פדה כל כך פרווה בחודשים האחרונים הלך 2 צעדים אחורה מההתקדמות שהוא עשה.
אם אנחנו רוצים להמשיך עם רודריגו בתור ״קיצוני ימני״ שבפועל משחק כחלוץ שני לכל דבר ועניין חייבים להביא מגן ימני התקפי איכותי, קרבחאל כבר בפנסיה. אם רק היה כזה אחד זמין בחורף…
פדה כל כך פרווה בחודשים האחרונים הלך 2 צעדים אחורה מההתקדמות שהוא עשה.
אם אנחנו רוצים להמשיך עם רודריגו בתור ״קיצוני ימני״ שבפועל משחק כחלוץ שני לכל דבר ועניין חייבים להביא מגן ימני התקפי איכותי, קרבחאל כבר בפנסיה. אם רק היה כזה אחד זמין בחורף…
יכולת שהיא המשך ישיר לג’ירונה וסוסיאדד, מי שחשב שאפשר לזלזל כשנוח ולהגיד “כשנרצה, נחזור לשחק” וזה פשוט יקרה טועה, ריאל הכניסה את עצמה למומנטום רע מאוד ולא נראה שום דבר שונה נגד סיטי בעוד יומיים וחצי…
הייתה לי תקווה שנגיע עם רצף נצחונות ושנצליח לייצר מומנטום טוב לפניי סיטי, במקום זה ירדנו למקום השלישי. גרוע מזה, אנחנו נראים רע מאוד בגמר הזה. אם לאוססונה יש מעט יותר איכות בחלק הקדמי היא מענישה אותנו עוד כמה פעמים.
נקודת האור היחידה מהמשחק הזה, נכון לדקה 73, היא קאמאבינגה.
אם אני פפ אני שם 4 שומרים על ויניסיוס. הרגת אותו, הרגת אותנו.
לאנצ׳לוטי הפתרונות.
פחחחח
וכל שאר הקבוצה שתתקוף על קראבחל, תוצאה של סטנגה
מטריד. היחיד משחקני השדה שמתפקד זה ויניסיוס וגם הוא עושה נזק אדיר לקבוצה. טשואמני ופדה לא בעניינים מאז המונדיאל. אין אף שחקן בהגנה שאפשר להגיד שביכולת סבירה. פשוט משחק מבאס.
התקווה היחידה היא שבאלופות לריאל יש חוקים משלה.
לא מצליחים להשתחרר מלחץ ומהצד השני לא מצליחים להפעיל לחץ אפקטיבי על הנעת הכדור של היריבה, והיריבה הלילה היא אוססונה ולא סיטי.
אם אנצ’לוטי מתעקש על אלאבה כבלם מקווה מאוד שנאצ’ו יהיה המגן השמאלי כדי לשחרר את קמאבינגה לקישור, חייבים קמאבינגה ופדה בקישור לסגור במהירות את כל החורים שיהיו.
בנזמה פשוט נוראי.
גבירותיי ורבותיי - תגובות של אוהדי ריאל אחרי זכייה בגביע.
וואלה מבין עכשיו קצת יותר את השלשול הקבוע שלנו במפעל הזה לאורך השנים.
אני חושב שגם הערב השחקנים חשבו על סיטי, במיוחד אחרי גול כל כך מוקדם ויריבה באמת לא מאיימת. נחייה ונראה מה תהיה מידת ההשקעה ביום שלישי.
בנזמה לאחרונה לא הצליח לסיים בגול איזה 4-5 מהלכי כדורגל מהממים שלנו. היום הוא בין היתר ביזבז את העקב הנפלא של רודריגו.
הגביע הזה ראוי וצריך להיזכר בזכות המהפכים מול ויאריאל, אתלטי ובארסה. תודה על היריבה הנוחה ויאללה הביתה שהחבר’ה יספיקו לנוח לקראת סיטי.
היה טוב וטוב שהיה: גביע שלא ממש מרגיע לקראת מנצ’סטר סיטי. כעסתי על שעת המשחק המאוחרת וטוב שזה לא נגרר עד שתיים בלילה, חשבתי שזה בדרך לשם אחרי השוויון שלהם, הארכה ושטויות כאלה - מיותר מאוד. הקבוצה הפגינה קצת רצינות יותר מהרגיל, מה לעשות שהמשחק ביום שלישי יושב בראש וקצת שומרים על הרגליים. זה היה קצת כמו בתחילת העונה - מנצחים עם כמה דקות טובות. לא חושב שהיינו מזהירים אבל כן היו מצבים.
למשל, פתיחת המשחק שלנו הייתה חלומית ויכולנו לעשות את זה הרבה יותר קל. בדרך כלל אנחנו מנומנמים והנה בא גול אחרי פחות משתי דקות, לא יכולנו לבקש משהו טוב יותר, זה הוציא לאוססונה שראויה לכל המחמאות (הקהל, המלחמה, התשוקה) את כל האוויר מהמפרשים לדעתי. עשינו דרך מפוארת מאוד, מהמרשימות ביותר, כמעט כמו הצ’מפיונס אשתקד ביחס ליריבות אפשריות: ויאריאל-אתלטיקו מדריד-ברצלונה, אנחנו זוכה ראויה, ולפחות עכשיו יש 20-20 במאזן. לא שזה לא מביש, ועדיין.
אוססונה פשוט ‘לא למדה’ את ויניסיוס, היא הייתה ממש נאיבית, דיברו על ‘תוכנית אנטי ויניסיוס’ ובפועל רוב הזמן שמר עליו רק שחקן אחד, ג’ון מונקאיולה, שספג כרטיס צהוב מהר. היה לנו מאוד קל לבודד אותו. יצרנו אינספור מצבים מהקו הזה. ויניסיוס קילקל קצת בסוף עם הניסיון למסור בכוח והוא שוב התעסק בשופטים קצת יותר מדי אבל הוא ראוי לכל המחמאות, באמת בראבוו, מכל הלב. מניח שבמנצ’סטר סיטי קצת חוששים ממנו.
אני מבסוט שבכל זאת רודריגו הוא זה שניצח לנו את המשחק וזה מה שיזכרו. המיקום שלו ברחבה קטלני. הוא גם סיפק בישול גדול לקארים בנזמה. חודשי אפריל-מאי הם החודשים שלו וזה טוב לביטחון לקראת מנצ’סטר סיטי. מנגד, קארים בנזמה שוב די עלוב. החמצה וחצי נוראיות, היום לא שילמנו מחיר אבל לכמה מצבים נגיע נגד מנצ’סטר סיטי?
זה נהיה באופנה לקטול את דני קרבחאל. הוא היה מצוין היום בהגנה. לא זוכר שעברו אותו בדריבל, הציל גול במחצית הראשונה - לא משוכנע שהכדור הולך החוצה, וגם לקראת הסיום התערב בזמן. סגירות אלכסוניות מעולות, הרבה שקט נפשי, לדעתי הוא עדיין נכס. מדבר רק על המשחק היום ולא על הבלאגן שיהיה נגד מנצ’סטר סיטי.
מחכה לראות את אדוארדו קמאבינגה בקישור וכמה שיותר מהר. אורליאן טשואמני עדיין לא מורגש מספיק, לא עם הכדור ולא בלי הכדור שזה יותר קריטי מבחינתי. פדה ואלוורדה עם וולה אחד רע. הוא סיים את המשחק בתנופה וזה טוב אבל הוא חייב לקחת על עצמו יותר, אתה מסתכל עליו ומרגיש כאילו החצי הראשון של העונה לא היה קיים. שיידהר קדימה, ייכדרר, יבעט עוד גם אם שתי בעיטות הלכו לו החוצה, זה מוזר מה שקורה לו.
בגדול זו, כמו שאמרתי - גמר גביע לא נגד ברצלונה (או אפילו אתלטיקו מדריד) זה לא מרגש, פשוט לא. נקווה שהזכייה הבאה שלנו לא תהיה עוד תשע שנים. הפנים ליום שלישי נגד מנצ’סטר סיטי, הזמן עובר ממש לאט. יאללה דיי להספים פה את הת’רד, זה לא ליגת האלופות. תלכו לישון מוקדם. האללה מדריד!
זה מפעל חשוב לקבוצות שסופרות זכיות בגביעי גאמפר וכאלה כדי לנפח מספרים, אצל אוהדי ריאל מה שחשוב זה צ’מפיונס ואליפות.
לא מסכים. כשאתה ארסנל וכל מה שאתה רוצה לזכות זה אליפות אז סבבה, למי אכפת. כשאתה ריאל מדריד ואתה רוצה להצהיר שאתה הקבוצה הכי גדולה אז אתה חייב לזכות בכמה שיותר תארים ולייצר המשכיות ויציבות. אפילו שזה מפעל יחסית זניח הגיע הזמן סופסוף לזכות בו. אי אפשר מראש לוותר עליו רק כי ליגת האלופות וליגה כאשר קבוצות על אחרות (סיטי, ברצלונה, יונייטד, באיירן, יובה…) כן זוכות בגביע במשך השנים בנוסף לאליפויות מקומיות וליגת האלופות.
הייתי חותם מעכשיו על שלושים שנה בלי גביע מלך יחיד, בתמורה להתחלפות עם בארסה בקצב צבירת האליפויות שלה ב-20 שנה האחרונות. בלי למצמץ.
נכון, אבל אם תסתכל על קצב הזכיות שלה בקופה דל ריי תראה שהיא גם נמצאת שם המון פעמים. זה רק מחזק את הטענה שלי.
זה היה המפעל שלהם גם בשנים שאגף הגביעים היבשתיים במוזיאון שלהם היה מורכב מגביע אלופות אחד של קומאן ועוד ארגזים של גביעי מחזיקות ואופ״א. קצת כמו שסביליה טוחנים את האירופית.
@titi_camara כמה שאני מסכים… השיא של התופעה המרגיזה הזאת היה ״שנת/עונת 6 הגביעים״… כאילו, בחיאת אמא שלכם. אם אי פעם היתה קבוצה שלא זקוקה לחירטוטים האלה כדי להאדיר אותה - זו הקבוצה הזו. מילא גביע המלך, אבל למי לעזאזל איכפת מכל גביע שמתחיל ב-״סופר״.
והם היו חותמים על קצב האליפויות שלנו בשביל ההצלחה שלנו בצ׳מפיונס.
ההצלחה שלנו בגביע לא קשורה בשום צורה לכשלונות בליגה, אם כבר להפך, מאמין שיש קורלציה מאוד חיובית בין הצלחה בליגה להצלחה בגביע.
חוץ מזה, לא חוכמה גדולה לוותר על 2-3 גביעים בשביל המון אליפויות יותר. (אם אני זוכר נכון עד 2011 לא זכינו במשך 19 שנה בגביע ומאז זכינו עוד פעמיים בלבד).
ומה יקרה אם וכאשר יהיה הסופרליג?
חד-משמעית, לזאת הייתה הכוונה בהודעה שלי אם זה לא היה ברור.
גביע המלך מבחינתי הוא קישוט נחמד להשלמת טראבל בעונה שכבר לקחת בה ליגה וצ’מפיונס, לא יותר מזה.
יש קבוצות שמפעל הבית שלהם זה גביע המלך, יש קבוצות שמפעל הבית שלהם זה הליגה האירופית, ויש קבוצות שמפעל הבית שלהם זה ליגת האלופות. יחי ההבדל. ברוך אלוהי החואניטו ששם אותי עם אוהדי הקבוצה הנכונה.
ברור לכולם שהסופרליג תהיה בפורמט של ליגה ולא של גביע, כן?
כדי שכשניקח 3 סופרליג ברצף, אוהדים מסויימים לא יתבכיינו ש’ליגה הרבה יותר משקפת מגביע’
אני מאוד נהנה להקשיב לפודקאסט ריאל מדריד של וואן וברור שאני לא מסכים עם כל מה שנאמר שם, אבל היום הם בחרו את קראבאחל כמצטיין ואני תוהה אם אני לא מבין כלום מהחיים שלי.
הגנתית זה נראה שהוא נטל, התקפית הוא לא ממש קיים. לדעתי זו כנראה העמדה שאנחנו חייבים בה חיזוק, הרבה לפני קישור או חלוץ.