זה אפילו לא חייב להיות קשור לריאל, הרי זה לא סוד שטבאס לא מת על ברצלונה והראלנ בייחוד לא את לאפורטה
השאלה המתבקשת היא, מה המטרה שלך?
כפי שנאמר לך גם ע"י אנשים שלא אוהדי בארסה, סטרואידים לא משפיעים על החלמה או מניעת פציעות, ההפך זה רק מגביר את את הסיכוי לכך, כמו גם הופעה של תופעות לוואי.
קטע שאתה אומר את זה. הרי יש שיח שלם על ברצלונה שבאמת מתעסקת בפיפי קקה ובשיפוט כשריאל מדריד בינתיים מלכלכת על שופטים בערוצים רשמיים שלה לפני משחק. אתה יכול לבוא ולהגיד שהאוהדים אחרת, אבל בואו נדבר על הודעה ספציפית שנתקלתי בה שקיבלה כ 16 לייקים של הסכמה כולל ממך:
עכשיו לא פוסל שהעונה הזאת היא מהקיצוניות שראיתי כשזה נוגע לטעויות שיפוט ופולמיה שעולה בין מחנות אוהדים, ואולי אנחנו כישראלים עם סף נמוך לשטויות כאלו אחרי שנתיים של להיות על קוצים. יודע מה? מוזמנים לחשוב גם שאנחנו קונים שופטים, WHO CARES? לפחות אל תנסו לייצר עלינו נראטיב שאנחנו חיים בלה לה לנד שמנגד הצד הלבן של הפורום הוא ההגדרה לממלכתיות ותפיסה אובייקטיבית של הספורט, השיפוט וטוהר המידות.
אני לא בעד בריחה לפלטפורמה אחרת דרך אגב, אני כותב יותר מידי שנים פה ובספורטאנטר בשביל שדעות לא מבוססות יבריחו אותי.
נדב… ההודעה של אלישע בבירור פרודית ועוקצנית כלפי ההודעות בפורום של ברצלונה. אין בה גרם של רצינות. הוכחת את הנקודה שלי אם כבר.
התשובה היא שגם בצד הלבן בוכים על שיפוט, בוודאי. אבל לדעתי, שהיא כמובן לא האמת המוחלטת והאובייקטיבית, יש הרבה פחות קונספירציות והרבה יותר קונטרה. הרבה יותר מודעות עצמית והרבה יותר ביקורת כלפי ההתנהגות הביזיונית של הערוץ הרשמי, למשל (חושב שבכל השנתיים האחרונות ראיתי אולי הודעה אחת שמגינה על זה ועשרות שמגנות את זה).
אני משחרר את הנושא הזה, אם הוא מפריע רק לאוהדים מדרידאים אז תמשיכו בשלכם ותהנו. בעיני זו תת רמה, אבל כאמור זכותכם. רק תהיו מוכנים to take the heat, זה הכל.
אני ממש שמח לשמוע שזה ציני ממש התבאסתי לראות דווקא את אלישע כותב את זה. מקווה שכל הלייקים גם ממקום של הבנה שזה ציני. כי ראיתי שיש לא מעט קהל גם לשטויות של טיטי לצערי אז כבר לא ידעתי מה לחשוב.
אין לי בעיה ש we will take the heat על זה כן? אבל בכל זאת, זה גם פורום ברצלונה, איפה עוד נפרוק תסכול? בגלל זה יש דיון ייעודי (או אולי שווה לחדד לדיון היריבות מהצד שלנו שכפי שלכם יש אחד שבוא נגיד לא כל הודעה היא צינית כמו זו של אלישע) בו לרוב אנחנו פחות נכנסים, ואם כן זה צפוי להיות נפיץ שם. זה נוטה להיות דיון שהוא עם יותר אמוציות לעומת הגיון.
להגנתי ייאמר שניסיתי להקצין את ההודעה ככל יכולתי כדי שיהיה מובן שאכן אין כאן גרם של רצינות, כפי שאורי כתב. בוא נגיד שזאת לא פעם ראשונה שסרקזם שלא הובן כהלכה סיבך אותי… אני מניח שלפחות איל ‘שתי-קבוצות-מאותה-מדינה-לא-יכולות-להיפגש-בגביע-המלך’ יזדהה איתי.
קטאלוניה.
כתבת הודעה של מילה!
free catalonia
כדורגל זה האימ אימא של האישי, שאוהדים קבוצה מסוימת ושומרים לה נאמנות כל החיים. היא הופכת להיות משהו שהוא מאוד אישי.
מבחינתי אני רואה זאת כמערכת יחסים פתוחה שמותר לי מה שאני רוצה
זה בידור להעביר זמן ולברוח מההתחייבויות של היום יום.
לפי הגיון של השופטים במשחקי ברצלונה זה נראה שבספרד יש רק שלושה שופטים הוא חיל מנזאנו. ועוד שופט אקראי…
זה נראה ai.
זה אמיתי?
לא בטוח שאפשר לקשר את החלק של ה-i לדמבלה. אולי את ה-a.
אמיתי, במשחק nba בפריז.
יש גם תמונות עם עוד כדורגלנים.
בשער המארקה - “הטעות הכי גדולה מזה שנים”
במשחק בין ברצלונה לראיו באוגוסט, כמה חודשים אחורה, התרחשה טעות אחרת הכי גדולה מזה שנים -
אין. תקשורת זה משהו מיוחד.
לא צריך את ראיו אפילו.
אני בטוח שאוהדים של כל קבוצה יכולים להעלות תמונות כאלה מכל משחק שני.
אעלק טעות הכי גדולה מזה שנים. טעות הכי גדולה במשחק הזה וזהו. הלוואי שהשופטים יתחילו להוציא אדומים על זה.
מוציאים מוציאים…
רק לא כל הזמן.
אחרי שקיבלו 50000 פנדלים הם צריכים לבכות על משהו. לא נתנו לשחקן יריב אדום. חכו שלא יתנו להם פנדלים בכל משחק קשה, אז בכלל פלורנטינו פרס ירצה להביא שופטים מישראל.
אין פנדל =אין ניצחון.