בכל ביצוע אפשרי השיר הזה מצמרר, בכל פעם מחדש שאני שומע את השיר הזה.
היום שבעה באוקטובר, כל שורה שם שורטת בקטע אחר.
כבר שנה, לא הרגשנו כמעט איך עברו הזמנים בשדותינו
כבר שנה, ונותרנו מעט מה רבים שאינם כבר בינינו
כי רעות שכזאת לעולם
לא תיתן את ליבנו לשכוח
השיר הזה בן 75 שנים, אבל אקטואלי ומצמרר מתמיד.
Uriah
15 באוקטובר, 2024, 12:26am
203
יאללה אני אנצל את הת’רד לעוד קצת PR חסר בושה וסילחו לי!
יש לנו אחרי לא מעט שנים הופעה בתל אביב ביום חמישי הקרוב, זה אפילו אמור להיות איזור ממוגן והכל
Uriah
6 במאי, 2025, 8:58am
204
שיר הפיפ"א הכי אנדרייטד בהיסטוריה בעיני, באשמת הפיפ"א עצמה - פיפ"א 2000 שהיתה אמנם בעברית שזה מגניב והכל אבל גם סימנה את תחילת הדעיכה
חייב להגיד שיש לנו מחלוקת קלה:
שיר הפתיחה של פיפ"א 2002 - Gorilaz. זה היה אגדי כילד בכיתה ד’ וגם היום ממרום גילי זה עושה לי שמח, מצב רוח, רוקד את השיר הזה. גרפיקה קקה, שחקנים לא דומים, משחק עם מעט מאוד…“מצבי כדורגל” לדעתי - הבעיטות מאוד דומות, הגליצ’ים, אפילו החוצפנים האלה כתבו No9 כשרונאלדו-פנומנו היה פצוע.
אגב אם כבר נכנסתי לת’רד - למה אני מאזין עכשיו? בגדול אני אוהב “מזרחית לייט” אבל יש לי פתאום גם Coco Jambo ככה בארסנלב טלפון, אני אוהב לערבב. אוהב את אתניקס, פאר טסי, אייל גולן של פעם. כרגע חשוב לי לשמוע שירים מרימים למצב רוח בחדר כושר, הגעתי אפילו לאיזה שי שרעבי אחד או משהו כזה.
Uriah
6 במאי, 2025, 9:33am
206
הגורילז חמודים מאוד, אבל המדע הוכיח שדיימן אלברן כבר כבש את הפיסגה עם ההרכב הקודם שלו בפיפא 98
אגב, בלתי אפשרי לנגן את השיר הזה באמת בלייב: יש ערוץ כפול של בס וערוץ כפול של תופים.
דור, נסה קצת Crystal Method לחדר כושר
מהשירים המועדפים עלי מאחד המשחקים עם הפלייליסט הכי טוב, FIFA 07:
(מתייחס לטענה אחרת משלך אבל עדיין משעשע).
EHUD
6 במאי, 2025, 4:23pm
209
שיר שאוהב מאוד בלי קשר לפיפ"א.
בפלייליסט קבוע כבר שנים
בכללי להקה אהובה
זה הדבר הכי מגרד שהאזנתי לו מזה הרבה שנים. נשבע לכם בטעות.
Uriah
7 ביולי, 2025, 7:37pm
213
ולא במקרה: השיר לקוח מתוך הפסקול של הסרט 5 ילדות יפות (תרגום מעודן ל the virgin suicides), את שיר הנושא אתה בודאות מכיר כמו כולם .
המקור לסימפול מגיע מהשיר הזה
VIDEO
אין על אייר בעולם. לא ברור למה הצרפתים לא עשו מוזיקה טובה לפני או אחרי.
Uriah
12 ביולי, 2025, 5:57am
215
יש לך סובלנות כלפי פופ-אייטיז צרפתי?
זה קצת האבטיפוס של טרי-פויזן למי שמכיר.
VIDEO
וואו קיבלתי סכרת. אני שומע המון פופ, אבל חייב לפחות נגיעה של פלצנות / תחכום בלחן או בהפקה (depeche mode אהובים עליי מאד).
זה קצת מזכיר Blue Monday רק שאנשים שמחים יצרו אותו. אולי בתוספת נגיעה של Talking Heads (שתמיד הרגישו לי כמו הלהקה הכי צרפתית שאינה צרפתית, ומעולם לא הבנתי את הקטע שלהם למרות אינספור ניסיונות).
אגב אם כבר @Leyser פה אז אני לאחרונה ברנסנס עם QOTSA, כולל like clockwork הפנטסטי והחדש יחסית.
dmitrys
12 ביולי, 2025, 12:58pm
217
חחחח השיר הזה הרג אותי. בדיוק סוג המוזיקה שאני שונא. יחד עם האבי מטאל ומזרחי.
ניו אורדר הייתה להקה מצוינת. אוהב אותם ויש לי כמה שירים שלהם בפלייליסט עד היום.
אם כבר מדברים על להקות, הלהקה האהובה עליי היא Keane. מי שלא מכיר, זה בסגנון של קולדפליי אבל הרבה יותר טובים, הרבה פחות פוזה, וסולן שאשכרה יודע לשיר.
אני אוהב דפש מוד, אבל מה פופ בזה? אני אוהב גם את פט שופ בויז, זה יותר פופ, וגם ניו אורדר.
הלהקה האהובה עליי משנות ה 80 היא טוק טוק.
Uriah
12 ביולי, 2025, 3:38pm
218
בוא נעשה ניסוי, אני אזרוק עליך שירים צרפתים מוזרים מבלי לנסות לכוון יותר מדי עד שתכנע ותאהב משהו. הבא ברשימה:
VIDEO
לא מסוגל להאזין לשום דבר שלהם מאז Era Vulgaris. שיר החופה שלנו היה Make it wit chu אגב
כדי לאזן את הסכרת, הנה איך שQotSA אמורים להישמע
VIDEO
איך היית מסווג אותם? סינת׳פופ זה סיווג די מקובל אני חושב.
מדהימים לגמרי, לפחות שני האלבומים האחרונים.
Uriah:
הבא ברשימה
מתקרר.
לגבי האלבום - דעת מיעוט שעוד לא שמעתי. מופתע שאתה לא חובב songs for the dead. למיטב זכרוני זה מסתדר מאד גם אם הסאונד של סוג ב׳ וגם עם הטעם הכללי שלך .
השיר - יש לי אובססיה עליו והוא מהאהובים עלי בעולם. לא יודע להסביר למה.
Them Crooked Vultures - יתכן שאני ממציא עכשיו לגמרי, אבל אני חושב שרכשתי את הדיסק בעקבות המלצות בפורום, אולי אפילו שלך. וואו איזה אלבום.
Uriah
12 ביולי, 2025, 5:53pm
220
הכוונה היא לאחר Era Vulgaris, ברור שאני משוגע על Songs for the Dead וכל גם על כל קודמיו!
בין השאר בזכות ובאשמת ההרכב. החל מ Era Vulgaris הלהקה הפכה להיות הרבה יותר הליווי של ג’וש הום והרבה פחות להקה.
מן הסתם זו אחת הסיבות לכך שאני אוהב את theme crooked vultures.
יש להקה שיותר מושפעת מאיתנו בארץ מqotsa, אתה מכיר את הgreat machine?
איך אתה עם האבטיפוס שלהם KYUSS? אפילו בלי מיקרופון גוש דומיננטי בטירוף על הגיטרה
VIDEO
בגיזרה הצרפתית, אתה מאלץ אותי לשלוף את התותחים הכבדים. מה דעתך על זה?
VIDEO
dmitrys
12 ביולי, 2025, 5:56pm
221
אני לא יודע מה המונחים הנכונים בעולם המוזיקה.
בשבילי פופ זה מוזיקת ריקודים בדיסקוטקים.
דפש מוד זה רוק לא כבד. זה הסגנון שאני אוהב.