מה צריך? :: בואו ננסה לעזור

חחחח, ניסיון פישינג די פטתי.
“משתמש פייסבוק” הולך לסגור לך את העמוד

היי לכולם,

אני בעל רישיון לקנאביס רפואי ומתכנן לטוס לשוויץ ואיטליה בחודשים הקרובים, רציתי לדעת אם מישהו התנסה בהובלה של זה (ולעשות את הבירוקרטיה הנחוצה כמובן) ויודע כמה מסובך זה ומה עלול לקרות במידה ועושים בעיות בשדה בארץ היעד. זורקים את השקית, או שזה יכול להגיע למשהו חמור יותר? שוב, בהתחשב בעובדה שאני עושה את המוטל עליי מול הרשויות ומצהיר על הכל.

אהלן, מסורת שהחלה אצלי לפני כמה שנים זה לצלם בבית סרטוני פרשנות לפני משחקים גדולים של ריאל מדריד. השנה כמובן שהמינון פחת אבל חזר לי החשק. טכנולוגי אני לא, אז למי שמבין בזה:

-יש מישהו שמכיר תוכנת עריכה פשוטה בטלפון שלנו - קלה להורדה? נניח אפילו לשים כתוביות - זה מסובך?
-כנ"ל לגבי מאגר שירים או קטעי מוסיקה שמותר להשתמש בהם לאווירה וזה לא יעשה לי בעיות עם זכויות יוצרים?
-מיקרופון לא יקר, שפשוט לתיפעול - הרוב אמרו לי שסבבה אבל אני רוצה שזה יהיה קצת יותר מקצועי, שלחתי סרטון למישהי שעושה סרטונים כל הזמן (מאמנת מנטאלית וכו’) ואמר שהסאונד לא טוב.

עריכה? בטלפון? אני חושב שאם אתה רציני לגבי זה אז רק דרך מחשב. יש ים של מדריכים ביוטיוב איזה תוכנות מומלצות ואיך להשתמש בהן.

בנוגע למוזיקת רקע יש לך את ערוץ היוטיוב nocopirightsounds ששם תוכל למצוא תכנים ללא זכויות יוצרים. היוטיוברים משתמשים באתר שנקרא epidemic music שמשם אפשר להוריד ים תוכן מגוון ולהשתמש בו בבטחה, אבל זה עולה כסף, משהו כמו 20 דולר בחודש עד כמה שידוע לי.

מיקרופון וציוד זה עניין של תקציב…

בוודאי שיש, שניהם. תגגל, זה לא אמור להיות מסובך מדי.
אם אתה צריך עזרה תגיד.

קיבלתי סמס מ “ציר ההתנגדות”.
עם שם שלי, שמות של אם ואב נכונים ותאריך לידה.
בפניה יש מייל וטלפון ישראלי להסרה.
אני יכול לחסום את זה , אבל אולי צריך לדווח?
מישהו יודע למי לפנות?
את השם שלי ותאריך לידה הם יכולים לגנוב או לקנות מאיזה פורום , אבל שם האם והאב?

דמיטרי XYZ
שם האב : ABC
שם האם : DEF
תאריך הלידה :
ציר ההתנגדות מקבל עמית מודיעין.תשלום הוצאות מחיה במדינה רצויה ומשכורת חודשית של 15,000$.
פנה אלינו : email
להסרה השב 1 למספר

לא שמעת אף פעם על אגרון ?

לא…

מה זה החרא הזה?
צריך להקליד תעודת זהות, בסדר. אז הוא כותב שתעודת הזהות קיימת, ומבקש ממני להכניס פרטים מזהים?
לא תודה.

אני שואל מה לעשות עם הסמס ששלחו האירנים. לחסום וזהו, או לדווח למישהו? למי?

לחסום וזהו, ההודעה הזאת שקיבלת נשלחה להמון ישראלים שכבר דיווחו ופורסם כמה פעמים בחדשות.

אני מת על זה שהם מציעים לך לבגוד במדינה שלך בזמן מלחמה (אחד מהעונשים הבודדים שדינם מוות בישראל, בסיטואציות מסוימות), אבל מאוד חשוב להם שלא תתבע אותם על ספאם ולכן מאפשרים לך להשיב 1 להסרה.

אולי אני אתיש אותם. אשלח להם את המספר של שרות הלקוחות של הוט בתור מספר חליפי שניתן לתקשר איתי.
גל התאבדויות במודיעין האירני בגלל מוזיקת מעליות ודעתך חשובה לנו.

אפילו לאיראנים לא מגיע עונש כזה.

אני מנסה להתנתק מהם עוד משנת 2008 ועדיין לא הצלחתי.

Haven’t the iranian people suffered enough?

אני אומר שתגיד להם שאתה מוכן לשתף איתם פעולה.
לפי מה שהבנתי, 15 אלף דולר זה בדיוק מה שחסר כדי להחזיר את בארסה ל-1:1.

שלפורטה ימכור את חלל הבטן שלו ל storage, זאת הבעיה שלו.
בשביל האירנים, עדיף עינוי של שירות הלקוחות של הוט.

אני צריך לארגן יום כיף לקבוצה שלי עד סוף השנה. כנראה יצא לפועל בדצמבר.
13-14 איש, הייטק, יש דתיים. מה הייתם עושים/מה עשיתם והיה לכם נחמד?

טיול בחיפה עם כל מיני וריאציות -

• משחקי קופסא בדריקס.
  • חומוס ברדיצ’ב (כשר) ולהגיע בכרמלית + טיול ביפה נוף.
  • נסיעה ברכבלית אל אונ’ חיפה וטיול קצר בשוויצריה הקטנה + פיקניק.

מהניסיון שלי עבור צוות מגובש האטרקציות הן לרוב בזבוז זמן, אוכל טעים ונוף יפה זה מספיק.

שכחתי סיכוי של 70% לאזעקות