בואו לאכול איתי

אוהב סרדינים, רק שלא הייתי מגלה זאת בלי האישה :sweat_smile:

זה לא מיכל כמו של סודה סטרים, זה בלון גדול מאוד.

יש גדלים מ 1 ק’‘ג עד 25 ק’‘ג, בדרך כלל קונים 3 ק’‘ג מה שמספיק ל 4 חודשים בשימוש ביתי ומספיק קטן כדי להיכנס מתחת לכיור, אני קניתי מיכל של 10 ק’'ג, יספיק לשנה בערך.

להשוואה המיכלים של סודה סטרים הם 400 גרם ומספיקים ל 60 ליטר סודה, אבל בסודה סטרים חייבים להכין ליטר סודה וברוב המקרים 300 או 400 מ’'ל הולכים לכיור כי לא נשאר מספיק גזים בסודה, במכונת סודה אין את הבעיה הזאת.

בטח.
גולדסטאר לא מסוגל לשתות יותר אחרי שנים של צעירות
מכבי לפני כמה שנים שינו מתכון ויש להם בירה ממש טעימה.

בגדול עם השנים אני שותה יותר ויותר בירות כהות…כיום ג’ינס ומרפיס הפייבוריטיות שלי.
בפחות כהות טובורג ופאולנר…קילמס מביא כשעולה לצפון אין בערבה ובאילת.

כשעושים אסאדו זה רק בירות ו-וויסקי אבל המבורגר באנזה מזללה זה עם קולה קרה עדיף מזכוכית.

בימים האחרונים הגעתי להחלטה להפסיק עם הבשר אז הסוף של ההודעה לא רלבנטי עבורי :slight_smile:

התחלתי לשתות חליטות בחורף האחרון ואי אפשר לחזור לתיונים
יש לי חליטה של סיידר תפוחים שזה אשכרה טעם של עוגת תפוחים בתה ועוד חליטה של צ׳אי מסאלה ואמנם זה קצת יותר עבודה מתיון, אבל זה פי אלף יותר טעים מכל תה מסחרי שיש בסופר

חליטות, סודה, אנשובי… מחלקה גריאטרית נהיה פה חח
מי פותח ת’רד עם הכותרת “מה כואב לי היום ככה פתאום”?

האמת שאני כל זה, גם מומחה חליטות בזמן האחרון(ממליץ על מקל קינמון, ציפורן, קמומיל, לימונית ולואיזה), המון סודה וקופסת סרדין כל יום :sweat_smile:

פעם לפני לא הרבה זמן הייתי צעיר :person_facepalming:

עד אנשובי. באמת. קשה לי להסביר כמה זה טעים כשזה טוב

@Bblanko רק שלא תיקח אותי ברצינות בטעות

לא הבנתי, מה הבעיה עם פיצה עם אנשובי?!

שיש עליה אנשובי

:rofl::rofl:

דווקא אנשובי כשהוא במקומו הוא מצויין. נגיד על פיצה טובה, בסלט קיסר או על פאן קון טומאטה.

נו יפה מאד
או על לחם עם חמאה
או אנשובי מטוגן בשמן עמוק

לך תאכל פיצה עם אננס :stuck_out_tongue:

פיצה רק עם זיתים. פטריות לא מזיק אבל גם לא מוסיף. בכללי פיצה זה אוברייטד, אוכלים כשאין בשרי טוב וזמין.

פיצה שקונים פה בארץ זה פיצה אוברייטד וברוב המקרים אי אפשר אפילו לקרוא לה פיצה, פיצה נפוליטנה מקמח קאפוטו 00 ומוצרלה שמכינים בבית זה פיצה !
אף פעם לא אהבתי פיצה עד שאכלתי פיצה אמיתית

יש (היה) לי חבר שהיה משוגע על פיצות, עשינו ערב אצלו בבית ועם כל הפוזות של בצק שלקח לו יומיים להכין אותו וטאבון מיוחד - עדיין הייתי מעדיף חתיכת בשר סבירה.
שוב זה נחמד כשרעבים, אבל אם תשאל אותי, אני אעדיף תמיד בשרי.

פיצה זה נשנוש, לא ארוחה.
פיצה עם זיתים זאת חתיכת תועבה, אם כבר אז לאכול מרגריטה עם זיתים בצד (כן זה שונה מאוד חח).

בשר על פני פיצה בהחלט, אבל לא בשר ‘‘סביר’’ על פני פיצה טובה.

צודק, תרשה לי לתקן. מעדיף בשר אכיל על פני פיצה טובה.
פיצה זה עצוב. אוכל לרעבים.

עם בזיליקום ? שמן זית ?

חברים לא ללכלך על אנשובי. מעדיף כבר שתלכלכו על אלונסו.

לגבי פיצות יש לי רק המלצה אחת, לשמוע את זה Geekonomy - פרק #491 – אורן אבני ופיצות מנאפולי ואז לרוץ לאכול את זה.

מה שבא לך, רק אל תשים לי חמוצים חמים על הגבינה. (אגב באותו נושא, בגלל זה בהמבורגר תמחד חמוצים בצד).

נקודה אחרת- אצלי בראש זה ברור שמיונז וטחינה הם 2 קצוות של המתרס ואסור להם להפגש .
אלא אם זה סלט כרוב אדום במיונז ואז זה זורם לי עם טחינה גם.
מסכימים? שונאים אותי כמו אחי?