מייסון גרינווד :: עוזב את מנצ'סטר יונייטד

שערי ליגה ב-24/25:

מייסון גרינווד: 21 (מלך שערי הליגה הצרפתית יחד עם דמבלה. נזכיר שהוא לא משחק בפריז)
הוילנד + זירזקי + גרנאצ’ו + אמאד: 20 (מקום אחד לפני ירידת ליגה)

עשינו לו את הטובה הכי גדולה בקריירה כשהעפנו אותו בבושת פנים. אנחנו כל כך טובים בלהיות גרועים שגם אותו היינו מצליחים לקבור. נדמה לי שלריאל חסר שחקן התקפה עם רגל שמאל משובחת (שבמקרה ימין שלו טובה באותה מידה בדיוק). יאללה להסתער.

מייסון מרים ואסנסיו נוגח ?

נמשיך עם ההשוואות המשמחות:

שערים עד כה ב-25/26:
מייסון גרינווד - 7
אמבומו, קוניה, ברונו, ששקו, אמאד, מאונט, זירקזי (זה לא צ’רי פיקינג. אלו כל שחקני ההתקפה של יונייטד) - 7

עד כה 14 שערי ליגה לגרינווד (מלך שערי הליגה הצרפתית כמובן) ו-23 שערים בכל המסגרות העונה. נדמה לי שהאחרונים שכבשו אצלנו כמות כזו היו כריסטיאנו וזלאטן. ואנחנו רק בפברואר.

מה בעצם הדיבייט לגביו? אם הוא בעייתי מוסרית אז כמות השערים חסרת חשיבות, ואם הוא סבבה מוסרית אז ברור שהוא שחקן ברמה של יונייטד. לא?

אין דיבייט. כחלק מהמזוכיזם שאוחז בי מ-2013 אני נהנה להיכנס לסטטיסטיקות של גרינווד מעת לעת ולדפוק את הראש בקיר.

בין לבין, אתה מוזמן להתעדכן בסטטיסטיקה של ראשפורד.

עזוב, הוא הבטיח שיקשקש איתנו על בארסה אם ראשפורד יפרח ובינתיים כלום. שארקי מאכזב את האוהדים בדיוק כמו יונייטד.

אני אופיע בפרגי טיים.

בגדול די נמאס לי מלראות כדורגל באופן כללי מכל מיני סיבות והשנה זה החריף. עכשיו קצת חוזר עם קאריק אבל לא יודע אם זה יחזור למה שהיה פעם :frowning:

היה לי את זה אחרי המונדיאל. לא עניין אותי בכלל. ראיתי את ברצלונה נגד ריאל וזהו.

לך זה קרה אחרי ההיי הכי גדול שכדורגל יכול לספק לך. לי בדיוק ההפך :smiling_face_with_tear: