מזל טוב לדור רומאנו ולנירו, המון בריאות והמון שנים עם אלונסו כמאמן וראול שמצטרף אליו כעוזר מאמן.
תודה רבה דור, איזה זכרון יש לך שתהיה בריא!
לעוד הרבה שנים עם אלונסו, בתקווה לכדורגל משופר ![]()
למה אתה לא כותב יותר …
אחלה נירו. אני זוכר את היום שישבנו בבן צבי במגרש כשהיינו ממש צעירים והתווכחנו מי יותר טוב, ראמוס או פויול.
שחקן מעולה! שומר בלתי נסבל. סליחה שלקחתי לך גביע בטורניר האחרון שלי, אבל בדיעבד זה היה טורניר פרישה ![]()
סיפור אדיר!
זה גורם לי לרצון עז לראות שחזור של זה, עם ויניסיוס, והפעם אולי גם עם איזה טוויסט של סטירה עם הצד המעליב לפרצוף של המושתן הברזילאי.
מזל טוב נירו!!
מזל טוב לכל החוגגים בשבוע האחרון
בסוף נגלה שרומנו אוהב יותר ריפה מאת הדיסמה
נירו אני יודע שאתה אוהב יותר פורמולה מכדורגל אבל אני לא אגלה לכולם בפומבי
אחלו מזל טוב לסשה הגדול שחוגג יום הולדת ומחליף קידומת @Sasha
קיבל אחלה מתנה עם “הדרמה” של יום רביעי בערב. גם ברצלונה וגם בנפיקה שהתיישרה.
מהתותחים של הקהילה הברסאית ובכלל “קהילת הכדורגל” - סוג של - שיצרנו כאן.
האוהד השליו שמזוהה עם התמונה הזו של פפ גווארדיולה הצעיר גם בפייסבוק.
המשך לכתוב פה ושם שנדע שהכל בסדר ואתה מוצא זמן גם לדבר על כדורגל כי אין כיף כזה. אוהבים.
מזל טוב סשה!
מזל טוב סשה!
תודה רבה חברים יקרים!!! איזו הפתעה נעימה לקבל גם פה איחולים
אין על הקהילה שלנו.
המון מזל טוב סשה, מאחל לך מטופלים לא נוכלים שרק מנסים להוציא ממך גימלים.
המון מזל טוב סשה!
מזל טוב סשה ![]()
מזל טוב לילד הנצחי ![]()
לא מכיר אותך מקודם כמו שאר החברים פה, אבל זה כמובן לא ימנע ממני לאחל לך מזל טוב והמון בריאות.
מזל טוב סשה!!!
מזל טוב סשה! האדמין הפעיל ביותר בספורטאנטר בתקופתי.
תחתיי (ותחת ליאור ואהוד היקרים) היינו עדים לשקיעתו המפוארת והסופית של ספורטאנטר אז לא יודע כמה זו מחמאה שהייתי הכי פעיל דווקא באותה תקופה ![]()
מזל טוב סשה!
אחלו המון מזל טוב לדויד קארו שלנו [אין קשר ללופס קארו], מהתותחים של קהילת אוהדי ריאל מדריד והפורום, שחוגג יום הולדת היום @dkaro. דויד מאלה שעברו כברת דרך עם הקהילה כאן, עוד מימי הפורום הישן, ונדמה לי שפעם גם התראינו באיזה מפגש צפייה שאני ארגנתי לפני הרבה-הרבה שנים [נגד מנצ’סטר יונייטד, מפגש בת"א, ב-2012-13].
מהאוהדים “הקשוחים” שדורש את המקסימום מהקבוצה שלו ולא פוחד לשחוט את הפרות הקדושות ולהתלונן על הכדורגל ודברים נוספים - ובצדק - גם אחרי הנפה של עוד גביע אירופה. כוס התה שלו: קארים בנזמה, מרסלו, זינדין זידאן, צ’אבי אלונסו| פחות: ראול, קרלו אנצ’לוטי, סרחיו ראמוס, איקר קסיאס ![]()
ומעבר לכך מהיכרות באמת קצרצרה עם האיש ומקריאה של פוסטים אחרים שלו - הבחור גאון, אין נושא שהוא לא מבין בו. חזור לכתוב קצת יותר. כדי שנראה שהכל בסדר ולא התייאשת עד כדי כך מהקבוצה.