גביע המלך: פוגשים את בילבאו של ואלוורדה ברבע הגמר

לאמין ימאל יהיה שחקן גדול.
פדרי לא משחק באותו קצב של לפני שנתיים.
אני ממש אוהב את קונדה משום מה :smiling_imp::smiling_imp:

הם גם ככה רצים מעגלים סביבנו והרבה יותר דינאמיים. הפתרון? השחקן הכי איטי בסגל :man_facepalming:

אין לי מושג למה פרמין לא מקבל יותר דקות

לילה טוב

גם נודח וגם ניפול בסוף מהרגלים בגלל הארכה.

אם צאבי היה מאמן קונדה לא רואה מגרש תקופה אחרי המשחקים האחרונים.
מכר אותנו ולא בפעם הראשונה.
2 השערים האחרונים של בילבאו עליו לגמרי.

הייתי קרוב -

הדבר היחיד שמעצבן אותי פה זה להפסיד בהארכה.

שברת אפילו את הנאחס שלי חחח, גם בדרך עשית נאחס לגאנה האומללה.

ההתקפה האחרונה במשחק פשוט עצובה וצפויה ומשקפת את כל בארסה העונה. אין מנהיג על המגרש או מחוצה לו. פאניקה רבתי בהגנה ובהתקפה, שלושה שחקנים עולים לכדור ומפריעים זה לזה, כל שחקן מנסה להציל לבד את המולדת ולבעוט מכוסעומו, עושים עוד טעות בהגנה ושומרים על אף אחד ברחבה.

הכי הכי צפוי בעולם. רק נותר לקוות שנאפולי לא תהפוך את ההדחה שלנו למביכה מידי ושנשמור איכשהו על המקום השלישי עם ניצחונות מזליסטיים.

אני מודה שאם הייתה שם עבירה של פורט זה היה חייב להיות צהוב שני.
אבל לא הראו לנו מה בדיוק קרה שם. שופט אידיוט. ראה עבירה מ 20 מטר עם עיניים בגב, עבירה ללא כדור. אם זאת עבירה, תתן צהוב. אם אתה לא בטוח שזאת עבירה, אל תשרוק.
שופט גרוע ומעצבן, אבל הוא לא שרק את כל השריקות המכריעות לאותו כיוון.

הפסדנו בצדק, בסוף כבר לא היה לנו כוח.
אני מרוצה מאוד מאיך שקוברסי ובמיוחד פורט נראו היום.
לאמין היה חייב לגמור את המשחק כשחטף את הכדור, אבל לא נורא, הוא הפתיע לטובה. יש לנו עתיד מזהיר אם נצליח לגבש קבוצה מאומנת.

שתי מחציות של המשחק קיבלנו גול דקה ראשונה.

שתי מחציות של תוספת הזמן קיבלנו גול דקה אחרונה.

זה כבר מעבר לכדורגל (שאין). מדובר בקבוצה מפורקת ולא מאומנת. אוסף של שחקנים שאי אפשר לקרוא להם קבוצת כדורגל.

צ’אבי השחקן היה פותח על צ’אבי המאמן ואומר שהוא בושה לכדורגל. חתיכת צבוע וחסר כבוד, במקום לשים את המפתחות וללכת הביתה הוא ימשיך לזיין את המוח במסיבות העיתונאים ולשקר לאוהדים. בא לי להקיא עליו.

כמה דברים:

1. הטריק של צ’אבי להיום: דה יונג בעמדה אחורית. כמה אחורית? לא מעט מהזמן שהחזקנו בכדור פרנקי היה בין הבלמים. עכשיו, יכול להיות שהיו לצ’אבי את השיקולים שלו (לא מבין מהם בכנות, אולי שיהיה מישהו שימנע את הכניסה של הקשרים של בילבאו בגל השני), אז קיבלנו את דה יונג אחורי שפיספס בעמידה שלו וקיבלנו שער על הראש שלו.

2. חשבתי שזה אולי ההצבה של פרנקי הייתה כדי לשחרר את גונדואן קדימה, אבל הוא לא ממש תרם למשחק של בארסה, טעה ברוב קבלת ההחלטות שלו והיה לטעמי באחד המשחקים הכי רעים שלו בקבוצה. אידאלית, צ’אבי היה רואה שזה לא עובד לו בקישור, הוא היה יכול אפילו להחליף ביניהם או לבנות דאבל פיבוט אחרי היתרון שלנו במחצית, אבל דה יונג נשאר אחורי עד הסוף המר.

3. לא הכל רע, והכוונה היא שילד בן 16 נראה כמו הדבר היחיד שיציל אותנו בהתקפה אלא אם כל הבלמים יבעטו על לוודובסקי ופראן יהיה עקבי שני משחקים רצוף. באסה על ההחמצות כי יכל לקנות את עולמו, אבל זה יהיה לא הוגן להפיל עליו את ההפסד.

4. באלדה ככל הנראה עם פציעת (כנראה קרע חלקי) המסטרינגס (Biceps femoris אם אדייק) וההערכה שלי שיהיה חודשיים בחוץ. מנגד, אני לא מודאג אם זה אומר שנראה את פורט יותר. אחת מנקודות האור יחד עם קובראסי בהגנה.

5. אם כבר ההגנה וחוליית BACK pain המהוללת, אני מודאג מהכשירות שלהם. כריסטנסן עם פציעת קרסול מסתורית שגורמת לקרסול שלו להתנפח אחת לכמה זמן והוא חוזר לשקיות קרח, אראוחו חבוש כולו ולא עומד באינטנסיביות וקונדה שכנראה נמצא במשבר זהות בנוגע לעמדה שלו במגרש עם עוד יום אישי מזעזע.

6. המספר ששמור למיסטר והשחקן האהוב עליי בהסטוריה של המועדון. האם הודעת הפיטורים שלך מתקרבת? מה עוד נשאר להשיג העונה? כי נראה שבגדול אנחנו צפויים לסיים אותה בפברואר.

צאבי דיבר על זה במסיבת עיתונאים וטען שהחילוף המקורי היה פרמין ולא סרגי רוברטו אבל יש הגבלה של כמות שחקני נוער שיכולים לשחק בו זמנית.
גויו החליף את לאמין.

פרמין עדיין רשום בבארסה את’לטיק? נשמע לי הזוי כי הוא לא שיחק שם דקה מתחילת העונה.

גם לי מפריע שההודעות של סנטיאגו פה לא נמחקות. יש כללי נימוס בסיסיים כמו ללכת לת’רד נייטרלי יותר או לחכות יום יומיים שהאמוציות יירגעו.

נראה לי ששיחק ואפילו הורחק שם.
בכל אופן, כל מי שהמספר שלו מעל 25.
גאבי ובאלדה היו ככה כל העונה שעברה.

מה אינייקי פנייה עשה שהוא במעמד באנקר כמו טר שטגן? יש לנו שוערים מוכשרים על הספסל שמגיעה להם הזדמנות.

אתם מבינים כמה המצב לא טוב שהשחקנים הכי טובים בסגל לא יכולים לשחק כי הם חריגי גיל?

:roll_eyes:

אם הוא היה מכניס את ויטור רוקה, אז הוא היה יכול להכניס את פרמין? כי אם כן זה הופך עוד יותר תמוה.

הוא נשאל גם על זה וענה:

״חיפשנו כדורים יותר ישירים. ויטור יהיה שחקן חשוב עבור בארסה, אבל הוא מאוד צעיר, בן 18, בליגה חדשה. הוא יעזור לנו, יש לו את האיכויות, אבל הוא צריך ללמוד״.