ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

לאמין הוא הכוכב הגדול של ברצלונה, אז כל דבר שהוא יגיד למיליון אנשים יהיה מה לענות לו ולנפח איזושהי סערה בכוס מים.

שילמד להבא, או שיריב עם כל העולם כמו רבים אחרים לפניו. אין לי בעיה שעושים קמפיין נגדו, זה היה חייב להגיע מתישהו. הוא חייב להתמודד עם זה, והתשובה הכי טובה היא על המגרש.

היריבים מזהים איזשהו אי-חוסן מנטלי, וזה מזמין צרות.

כל עוד לא יתרחש תרחיש קיצון אפוקלפיטי בקשר אליו, אני עדיין 100 אחוז נגד זה, שום דבר מקצועי לא השתנה.

אתה גם הדימה של הפורום הלבן, קח את זה בתור מחמאה.

אז אתה בטח מבין שלקבוצה במצב כלכלי של ברצלונה אז יאמל הוא לא רק פרויקט ספורטיבי של ברצלונה, הוא כבר מעבר לזה.

ויאריאל דורסת 4:0 את ראיו, אתלטיקו מנצחת 3:0 סביליה, ועוד מעט ריאל מדריד תשחק נגד ולנסיה.
ברצלונה תגיע מחר למשחק מול אלצ’ה מהמקום השלישי, בשיוויון נקודות עם הרביעי (ורק 2 שערים הבדל) ועם מצב טוב לפער 8 מהמובילה.

המשקולות על הרגליים כבדות מתמיד. ואפילו אין את פדרי שיישא אותן על כתפיו.

ריאל מקבלת עוד פנדל מהסוג שלבארסה לא שורקים.

נגיחה מטווח אפס לתוך היד.

לפחות שער שני נקי ויפה.

והנה עוד פנדל לזכותם, הפעם חוקי לגמרי. ויניסיוס מחטיא.

פששש, שער יפה של בלינגם.

3-0, ואני הולך לישון, הפתעה לא תהיה פה.

שיהיה לנו בהצלחה מחר מול הופעה הכי טובה של פניה בחיים שלו.

לא הבנתי שרקו להם כבר שתי פנדלים במשחק אחד? בואנה הם התחילו חזק את העונה עם פנדלים אה?

כולה 13 פנדלים בחודשיים, מה כואב לך? שחצי מהפנדלים לא היו ולא נבראו? תלמד לפרגן.

מה שקורה עם ולנסיה זה עצוב.

הרס של מועדון פאר

השיר נדבק לי בראש :joy:

וידאו על חוסר האחידות לטובת ריאל בנוגע לפנדלים.

נתקלתי בזה בפייסבוק. מישהו זוכר סיטואציה כזאת של כל כך הרבה משחקי חוץ רצופים?

ברצלונה משחקת בחוץ כבר שנתיים וחצי ברצף.

2 משחקי חוץ באלופות זה הגיוני. 3 משחקי חוץ בליגה זה משהו שקורה בליגה פעם ב, לפעמים בגלל שיפוצים של האיצטדיון, וגם אם לא, המרחק לא גדול (ראיו במדריד, אלצ’ה וג’ירונה נסיעות יחסית קצרות למזרח).

המשחק נגד אתלטיק בילבאו בסך הכל הוקדם באופן יזום.

הוקדם על ידי הליגה ולא על ידינו, לכן הם היו אמורים לשים לב שלא לשבץ אותנו ל 3 משחקי חוץ טרם המשחק הזה.

האמת שגם לאתלטיקו באיזשהו שלב יש 3 משחקי חוץ רצופים, דברים שקורים רק בלה ליגה.

לכם היה רצף כזה בתחילת העונה אבל זה היה לבקשתכם.

סארי אני לא מבין את הנימה הלעומתית שעולה מההודעה שלך. שוסאקו בבירור בסה"כ דאג ללוח המשחקים הצפוף שלנו, שבאופן די תמוה ואולי אף לא הוגן, כולל המון משחקי חוץ ברצף

טל דואג ללוח המשחקים של ריאל מדריד שכולל 6 משחקי חוץ רצופים, אילוסטרציה -
1000119835

רונלדו מתחיל.

יש הבדל בינו לבין אינזאגי.

פשוט בנאדם קטן ולוזר :joy:

בהחלט

יש כזה עם ברוז?

הנה עשיתי לך