חבר’ה לא צריך לחזור לדיקטטורת ספורטאנטר. נחמד פה כשהמחק לא פועל שעות נוספות. להרחיק זה בכלל מוגזם.
אני לא יודע למה אתה חושב ככה, אבל זה בפירוש לא נכון.
הודעות פה נמחקות גם לאוהדי ברצלונה וגם לאוהדי מדריד. אם כבר, הייתי מהמר שיותר הודעות נמחקות לאוהדי מדריד, כי המנהל המוחק הבכיר קורא יותר בפורום שלהם מאשר בפורום שלנו.
והרחקה לא ניתנת פה לאף אחד אלא במקרים קיצוניים. אני מתקשה להיזכר מתי בפעם האחרונה הרחקנו מישהו חוץ מ whiteRM (שהוא אגב אוהד מדריד).
אבל שוב, כמו שאמרתי, בוא נהיה קונקרטיים במקום לדבר באופן כללי - אם קורה אירוע נקודתי זה או אחר שאתה מרגיש שקיבלת בו יחס לא הוגן כי אתה אוהד ברצלונה - שלח לי הודעה פרטית. אתה או כל אחד אחר.
וזהו, באמת בואו נחזור לדבר על כדורגל…
אני חושב שבכלל לא היינו צריכים להגיב אליו. אפילו התחננתי שלא יגיבו. הוא הצליח בהטרלה.
זה ההרגשה שלי. אולי אני טועה אולי אני צודק.
אבל אז איפה ההרתעה? מחקו לו את הההודעות (חוץ מהאחרונה) אבל מבחינתו המשימה הושלמה - הוא הטריל ועצבן את כולנו. זה מה שהוא רצה, ולכן הוא יעשה את זה שוב ושוב ושוב.
באן זמני אולי קצת יעזור בהמשך.
אתה שבוי בקונספציה
אני לא רוצה חס וחלילה שירחיקו אותו. זה לא מה כתבתי או מה שאפילו רמזתי.
רק שלא יבזה אותנו פה.
לא רבים יודעים זאת, אבל אחד ממנהלי הפורום הבכירים זה לא אחר מאשר חיל מנזאנו.
אז אתה בעד פלישה מלאה לפורום של מדריד + כיבוש מתמשך? חח
אני בעד מדינת כל אזרחיה…
סנטיאגו כרגע:
אגב, לא מובן למה עדיין בוחרים מגרש של אחת מהקבוצות בגביע.
אין לי בעיה עם משחק נוק-אווט אחד, אבל או שיעשו שני משחקים או שיעשו משחק אחד במגרש ניטרלי.
מאפשר יותר סיכוי לקבוצות הפחות חזקות וכל מיני סינדרלות סיכוי להתקדם.
אני שמח שזה רק משחק אחד.
אני לא מבין למה אתם נותנים לו במה בכלל. יש אנשים פה לדבר איתם כדורגל, ויש אנשים לבידור.