לא רק ספרדי ואנגלי: ת'רד הכדורגל הכללי

צעד אחד קדימה, אבל לא מספיק.

ז’וזה מוריניו לבנפיקה HERE WE GO!

המיוחד יחזור לבנפיקה ויחתום לשנתיים בשורות הנשרים!

ממש צופה פני עתיד! לא שאני צופה לו ולקבוצה עתיד מזהיר השנה, אולי ישתחלו לפלייאוף בנינוחות ולא יותר מזה.

אני יודע שזה לא קול בימינו, אבל אני חולה על מוריניו ומקווה מאד שיצליח לחזור למוטב. בו״ז אני חושב שזה כבר בלתי הפיך בשלב זה. לא זוכר מאמן שהפך לפג תוקף במהירות כזו, הזוי שאנצ׳לוטי נשאר רלוונטי כמעט עשור אחריו.

אני חושב שהסיכוי היחיד שלו להצלחה כלשהי בקריירה בשלב זה זו הנבחרת.

אני מבין למה אתה חושב את זה, אבל מוריניו הוא מאמן שהוא מאוד hands on עם השחקנים והניהול שלהם. המיקרומנג’מנט שלו יהיה מאוד מוגבל בנבחרת, וזאת אחת הסיבות לחוסר הצלחה למאמנים בפרוייקטים קצרים עם צורך בהצלחה אינסטנט כמו אצל ביילסה, פפ, סמפאולי, מוריניו ועוד.

מינוי פופוליסטי נטו.
מה נשאר באיש הזה חוץ מהמותג?
גם אם מתייחסים אליו כאל מאמן בצורה רצינית. אין לו שום דבר לתרום למועדון צמרת שמתבסס על קידום כשרונות ומכירה שלהם.

תגידו, איך ייתכן שאיי פארו, שמאוכלסים ב 50 אלף דייגים, מביסים את מונטנגרו 4-0, ועכשיו מנצחים אימפריה לשעבר כמו צ’כיה?

רק לפני כמה שנים הם היו בשר תותחים וחטפו חמישיות מכל יריבה.

השחקן הכי יקר שלהם שווה חצי מיליון ומשחק בליגה הפולנית. מדהים.

לצפות בליברפול עושה לי פלאשבק לריאל שנה שעברה, הגנה רופפת שבכל התקפה נגדה יכולה לספוג שער ומשחק התקפה מאוד מאוד מבולגן וללא שיטה אמיתית כולל מליון הרמות לרחבה כאילו יש להם את האלאנד או רוד ואן ניסטלרוי ברחבה.

סלאח מתחילת העונה לא מתפקד, הוא כוכב הקבוצה ונכל אבל הוא צריך לראות קצת ספסל.

איזה טירוף

אירלנד 2 מחזורים לסיום המוקדמות הייתה עם 4 נק, הונגריה עם 5 נק.

הונגריה מנצחת את ארמניה מחזור קודם עולה ל-8, אירלנד מנצחת את פורטוגל עולה ל-7.

היום הונגריה מובילה 1-2 בבית דקה 80 מול אירלנד שמשווה ובדקה ה-96 עושה 3-2 ששם אותה בפלייאוף על חשבון הונגריה

חחחח איטליה.

במשחק האחרון מול נורווגיה, הם היו צריכים נצחון של 9 שערים כדי לעבור את הנורווגים ולעלות ישירות מהמקום הראשון.

איטליה כבשו ראשונים בדקה ה 11 והיה מצחיק לראות אותם רצים באטרף להוציא את הכדור מהרשת הנורווגית כדי לחדש את המשחק. באמת חשבו שהם הולכים לנצח 9-0 את האלנד והחבר’ה?

מפה לשם, נגמר 4-1 לנורווגיה. איטליה הולכת לפלייאוף זאת הפעם השלישית ברציפות. בשתי הפעמים הקודמות הם הצליחה לחרבן את זה והפסידה לשוודיה ואפילו לצפון מקדוניה. אולי פעם שלישית גלידה, אבל אם זאת גלידה איטלקית רכה ונוזלת, אני לא יודע.

אם איטליה מחמיצה מונדיאל 3 ברצף זה באמת מופרע לגמרי… במונדיאל הבא כבר יהיו שחקנים שלא ראו בעיניים שלהם משחק של איטליה במונדיאל (אולי גם בקרוב יהיו כמה, אבל you get my point).

עוד מי שלא תהיה במונדיאל היה ניגריה שלא הצליחה לעלות באופן אוטומטי ממקום ראשון באחד הבתים, הלכה לפלייאוף שם היו 4 נבחרות שהתמודדו בשיטת חצי גמר וגמר והפסידה בגמר בפנדלים לרפובליקה הדמוקרטית של קונגו.

זה מונדיאל שני רצוף שניגריה לא מעפילה אליו ועם שחקנים כמו אוסימן, לוקמן, סימון ועוד סגל שמלא בשחקנים מהליגות הטובות בעולם זה די מפלה

עכשיו גם ידועה הסיבה להדחה של ניגריה.

image

מה שיותר מצחיק זה שהוויקניגים בכלל לא הופיעו למחצית הראשונה. נתנו לאיטליה הפתטית בהיסטוריה לשחק ועדיין הם הבקיעו רק שער אחד, וברגע שהתניעו הם שמו רבעייה.

נראה שהמשחק אכן היה נגמר 9 0 אם נורווגיה היו מחליטים להופיע גם למחצית הראשונה.

זה לא רק זה. איטליה לא הופיעה בנוקאוט מאז גמר 2006. גם ב2010 וב2014 הם עפו בבתים.

וזו איטליה הגרועה אי פעם, אז מונדיאל שלישי בחוץ זו אפשרות סבירה, אבל לא חושב שפיפ"א תרשה את זה.

ומה שמדהים, זה שגם עם כל הנתונים הנוראיים האלה לאיטליה הם הניפו את היורו לא מזמן.

כדורגל נבחרות.

מי נתן לסבא להאכיל את הילד בזמן משחק

סן לרנסו, ארגנטינה

ChatGPT?

חלום שלי להיות במשחק שלהם. כנראה שאם אני צריך לבחור קהל אחד להסתכל עליו 90 דקות זה הם. על המשחק אני כנראה לא אסתכל בכלל

קוראסאו מסיימת בתיקו 0-0 בג’מייקה ועושה היסטוריה כמדינה הקטנה ביותר שעולה למונדיאל!

להזכירכם מדינה שנמצאת בדרום הים הקריבי 185,000 תושבים בלבד, פחות מאשר בחולון.

ככה זה שארה"ב, מקסיקו וקנדה כבר עלו ועדיין זה מפתיע כי הם עלו וקוסטה ריקה וגואטמלה שיותר גדולות מהן לא.

זאת לא מדינה אפילו, קולוניה הולנדית עדיין.