גביע המלך: פוגשים את בילבאו של ואלוורדה ברבע הגמר

לא אמרתי נמוך אמרתי חלש😁

אני הייתי מוציא את לבה ופראן במחצית ומכניס את פליקס וויטור. המצב היחיד בו פראן קצת מועיל הוא כשבאלדה בהרכב, ואז הוא שחקן אגף שמאל ופראן נכנס באמצע שם יש לו קצת לתת. באגף הוא לא מועיל בעליל.

פרנקי עם איבוד לא אופייני, אבל לדעתי אתה מפספס את מה שקורה איתו במשחקים האחרונים- הוא נהיה קשר דפנסיבי על מלא ומשחק או ממש בקו ההגנה או קצת מעל. הוא מתעסק כמעט רק בהגנה, שזה קצת בזבוז, אבל בהינתן ההגנה הפח שלנו והיעדר קשר דפנסיבי אחר- גם מובן.

לבה כרגיל לא זז ולא קיים…גם אם רוקה לא עדיין לא שם ולא חד מספיק בהקשר של להכניס שערים, רק זה שהוא ירוץ ויעשה לחץ זה שווה את החילוף.

אני יודע שפרנקי משחק בתפקיד יותר דפנסיבי מאז שפדרי חזר.
עדיין גם משם הוא עשה דריבלים ושבר קו הגנה ראשון. גם לא איבד כדורים. היום הוא נראה רע.
אני בסדר יחסית עם פראן. אתלטיק נותנים שטחים והוא רץ וכמעט כבש ממסירה של לאמין. לא יודע אם פליקס יכול לתרום יותר. אני הייתי מכניס את פליקס במקום לבנדובסקי ומעביר את פראן לאמצע.

אני לא חושב שמשחק מזהיר שלו אבל גם לא בהכרח רע. איבוד אחד בולט, והתמקדות בפן הדפנסיבי.

פראן איבד יותר כדורים, מפסיד כל עימות פיזי וחסר יכולת בסיסית לעבור שחקנים. הוא לא טוב היום (ובכללי) לדעתי.

מסכים שהוא הרבה יותר טוב במרכז, אבל לא בטוח שכחלוץ בודד. אבל זה גם יותר טוב מההרכב הנוכחי ולבה פשוט לא מועיל.

מישהו צריך לזרוק את הקבוצה הזאת לזבל.

להתחיל עם צ’אבי האפס הזה שלא יודע להכין קבוצה. יותר גרוע מקומאן, באמא שלי.

דימה אבל למה לספר את זה לנו ולא לצ’אבי?

אני זוכר 2 איבודים במחצית שלנו.
הוא מוסיף עכשיו שמירה מאוד מרושלת על סאנסט . פרנקי האשם העיקרי בגול הזה. משחק רע מאוד שלו.

צ’אבי לא מקשיב לי.

מדהים כל פעם מחדש כמה בארסה פסיבית. נראים כמו הצל של הצל של עצמנו. ואינטנסיביות ברמת משחק אימון.

לא קלה היא לא קלה דרכנו…

אתה רומז שיש לנו דרך?

מי זוכר את האולימפוס?

תוספת:
פרמין במקום פדרי שחושך היום

אינייקי מעיף כדור קיבינימט- חטיפה והתקפה מסוכנת- חזור חלילה. הוא חייב להפסיק לעשות את זה

אז אנחנו הולכים לשחק את שאר המשחק בהגנה עם 2 ילדים בני 16-17 וקונדה. תענוג.

העיקר שצ’אבי החליף את כל הצוות הרפואי של המועדון.

מורים מקבלים פתקים גם מהמאמן? עוד מעט סוגרים כיתה בבית הספר בברצלונה.

אי אפשר פשוט צ’אבי במקום פדרי?

גם גונדואן לא טוב היום. קבלת החלטות רעה, איבד הרבה כדורים

לדעתי השחקן החלש ביותר שלנו הוא קונדה (לא רק הערב אבל בדגש על הערב).
הורג לנו התקפות, מאבד כדורים שמובילים למתפרצות ונראה מזעזע בהגנה כש2 ילדים בני 16 ו17 נראים יותר בטוחים וטובים ממנו.

אולי זה רק ההטיה הבסיסית שלי נגד צרפתים, אבל להרגשתי הם, כמכלול, נוטים להיות הרבה יותר פרימדונות. הניחוש שלי הוא שקונדה ממורמר מאוד מזה שהוא שוב ושוב מוצב כמגן ושזה בא לידי ביטוי במגרש.

מצד שני, בכמה פעמים האחרונות שהוא שיחק כבלם היה רע אז מה הוא רוצה?