ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

הוא זקן אובססיבי שאוכל את הלב שלא משנה כמה כסף הוא מבזבז בסוף אנחנו מגדלים לו איזה לאמין על הראש.

שילך לקנות עוד איזה קוף מברזיל ולהפעיל לחץ על שופטים. בכיין. כל ההיסטוריה שלהם מוכתמת והוא מוכר לנו שפרשת נגריירה היא הדבר הכי נוראי בכדורגל :joy:

רק תיקון קל אנדר, זה ספין שנועד להסיח את הדעה של הסוסיו של ריאל מזה הוא רוצה לעשות שינוי במצב הבעלות של ריאל… נוח לו שהם מדברים עלינו והשיפוט

אגב, אני מקווה שזה יעשה את ההפך ובמקום שהלחץ שהוא מפעיל על שופטים יעזור לו בפנדלים השופטים יתחילו לשפוט אותם כמו מי שהם באמת-חטאפה.

לוזר.

האמת זה כבר קורה, חטפו שני אדומים בברנבאו מול סלטה והשני גם מטומטם…

הוא מסבך את עצמו מול טבאס ואחרי זה בא אלינו בטענות.

האמת שה head on שעשו נגד השופטים ב rmtv היה הדבר הכי שטותי שיש מה חשבו שיקרה? שיזרמו איתם?

רק תזכור שהלוזר הזה(שלא חף מטעויות כמובן) בנה אימפריה כלכלית שלא צריכה כל שנה למכור אלף תאים כדי להגיע לפירפליי ולהחתים שחקן על חוזה…

לגבי הקטע עם השופטים הדרך שלו לא נכונה, הכוונה חד משמעית כן…

יש דברים ולא מעט שאפשר לבקר את לאפורטה..אני יכול לעזור לך אם תבקש

בקטע הכלכלי אני חושב שאי אפשר להתלונן יותר מידי . הבור הכלכלי שברתומאו השאיר לו בירושה , כן ברתומאו אותו אחד שהאוהדים של ריאל מאוד אהבו לספר לנו כמה כפוי טובה אנחנו נגדו חחח.. אז מה שהוא עושה בתחום הכלכלי לברצלונה זה לא משהו שצריך לעקוץ את לאפורטה.

לאפורטה הציל את ברצלונה מהאונס שברתומאו העביר את. ברצלונה , אז אין לו מה להתבייש בתחום הזה

דיי, עד כמה תחגגו על נשיא כושל שפגע במכוון? ניצלתם. אבל אנחנו נחזור. גם בלי שקל על התחת אנחנו לוקחים לכם אליפויות, ברור שישרוף לו.

אתם פאקינג ברצלונה לא מכבי חיפה, טבעי שתקחו לנו אליפויות, אתם לא קבוצה סוג ז אתם עדיין מהטופ של אירופה, הרגשי נחיתות שלכם פשוט מדהימים.

הזקן הזה עשה טעויות רבות במהלך הקריירה שלו אבל עדיין התועלת והמחשבה קדימה יובילו את הקבוצה לעוד הרבה הרבה הצלחות, מי שלא מנסה לא מצליח, הוא נכשל בכמה דברים, התנהל לא נכון באחרים, אבל הוא עדיין הנשיא הכי טוב בהיסטוריה, אנחנו קבוצה שמנוהלת על ידי סוסיוס ועדיין אנחנו מביאים את השחקנים מהטופ של הטופ ללא באר נפט שתומכת…

אתה צריך להבדיל בין התחום העיסקי כלכלי לבין תחום הספורטיבי

בראשון פלורנטינו עושה עבודה מצוינת, באמת בלי ציניות

בתחום הספורטיבי הוא עושה עבודה רעה מאוד.

והראיה בשנים שאנחנו נאבקים על כל לירה פוסט מסי ועדיין אתם לא מצליחים לברוח לנו. כולל השנה שבהתחלת השנה כבר קראתם לאלונסו הצאבי הנכון… ועכשיו אתם רוצים להוציא להורג את אלונסו…

הוא מתערב למאמן שמתחתיו כופה עליו שחקנים ועכשיו עסוק בלריב עם טבאס שלהזכירך הוא מדרידסיטה מלידה (תכנס לפייסבוק שלו)

הבעיה שאתם לא מסוגלים להפריד בין אחד לשני.

פרז הוא איש עסקים מצוין שאם רק היה לומד טיפה לא להתערב בקטע הספורטיבי זה היה הסוף שלנו

לא, זה לא טבעי שמועדון כמו ברצלונה שלא היה לו שקל להחתים את עומר אצילי לוקח לכם אליפויות בשנים הכי שחורות שלו מבחינה כלכלית. זה פתאטי בשבילכם, ורק מעיד כמה מערכת הנוער שלנו חזקה.

לגבי פלורנטינו-הוא לא היה כזה גאון כשהוא בנה את הגלאקטיקוס. הוא הנשיא הכי טוב בהיסטוריה? לפי מה? הוא פשוט מנהל מועדון שיש לו המון כסף, גם בזכותו, אבל בשורה התחתונה הוא יכול לטעות תאכלס כמה שירצה ברכש. הוא גם יכול לקנות את מי שבא לו. כמה פעמים ריאל שמדריד שברה את סכום העברות?

ואם הוא כזה גאון ומוצלח, למה בזמן כהונתו לברצלונה יש יותר אליפויות וגביעי מלך מריאל מדריד?

אם הוא היה כזה טוב לא הייתם בלי הגנה ובלי איזון בקבוצה, עם כוכבי עבר שעזבו בטעם מר ומועדון שבו קוף ברזילאי מעל המאמן.

פלורנטינו הביא את ריאל מדריד לנקודת שפל תדמיתית עם האובססיה שלו בשנים האחרונות לכדור הזהב ועכשיו עם השיפוט. הוא מתנהג כאילו הוא לא הנשיא של הקבוצה הכי חזקה ומעוטרת בעולם. הוא מתנהג כאילו הוא הנשיא של חטאפה הקטנה. ומכאן השם-אתם חטאפה עם כסף. לא יותר. אמרתי את זה אחרי שניצחתם אותנו, ולא משנה איך תסתיים העונה. ריאל מדריד מועדון מביש, זה לא המועדון ששנאתי ועדיין רכשתי לו כבוד כיריב ראוי-זה מועדון שאיבד את הזהות שלו. וזה מתחיל מהראש.

שוב פעם, אתם בנויים כמועדון בצורה אחרת, יש לכם מחלקת נוער מדהימה ועדיין אתם מותג עולמי גם כשאתם לא מצליחים, אנחנו לא נברח לכם כי אתם ברצלונה, אתם לא גיורנה עם מחלקת נוער😉

לגבי פלורנטינו, המצב הכלכלי שלנו טוב כי הוא מצעיד אותנו נכון בפן הכלכלי, הבנאדם הבין שאי אפשר להמשיך לשפוך כסף על ימין ועל שמאל ולחץ על הברקס קצת, מה שכן הוא כן מתחבר לאיזה טרנד כל כמה שנים ןלא משחרר( לקנות ברזלאים, להביא שחקנים בחינם) ולפעמים זה מעצבן.

מבחינת ניהול משכורות הבנאדם הואGOAT.

מבחינה ספורטיבית כמובן שיש לי ביקורת עליו, אני הראשון להגיד שאני לא אוהב את ההתנהלות עם השופטים ואני הראשון להגיד שאני שונא את הקרדיט שויניסיוס מקבל ממנו.

כל בנאדם טועה אין מה לעשות עם זה, פרז לא מושלם והוא עשה המון המון טעויות, אבל את מה שהוא בנה אי אפשר לקחת ממנו.

פרז משוגע ואובססיבי.

בעבר התנהל כמו מנהל גדול , היום כבר לא.

גם בפן הכלכלי עושה טעויות בשנים האחרונות. גם ברכש, גם ניסיון לקנות את מבאפה ב 180 מיליון שנה לתום החוזה, גם הבעיות עם הקונצרטים בברנבאו.

בנה אימפריה כלכלית אדירה, נכון. ההתעסקות האבססיבית בשופטים ובבארסה מתחילה לפגוע בריאל, וזה יהיה גם נזק כלכלי .

לא נתנו לריאל פנדל כי השופט קטלוני, איזה פטט.

אני מסכים עם שביט לרוב

אני לא מסכים עם זה שצריך לגמד את פלורנטינו בתחום הכלכלי.

מספיק לראות את הסידרה של נטפליקס על החזיר aka פיגו בשביל להבין איזה גאון הוא. רשע אחושרמוטרה אבל הוא גאון, איזה תרגיל הוא עשה לברצלונה וליריב שלו באותם בחירות זה לפנתיאון… . טראמפ היה גאה בו. זה כאילו תרגיל שנלקח מסרט הוליודי “אם אני יבחר אני יביא את פיגו”….

בגדול הוא כריש אמיתי בכל מה שקשור לעסקים.

אבל הוא גם כנראה לא מבין יותר מידי בכדורגל. במשך שנים החיוב עלה בהרבה על השלילי אז פחות שמו לב לזה.

אבל בשנים האחרונות זה כאילו מתהפך עליו. זה התחיל לדעתי ואני יפתיע פה אולי, באמבפה , ששם הוא איבד לחלוטין שליטה, במקום להמתין שנה ולקחת את אמבפה בחינם (ואז באמת הוא היה גאון) הוא התעקש על אמבפה, הסתכסך עם פסז איבד את כל הצפון עם הצעה של 170 מיליון אירו ובסופו של דבר, אל חאליפי המטומטם הציל את פלורנטינו מעצמו,

רק תחשבו , בעולם אלטרנטיבי, פסז מוכרים קרוב ל200 מיליון אירו את אמבפה, מאזנים את הקבוצה שלהם, ריאל היו מביאים שנה לפני את הצב, הקבוצה של קרלו מאבדת איזון, ויני הרי לא היה מסתדר אם אמבפה בשנה הראשונה שלו.

לדעתי ריאל לא היתה זוכה בדאבל ופסז אולי היו מקדימים בשנה את הצמפיונס הראשון שלהם.

למזלו של פלורנטינו אל חלאיפי הציל את ריאל מעצמה.

עכשיו בוא נעבור למה שלדעתי התתחיל באופן מעשי את איבוד השליטה של ריאל.

ריאל חוטפת רביעיה משפילה בברנבאו, מיריבה שרק בהתחלת השנה היתה הבדיחה של אוהדי ריאל וכל אירופה…

ויני במקום לחשוב על הטעויות של בקלאיסקו מילל על כדור הזהב שהוא לא קיבל מה פלורנטינו עושה? במקום להודיע לויני לעשות חושבים עם עצמו על ההשפלה בקלסיקו אז:

ריאל משעבדת את עצמה מרצון לגחמות של ויני ומחרימה את טקס כדור הזהב, כולנו רואים איזה נזק זה גרם לויני וריאל אין יותר מידי מה להרחיב פה

נעבור לתחנה השניה:

שחקן של אספניול מכסח את אמבפה ולא חוטף אדום. ריאל יוצאת בתיקו ויורדת לחמש נקודות הפרש , כל קבוצה אחרת או נשיא אחר היו מבינים שזה לא ביג דיל ואין מה להתרגש. אז לא פלורנטינו , מוציא מכתב לשופטים ריאל מאבדים ריכוז וההמשך ידוע.

אני כתבתי מספיק מילים על הבושה של הגביע ומה שקרה שם ואין מה להרחיב על זה.

אפשר עוד להוסיף את זה שהפקירו את אלונסו אחרי הקלאסיקו ועוד כמה דברים ואיך הוא התנהל בסיפור של הסופר ליג ועוד

מה שפלורנטינו היה צריך לעשות אחרי הביזיון של ויני בחילוף זה לעשות אסיפה קבוצתית ולהודיע לכל השחקנים שהוא מגבה את אלונסו ב200 אחוזים. אלונסו הוא המאמן והוא הסמכות המקצועית העליונה, מי שזה לא מתאים לו שימצא לעצמו קבוצה חדשה כמובן שזה לא מגיע בחינם….

אם פלורנטינו לא מוכן לגבות את המאמן מול ויני אז שיפטר את המאמן .

הוא לא עשה לא את הראשון ולא את השני. והנה ריאל מקבלת את עונשה….

הוא פשוט בשנתיים האחרונות מאבד שליטה ופוגע ספורטיבית בריאל.

אני לא קובר אותו או את ריאל וריאל תחזור לנצח וכנראה שהיתרונות שלו עולים על החיסרונות אבל כרגע ריאל משלמים מחיר מאוד קשה על הטועויות שלו.

אבל תמיד אפשר לזרוק את האשמה על ברצלונה.

אתה לא סותר את מה שכתבתי, לא ביקרתי את פרז על ההתנהלות הכלכלית שלו. תתיחס למה שכן ביקרתי אותו

אתה יכול להגיד לי שהיתרונות שלו עולים על החיסרונות וזה לגטימי לחלוטין אבל אי אפשר להתכחש לנזק שהוא עושה לכם בשנתיים האחרונות.

הוא לא רצה לשפוך כמות הזויה על אמבפה למרות שהיה בעונתו האחרונה?

אז הוא אחלה HR.

פרז הוא איש עסקים מדהים. לא נשיא מדהים.

בדבר אחד פלורנטינו חזק יותר מלאפורטה פי כמה, וזה בכח הפוליטי. בספק אם הכוח הניהולי לבד היה מספיק לבנות אימפריה כלכלית.

אני בספק.

לפי הדוחות האחרונים, השכר בריאל קצת יותר גבוה מבארסה. 476M מול 463M .

זה אחרי שלפורטה ירש משכורות אסטרונומיות ממישהו אחר. אם אחד מהם GOAT בתחום הזה, זה לפורטה.

מילא ריאל הייתה משחקת טוב ומצדיקה את השכר, היא לא. אז על מה הוא משלם את כל השכר הזה? אולי היה GOAT פעם, היום כבר לא.

לא ממש הבנתי את הטיעון.

אז אם לסטר לקחה אליפות בעונה מסויימת מול ליברפול ומנצ’סטר סיטי, למרות שהן הוציאו הרבה הרבה יותר כסף מלסטר, זה אומר שהניהול שלהן גרוע?

על-אף התלונות (הרבות) שלנו על האליפויות שהפסדנו לברצלונה חלשה יחסית, ריאל מדריד היא ללא ספק מועדון הישגי יותר בשנים האחרונות, קונטידנטית קבועה ורצינית בכל המסגרות, קונה פעם אחר פעם את השחקנים הטובים בעולם ללא שום בעיות רישום, פיירפליי, או אחרות, שומרת על מאזן חיובי, ובאופן כללי מתחזקת לאורך שנים את המותג אולי החזק ביותר בעולם הכדורגל.

להיפך, עצם העובדה שהפער במשכורות בין שני המועדונים מזערי כ”כ, גם אחרי כמה שנים של צעדי קיצוץ דרסטיים ואגרסיביים במיוחד של לאפורטה, וכשבצד אחד יש סגל שמבוסס על שחקני רכש יקרים ובצד השני הכוכבים הגדולים הם שחקנים צעירים לפני הקפצת משכורת ו/או שחקני רכש מפתיעים - דווקא מוכיחה את הנקודה על ניהול המשכורות המוצלח של פרז.

פלורנטינו איבד את זה מכמה וכמה בחינות בעיניי, אבל מבחינת ניהול של מועדון כעסק כלכלי מוצלח ומצליח - הוא עדיין אחד הגדולים שראה המשחק.

למען הסר ספק - האליפות של לסטר (עם כמות הנקודות המביכה לאלופה של 81) היא כישלון ענק של הטופ6.

תלוי כמה צ’רי פיקינג תעשה לשנים, אבל בגדול אם זכיתם בפחות אליפויות אז אתם פחות הישגיים…

טיעון לא טריוויאלי ששווה לגבות בנתונים. אני נדהמתי למשל לראות ששלוש חולצות הכדורגל הנמכרות ביותר בשנה האחרונה היו של לאמין, מסי ולבנדובסקי. לא בברצלונה, אלא בעולם כולו. אם כבר מדברים על מותג.