ו @Gev חי גם? הלך למילואים ולא הופיע פה מאז…
מישהו צריך לדאוג לחמניאי… סומך על @Gev
לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה, מקןוה שזה בסדר פה.
חברים הילד החמוד הזה הוא מהקיבוץ שגדלתי בו, חוץ מזה שהוא אוהד בארסה כפי שניתן לראות בסרטון הוא חמוד אמיתי וזקוק לתמיכה.
תנו לו ברכה ותעזרו במה שניתן וגם אם לא ניתן זה בסדר ![]()
"היי,
פונה אליך בבקשה מיוחדת ![]()
לקחתי על עצמי להיות שגריר קמפיין למען משפחה מקסימה מהקיבוץ שלנו - מיקאלה ובנה אמור, שחיים בקיבוץ כבר שנים רבות.
אמור היה ילד בריא ומאושר עד גיל 8, אז התגלתה אצלו מחלת הדושן - מחלה גנטית שגורמת לניוון שרירים הדרגתי.
לצערנו, נכון להיום הוא איבד את היכולת ללכת ומצבו מידרדר במהירות.
כעת יש תקווה! קיים טיפול חדשני בארה"ב שעשוי לעזור לאמור, אך העלויות גבוהות מאוד.
אנחנו מתגייסים לגייס את הסכום הדרוש כדי להטיס את אמור לטיפול שיכול לשנות את חייו. כל סכום יעזור, לילד שרק רוצה לחזור ללכת.
הנה הלינק לקמפיין: אמור חוזר ללכת
תודה מכל הלב על עזרתך!
"
שנה טובה ומתוקה וחג שמח לכולם. שהמדינה שלנו תחזור למסלול, ללא מלחמות, שהחטופים יחזרו הביתה ונתאושש מה-07/10, אבל בואו נתמקד קצת כאן “בנו” ובפינה שלנו.
מאחל לכם שנה של הגשמת חלומות והשגת יעדים, הרבה אושר ושמחה כמה שאפשר, זוגיות, הקמת משפחה, שתעלו על דרך המלך. שנמשיך ליהנות מכדורגל ומכתיבה על כדורגל ושהכדורגל ימשיך - אולי - להחזיר אותנו לילדות, וגם להיות חלק חשוב בחיים שלנו.
אני בעסקי הפורומים השונים עוד מ-“כדורגל אונליין”, הייתי בפורום הישן של ריאל, הייתי באייסוקר וכמובן בספורטאנטר. אני באמת חושב שמישהו מבחוץ לא יכול להבין את מה שיש כאן. שאשכרה אנשים כותבים שנים על גבי שני, משקיעים זמן לקרוא פוסטים של כאלה שהם אולי לא מכירים וגם מחכים לראות מה כל אחד חושב. מדמיין רגע של קלאסיקו בין ריאל מדריד וברצלונה ואיזה 30-40 חבר’ה רוצים לכתוב על המשחק ומסגננים רעיון אלא אם כן חלק במגרש או במפגש צפייה.
וואלה גם יצא לי להכיר חברים מהפורום, חלק לחיים ולא חלק, עם כותב אחד שכבר לא פעיל - וואלה שנים שהוא היה החבר הכי טוב שלי ובעיקר טסנו יחד לשני משחקים של ריאל מדריד בסנטיאגו ברנבאו (הפעם הראשונה בה ראיתי את ריאל מדרידג שלי). חבר כזה ואחרים שלא הייתי מכיר בשום דרך אחרת. עברנו, התבגרנו, השתנינו (טוב, אני תקוע בגיל 17 או באליפות קאפלו 2007 או בדסימה - חיכיתם לזה), ואנחנו עדיין כאן עם הכדורגל. האללה מדריד
גמר חתימה טובה וצום קל לכל הצמים ![]()
רק שניים מכם פגשתי בעולם האמיתי, אבל אני אוהב כל אחד מכם ושמח על החברות אתכם.
אז שתהיה שנה טובה לכולכם,
וכאמור - גמר חתימה טובה ![]()
אחלו מזל טוב לשביט (מנדייטה) שחוגג יום הולדת היום.
מכיר אותו כבר 15 שנה, מאז 2010, מימי אייסוקר העליזים.
וואלה יש לנו תמונת קלאסיקו כשאנחנו ילדים.
למי שלא יודע או לא ראה אותו בלייב - הוא היה שחקן-שחקן, היה עושה פדלאדה יותר טוב מרוביניו וכמעט כמו רונאלדו השמן. הפציעות הרסו. היינו עושים קבוצות באייסוקר תמיד “הספרדים” נגד האנגלים. לרוב הייתי איתו, אז לא הייתה לי המשימה הקשה של לשמור עליו.
אחרי אחת הפעמים בהן קרע את הרצועה, לדעתי הפעם הראשונה, הוא כתב בפייסבוק משפט ממש יפה על כדורגל שהתחברתי אליו ממש, בסגנון של “תודה שאתה תמיד שם בשבילי” - הכדורגל. בחורף ובקיץ, בקור וגם בחום. “בלי הכדורגל הייתי אדם עצוב וריק”.
אגב יש לו לב, אמיתי. אני מאלה שמשקיעים בברכות ימי הולדת ולפעמים גם בראש השנה וכאלה. בדרך כלל אנשים עונים בשורה עם סמיילי. פעם אחת הוא החזיר לי ברכה יותר יפה ממה שאני שלחתי. מזל טוב
מזל טוב לידידי היקר, מושא הערצתי וההשראה שלי, האחד שאני שואף להיות כמוהו כשאהיה גדול.
מזל טוב לאחד והיחיד, מזל טוב שביט.
מה שלא כולכם יודעים לגביי שביט, זה שנכתב לגביו שיר אוהדים עתיק יומין ומלא עומק ורבדים.
מזל טוב, סה קמה.
מי זה שביט? זה ירדן בכלל.
מזל טוב לאיש שיותר שברירי מאדריאנו, מפזז יותר טוב מרונאלדיניו ברחבה וגם מחוץ לה ויותר רך מפרנקי.
האיש שעליו נכתב “נכון לא נכון קשקש בביטחון”.
האיש שאם לא היה בצד שלי בחצי מהאהבות שלנו הייתי שונא אותו כי הוא נודניק רציני אבל הוא בצד שלי והוא רומנטיקו כדורגל אמיתי ו-וואלה אפילו שלפעמים הוא קרציה אני אוהב אותו.
האיש שבטעות הוא תימני אבל במציאות הוא ארגנטינאי.
מזל טוב שביט
שביט היה מי שקיבל אותי כשהתחלתי להגיע למפגשים של אוהדי בארסה, אני זוכר את הסופרקופה נגד סביליה ב-2010 במאש.
ותיזהרו, אם הוא יעבור מתחת לבית שלכם במקרה, או באזור, הוא יזמין אתכם לקפה!
מזל טוב אגדה.
מזל טוב פנדחו
נראה לי שיש סיפור מצוין לקרב בין @Raulito-7 ל @Mendieta ברסלמניה.
מה דעתך @Paco-Pavon ?
שיסתיים כמובן בדאבל טרן מדהים כששביט חושף חולצת CR7 לבנה מבהיקה (או חולצת שופט, יסגר בישיבת הכותבים הקרובה).
מזל טוב שביט!!!
מזל טוב נשמה, שנמשיך להתווכח עד 120.
מזל טוב רומנו, מאחל לך דייטים מוצלחים, ניצחון על פריז ועוד קבוצה חוץ מהפועל בישראל.
אחלו מזל טוב לנירו הגדול @Niro שחוגג היום יום-הולדת כשצ’אבי אלונסו הפייבוריט שלו עדיין מחזיק בכיסא הרועד של ריאל מדריד.
נירו הוא ממקימי הקהילה שלנו של אוהדי ריאל מדריד בעל רזומה עשיר, אגדה. היה בגמר הדסימה, ואני זוכר עוד קודם לכן בעונת 2007-08 ראה את ריאל מנצחת 1:5 את ולנסיה במאסטייה. הוא סיפר שהגיע למתחם האימונים, התרגש לראות את פאביו קנבארו וכשרוביניו עבר לידו והציע לו גם כן תמונה או חתימה - הוא סירב.
ובכלל לוותיקים ביניכם, נירו שחקן-שחקן, חתום על הגביע השני של ריאל מדריד בטורניר ספורטאנטר האגדי (לא זוכר את השנה המדויקת). הפפה של הפועל פתח תקווה מינוס האלימות ועם דריבל משובח. מברוק אחי
מזל טוב @Niro