירופאיות לא מעניינות אף אחד בגלל המגבלה הדפוקה של 2 נציגות למדינה.
אם זה לא מפגש בין שתי אירופאיות גדולות, או נגד הגדלות של דרום אמריקה, זה לא מעניין.
טורניר דפוק, מקווה שייכשל פיננסית.
מקווה שייכשל בכל המובנים, לשחקנים מגיע לנוח.
דעתי התהפכה על הטורניר הזה ב-180 מעלות אבל אני חושב שזה רלוונטי רק לאוהד ריאל מדריד, באמת. אני סקרן לראות את הפרמיירה של צ’אבי אלונסו וזה עדיף אולי על משחקי קדם עונה בארה"ב| ליהנות עוד חודש ללוקה מודריץ’ וגם מלוקאס ואסקס שהוא שחקן שאני מאוד מחבב| ולהציל את העונה הזו אי אפשר והתואר הזה לא שווה כלום מעבר לבונוס הכספי, אבל כן פיצוי קטן אולי ומשחק כדורגל נורמלי כי זה פשוט לא היה לנו השנה. יש הרבה קבוצות מעפנות אבל שילוב של קבוצות כמו בוקה ג’וניורס וכדומה אלה דברים שאני ממש בעד.