למה אתם מאזינים?

קוראים לי אוריה ואני מאזין בצורה אובססיבית לראפ באפריקנס (סוג של הולנדית מדרום אפריקה), למרות שכמו כל נגזרת של הולנדית מדובר בשפה מכוערת להחריד משהו בדיקציה ובנטייה לשלב אנגלית באופן אקראי תפס אותי. כנראה העזיבה המסתמנת של מסי דפקה לי את הראש לגמרי ואתם נאלצים לשלם את המחיר.

חוץ מDie Antwoord עליהם אמנע מלהרחיב (מי שמכיר מכיר) יש עוד כמה חברה מוזרים שנוטים לשתף פעולה אחד עם השני:

1. Jack Parow:
ראפר עם כובע מצחיה ארוך בצורה מגוכחת, גיליתי אותו בגירסה הפחות רשמית של wat pomp של die antwoord. יש לו מעין ראפ מתבכיין, בכל אופן זה מצליח “לצאת החוצה” איכשהו וההערצה שלי אליו בחודש האחרון לא יודעת גבולות.

2. Early B:
ראפר גוץ וקטנטן, חצי אפריקנס חצי משהו שחור אחר (זולו? קוסא?). יש לו צחוק ממכר והפלואו שלו מדהים.

3. Van Pletzen:
לא יודע אם זה ראפ בדיוק, אבל מדובר בבחור משופם רזה שמסתובב עם חבר משופם שמנמן שלרוב משמש גיטריסט, קלידן או פשוט כוכב בקליפים המשונים שלהם.

אני מתקשה להפריד בין השירים מכיוון שכל הנל אוהבים לשתף פעולה, אז הנה כמה פנינים.

1. Springbok Warriors / Jack Parow - בין שירי הספורט היותר טובים שיצא לי להכיר, המלודיה לקוחה מההמנון של דרום אפריקה (ועוד כמה מדינות אפריקניות ללא יצירתיות). מעין it’s coming home של דרום אפריקה בראגבי (ספורט מאוד לבן באופן לא מפתיע).

2. Dans Dans Dans / Jack Parrow - לא חסרים שירי הלל עצמי שקוראים למאזין לרקוד, חסרים שירי הלל עצמי שקוראים למאזין לרקוד באפריקנס. המשפט האלמותי Jack parrow, the best thing since sliced bread כבש אותי.
    פרס למי שסופר כמה פעמים בשיר מופיעה המילה fok (נחשו את התרגום לבד).

3. Potte / Early B, Jack Parow - הגירסה הדרום אפריקנית של baby’s got back, הקליפ מדבר בעד עצמו. למיטיבי לכת הנה גירסת לייב.

4. Awaken The Legehness / Van Pletzen, Early B - פארודיה בסגנון של הביסטי בויז לסירטי הקארטה משנות השבעים, אין לי שמץ של מושג מה זה Legehness אבל המסקנה שלי מהקליפ זה שהLegehness מגיע מבפנים. הנה לייב למטיבי לכת.

5. JY BLY STIL / Van Pletzen, Jack Parow - אין לי מושג מה לכתוב על השיר הזה מעבר לכך שהכירואוגרפיה בתחילתו מזכירה את ריקוד הציפורים ושהביט שלו ממכר.

אין לי מושג מה הם אומרים ואני מפחד לתרגם. מקווה שתהנו אני מניח.

אתה רוצה שאני יביא לך מה בן שפירו חושב על ראפ :slight_smile:

הם היו בארץ נכון? הזוג נשוי הזה שהשתתף בסרט על הרובוט.אלו יחידים שאני מכיר מהרשימה שלך.

אז אני אענה במה שג’ורדן פיטרסון חושב על שמרנים ואמנות :slight_smile:

הם היו בארץ נכון? הזוג נשוי הזה שהשתתף בסרט על הרובוט.אלו יחידים שאני מכיר מהרשימה שלך.

אכן. הם לא נשואים ולא זוג, אבל יש להם ילדה משותפת. לא מומלץ לכל אחד…

אני “בומר” גאה :slight_smile:

איך זה שגיליתי את L7 רק עכשיו?

@Uriah

אתה עדיין מופיע?

היו לנו שתי הופעות לא מזמן בחיפה, אבל אין משהו בתכנון בינתיים בתל אביב. כשיהיה אני אפרסם כאן.

אני מתקלט עם היום בחיפה עם חבר (המתופף אם אתה זוכר, פעם ניהל בספורטאנטר את הפורום של יונייטד) במקום שנקרא הקרן (HQRN) אם זה רלוונטי למישהו :slight_smile:

היחיד שאני זוכר מהפורום של יוניטד זה זה שחושב שעשו למויס עוול . זה הוא?

אחלה בנאדם. תמסור לו ד"ש הציל אותי מלבזבז הרבה כסף בזמנו על טלויזיה.

תבוא להופיע בפתח תקווה! אל תהיה סנוב :slight_smile:

שיר על הבוקר מוקדש לכל מי שהתעורר לפעילות מבצעית בצבא עם השיר הזה …

למי שאוהב ראפ בריטי, או למי שלא ורוצה לאהוב ראפ בריטי - ocean wisdom, מעין חניך מצטיין של dizzie rascal.
גם מהיר וגם אינטיליגנט בטירוף. אני לא אוהב מוזיקאים טכניים באופן כללי, אבל אצלו המהירות היא הסגנון ולא סתם מטריקה שצריך לאפטם.

פה הוא עקף את אמינם מבחינת מהירות =>

פרסומת של הרשות למלחמה במלחמה בסמים =>

צ’אבי ואינייסטה של מה שהם לא עושים (עם דיזי) =>

קאבר מדהים לבאסטה ריימס (המהירות זה קטע ג’מייקני מסתבר) =>

הכינור זה מפסיכו של היצ’קוק לא?

רק עכשו אני רואה את ההודעה הזאת אבל אני חייב להגיב.
נכון?! אין לי מושג איך אף אחד לא שמע עליהן זה פשוט להקה נהדרת. אם מישהו רוצה להוכיח על סקסיזם ברוק זה הדוגמה שהוא צריך להביא

ליאור: כן!

בני: אני גיליתי אותן בזכות הקאבר שפרודיג’י עשו לfuel my fire:

בגיל 28 סוף סוף התחברתי למשינה.

עד גיל 29 זה יעבור

@Uriah - נהדר Ocean Wisdom. בצד הפחות טכני של ההיפ הופ הבריטי יש את Slowthai שעושה חיל בשנים האחרונות. פה מתארח אצל Pau Saliu והביט פשוט נהדר:

אם כבר אנחנו פה - מבקש ממך (ואולי גם מבני?) מדריך Sonic Youth למתחילים. בוש ונכלם שהגעתי עד הלום בלי להאזין ולא יודע מאיפה להתחיל את הצלילה, המון אלבומים.

סוניק יות’ זה טעם נרכש שלעיתים לא נרכש בכלל, תלוי עד כמה הסובלנות שלך לפידבקים היא גדולה.

אובייקטיבית שני האלבומים הטובים ביותר שלהם אלו goo וdirty בסדר הזה כשבוץ’ ויג מפיק דווקא את הפחות טוב בינהם.
הנה משהו שאוזן אנושית יכולה להסתדר איתו -

אם אלו מצאו חן בעיניך אפשר להמשיך למחוזות אקספירמנטליים יותר :slight_smile:

Daydream Nation!!