העיקר עבדו קשה שיגיע בינואר
לא רואה דשא
זה לא שלבנדובסקי לא בן 36 גמור גופנית ללא מנוחה או משהו
הוא צריך רק 4-3 שנים של התאקלמות או לשנות את השם לויטורדובסקי
אני חושב שזה ממש מוקדם לזרוק אותו להרבה דקות, בטח במשחק כזה.
צאבי כבר משחק שני מוציא את לבה 15 דק׳ לסוף ואני מאמין שככל שתתקדם העונה רוקה יקבל יותר דקות אלא אם יתברר שהוא פלופ מוחלט.
לאמין בן 16 והפך לבאנקר בהרכב במשחקים האחרונים וברוב העונה, אז מה ההבדל?
לא קונה את התירוץ הזה, יש שם משהו מעבר.
ההבדל הוא שאצל לאמין במשך 3 חודשים שמענו צליל של פססססס שנבלם טיפה בשני המשחקים האחרונים. קיים חשש אמיתי שכל שניה של ויטור רוקה על המגרש תוביל למגמת פסססס גם אצלו.
ההבדל הוא שלאמין גדל במועדון ומתאמן עם הבוגרת כבר חצי שנה לעומת רוקה שהגיע אתמול ממקום אחר לגמרי.
עם זה שהוא צריך להסתגל לקבוצה חדשה ולהתרגל לאקלים השונה בליגה הספרדית ובאירופה בפרט אני מסכים, אבל איך הוא מצפה ממנו ללמוד ולהתרגל אם הוא לא מקבל דקות כמעט? זו הטענה שלי.
בהכנה לקורס קצינים, הצוות הפיקודי היה אמור להכין אותנו בין היתר פיזית לכניסה לקורס - ולמבחן הבר-אור (מבחן כושר גופני) שהיה בכניסה אליו.
במשך כמה שבועות, המד"סים היו ברמה מאוד נמוכה, ולא השלמנו אפילו פעם אחת את האורך המלא של הריצה שהיינו אמורים לבצע בכניסה לקורס קצינים. התלוננו על-כך לסגל הפיקודי, ואמרנו שאנחנו מרגישים שלא מכינים אותנו כמו שצריך לקורס ולמבחני הכניסה (בגלל שהיינו קורסיסטים, לא היה זמן פנוי להתאמן עצמאית). בתגובה, בלבלו לנו את המוח על סרגלי מאמצים, שהכול מתוכנן מראש בכוונה תחילה, ושאנחנו פשוט אנחנו עדיין לא מוכנים לריצה מלאה. הגענו למצב שאנחנו שבוע לפני סוף ההכנה, ועדיין לא ביצענו פעם אחת ריצה באורך מלא. התלוננו עוד פעם, ושוב קיבלנו את אותן תשובות מונפצות על ‘סרגלי מאמצים’.
יומיים אחרי זה, ביצענו בערב ריצה באורך מלא. זה היה כמה שעות אחרי ארוחת הערב, ולמחרת בבוקר, 6 שעות לאחר מכן (עם מעט מאוד שינה, ועוד לפני שאכלנו שוב) - שוב ביצענו ריצה מלאה. ולא, זה לא היה כעונש. זה היה הביטוי המקצועי של ‘סרגל המאמצים’ של חבורת מדריכות ספורט צהליות בנות 18.
לא פעם נראה שצ’אבי פועל באופן דומה, ותוך הפגנת רמה מקצועית דומה. מתעקש ומתעקש על דרך שבפירוש לא עובדת, תוך מריחה ותירוצים כביכול מקצועיים כשמישהו מנסה להעביר ביקורת - רק בשביל “להישבר” בבת אחת וללכת לקיצון (הלא בריא) השני, ותוך התעלמות מוחלטת ממה שהוא עצמו טען עד לפני רגע.
אני לא אופתע אם בקרוב תראו את רוקה “הצעיר בן ה-18 שלא מכיר את הליגה” פותח פתאום איזה 5 משחקים ברצף.
בהחלט אין מקום לבוא לפורום בארסה אחרי הפסד שלנו ולבוא עם העקיצות האלה ברמה של כיתה ג’ @SantiagoBernabeu
זה לא נעים וזה לא מכבד, לא אותך ולא אותנו
אני כן מזהה שינוי טון משמעותי אצל צ’אבי. נראה שאוזלת ידו כבר מחלחלת עמוק גם אליו. הוא כבר מדבר על סוף הדרך בסוף העונה ועל כך שאם היכולת לא תשתפר הוא יילך.
עכשיו נשאלת השאלה מי במקומו…
מי רוצים, או מי יהיה?
כי לגביי ה"מי יהיה?", התשובה די צפויה. לצערי.
טן האח
טן האח, או טוכל אם יפוטרו, גאז’רדו או נגלסמן אם יצליחו להשתחרר מהחוזה.
דה זרבי זה הימור מעניין, תאורטית גם אלונסו אבל הוא לא יבוא כדי לשמור סיכוי להגיע למדריד בעתיד.
סרגל מאמצים זה לא בלבול מוח. השאלה אם אתה מבצע את זה נכון. הסרגל מאמצים שפפ עשה בברסה עבד בצורה מושלמת.
חמוד לאמין, הוא התנצל על ההחמצות שלו. ילד טוב, לא כמו החרא הצרפתי שהבאנו בזמנו.
אני הייתי כנראה הולך על טן אח או ארטטה.
אני לא מבין שביט,
חזרת מבצורת כתיבה רק כדי לכתוב בשורה וחצי שבעצם לא קראת את מה שהגבת עליו?
ברור שסרגל מאמצים זה לא בלבול מוח. אבל באותה מידה ברור גם שמה שהם העבירו אותנו באותו קורס לא היה קשור בשום צורה לסרגל מאמצים, ולכן התגובה שלהם הייתה בלבול מוח.
ניצחתם או הפסדתם זה לא העניין. בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת, שאגב במקורה נכתבה בחצי צחוק חצי רצינות לפני שזה התדרדר לפסים לא נעימים, עדיין לא הפסדתם והמשחק עדיין התנהל.
לא הייתי אומר מילה אם לא הייתם “מזדעקים” על חוסר הצדק הנורא שנעשה עם אלמריה. אבל גם כאן בפורום וגם מחוצה לו היינו תחת מתקפה רצינית של הכפשות והאשמות. אם אתם לא מסוגלים להתמודד עם טענות דומות, אל תטענו גם אתם את הטענות האלה.
ורק בשביל הרקורד, לא עניין אותי שהוא לא הורחק באמת. הוא גם ככה כבר לא עמד על הרגליים בשלב הזה ועשה חורים. אבל בלי ספק, ראיתי פה הזדמנות לעקוץ את כל הצדקנים שבטוחים שריאל מדריד קונה שופטים ובארסה היא הנרדפת הטהורה.
ושוב, if you can’t take it don’t dish it out.
כאמור, אין בעיה עם ההודעה כשלעצמה, אבל מקומה בפורום הספרדי, לא בפורום ברצלונה.
אני לא מאשים את סנטיאגו, הוא לא אשם. אשם זה מנהלי הפורום. באף פורום שמכבד את עצמו זה לא היה עובר בשתיקה. אבל פה המנהלים הבכירים הם אוהדי ריאל מדריד אז הוא מרגיש שהוא יכול לעשות הכל פה.
אני יגיב כי השטות הזו פשוט חוזרת על עצמה ואנשים לא מסוגלים היו להתאפק.
אני באופן אישי לא הגבתי לשוד שהיה ביום שבת כי זה לא פגע בברצלונה ולברצלונה אין על מה להתלונן. הקבוצה היחידה שיכולה להתלונן על זה זה גירונה . אבל להשוות בין מה שקרה אתמול לבין מה שקרה ביום שבת זה מטומטם ברמה ששוברת שיאי שיאים של טימטום. אני בטוח שכולנו היינו מוכנים לחטוף את האדום בתמורה לאלמריה שתנצח ביום שבת. אבל בוא לא נפריע לאוהדי ריאל לחשוב ששום דבר לא קרה ביום שבת…
הבדל מאוד חשוב גם שאף אחד מאיתנו לא נכנס לפורום של אוהדי ריאל והטריל אותם. תקנו אותי אם אני טועה.
אבל אני ידגיש, אני לא חושב שריאל מדריד משחדת שופטים ובטח שלברצלונה אין על מה להתלונן על שופטים השנה.
אבל מה שהכי מפריע לי שסנטיאגו כבר במשך כמה חודשים מפיץ עלינו עלילות בפורום. אני יכול להעיד שלרוב אוהדי ברצלונה שכותבים פה בפורום מדברים בצורה יחסית ענינית על שופטים.
ההודעות שלו נמחקו על ידי מנהל אוהד מדריד.
“הבעיה” היא לא שהמנהלים הם אוהדי מדריד, אלא שהם לא על הפורום 24/7. ההודעות שלו נמחקו תוך פחות מ-24 שעות.
ויש פה גם מנהלים אוהדי ברצלונה, אתה תמיד מוזמן לפנות בפרטי אלי או אל כל אחד אחר מהם. תמיד.
הוא ממשיך. לדעתי, זו הנקודה בה צריך להגיע באן אזהרה של כמה ימים-שבוע.
זה לא קשור למי מחק. זה קשור לביטחון העצמי של סנטיאגו שחוזר על זה פעם אחרי פעם… למה אני לא נכנס אף פעם לפורום שלהם ועושה להם את זה? מעבר לזה שאני מכבד אותם ?
סיבה ראשונה זה כבוד למשתמשים שאני רואה בהם אנשים טובים והסיבה השניה שאני יודע שאני יחטוף על זה.