מונדיאל 2022- הדיון המלא, כל העיניים לקטאר

כמו כן סוכם שבשביל המתח והגברת האמינות, יפסלו לארגנטינה גול חוקי במשחק הראשון ויתנו לה להפסיד לערב הסעודית.

רחוק מאד מאד מהמציאות, גדלתי על ארגנטינה של מראדונה (ובעיקר באטיסטוטה) ואני אוהב אותם (זה לא רגש חזק או משהו כזה, יש לציין).

מסי לא אמור, תיאורטית, להיפגש עם אינפנטינו וקטארים באותו חדש, אני מקווה שזה ברור מדוע זה מעורר תהיות.

בכל מקרה, אם אין חדש תמשיכו הלאה

לא נראה לי שהוא התכוון אליך אלא לצייצן.

הבנאדם הפסיד לערב הסעודית במחזור הראשון, לא קיבלו כלום נגד מקסיקו במשחק אולי הכי מכריע מבחינתם, הם כמעט הפסידו לצרפת בגמר שקיבלה 2 פנדלים, ובנוסף הם קיבלו את אותו מספר פנדלים כמו צרפת ב2018.

אם יש מישהו יותר מביך מרונלדו, זה אוהדי רונלדו.

תגידו, יש דבר בעולם הזה שלא יענה בשיח פוזיציה? איבדנו את זה לגמרי

אולי, אבל גם @whykds בוודאי רמז שהקטארים, אינפנטינו ומסי סיכמו מי ייקח את המונדיאל ב-2022, תחת השימוש במילה הכאילו לא מחייבת, “מעניין”.

אני ממש לא התכוונתי אלייך, אלא לזה שציטטת.

תמונה מוזרה מחשבון של צייצן של רונאלדו? למה שזה יהיה מעניין? אפשר לזייף כל דבר. בחנות כל בו ליד הבית שלי מוכרים תמונת קיר של מסי ורונאלדו משחקים שח. זה נראה יותר אמיתי מזה. אם אבקש יפה מהצ’ט או מדאלי, אוכל ליצור תמונה של מסי עם סדאם חוסיין וסינואר.

פלוט טוויסט:

זה דווקא אמיתי, הייתה תמונה כזו נראה לי לפרסומת של לואי ויטון או משהו כזה:rofl::rofl:

למיטב זכרוני כתבו שזה לא אמיתי.

כלומר שניהם הצטלמו אבל לא בו זמנית בגלל בעיית

לו״ז וערכו את התמונה אחר כך.

אני מציע שמישהו יפתח דיון חדש על מונדיאל 2026 ונתחיל להיכנס לעניינים. אני כבר לא נושם מרוב ציפייה.

מה שלא הפריע לתמונה להיות התמונה ה-6 הכי נאהבת בתולדות אינסטגרם

ליאור נראה לי שרק אתה אהוד ואיימאר אולי מתעניינים במומדיאל יותר מאשר בקבוצות, בקיצר רק הארגנטינאים.

אני מחכה ש @EHUD יפתח את הדיון עם הודעה מרגשת. רק הוא יודע לעשות את זה.

וליאור, אני שמח לקרוא שאתה לא שבע אחרי השלישי. אני חשבתי שזהו, הישגתי את הכל וכבר לא אכפת לי מכדורגל, אבל הקופה שוב הדליקה אותי ואז כל משחק של הסקלונטה הראה לי משהו מעניין: בפעם הראשונה מאז צרפת 1998, נראה שהמאמן אשכרה שיפר את הנבחרת ולא סתם שמר אמונים לשחקנים שזכו. הנבחרת נראית יותר ממוקדת, יותר חזקה ובעיקר יש שילוב מעניין ובריא עם הדם החדש שהוזרם והשלד שהתבגר ונכנס לשיא שלו, בדיוק בזמן עם חולי, אנזו והסקוטי.

ובעיקר אני רואה את מסי שמתחיל להיכנס לכושר תחרותי לאט לאט, כשהוא בבירור חושב להגיע לשיא במונדיאל ולתת את הכל בחודש וקצת של הטורניר.

קשה לא להתרגש בטירוף :face_holding_back_tears:

מסכים! אהוד - you are the chosen one!!!

עם האוכל בא התיאבון ואחרי צום של 40 שנות מדבר כמעט אני רוצה את הרביעי.

בול!

מעניין…

מהדברים שאתה אומר לעצמך - מי מסוגל להיות מספיק מטומטם ליפול בזה? התשובה כאמור:
Lionel Messi’s World Cup victory must have really hurt some people.

אנדר לא יפה, למה אתה מקלקל לאנשים את המציאות עם האמת?

“ואז קולו מואני הולך להחמיץ מול דיבו מרטינז, אתה צריך לשחק אותה מופתע״

אתה באמת מאמין שהתמונה הזאת אמיתית?

כל דבר בזמנו :argentina:

עוד מעט הגרלת מונדיאל 2026, העת לדיון חדש, גם למונדיאל וגם לשאלה האם ב-4 השנים האחרונות נגמר הרגש בכדורגל, מבחינתי כן בגלל הרבה סיבות.