יש גדלים מ 1 ק’‘ג עד 25 ק’‘ג, בדרך כלל קונים 3 ק’‘ג מה שמספיק ל 4 חודשים בשימוש ביתי ומספיק קטן כדי להיכנס מתחת לכיור, אני קניתי מיכל של 10 ק’'ג, יספיק לשנה בערך.
להשוואה המיכלים של סודה סטרים הם 400 גרם ומספיקים ל 60 ליטר סודה, אבל בסודה סטרים חייבים להכין ליטר סודה וברוב המקרים 300 או 400 מ’'ל הולכים לכיור כי לא נשאר מספיק גזים בסודה, במכונת סודה אין את הבעיה הזאת.
התחלתי לשתות חליטות בחורף האחרון ואי אפשר לחזור לתיונים
יש לי חליטה של סיידר תפוחים שזה אשכרה טעם של עוגת תפוחים בתה ועוד חליטה של צ׳אי מסאלה ואמנם זה קצת יותר עבודה מתיון, אבל זה פי אלף יותר טעים מכל תה מסחרי שיש בסופר
פיצה שקונים פה בארץ זה פיצה אוברייטד וברוב המקרים אי אפשר אפילו לקרוא לה פיצה, פיצה נפוליטנה מקמח קאפוטו 00 ומוצרלה שמכינים בבית זה פיצה !
אף פעם לא אהבתי פיצה עד שאכלתי פיצה אמיתית
יש (היה) לי חבר שהיה משוגע על פיצות, עשינו ערב אצלו בבית ועם כל הפוזות של בצק שלקח לו יומיים להכין אותו וטאבון מיוחד - עדיין הייתי מעדיף חתיכת בשר סבירה.
שוב זה נחמד כשרעבים, אבל אם תשאל אותי, אני אעדיף תמיד בשרי.
מה שבא לך, רק אל תשים לי חמוצים חמים על הגבינה. (אגב באותו נושא, בגלל זה בהמבורגר תמחד חמוצים בצד).
נקודה אחרת- אצלי בראש זה ברור שמיונז וטחינה הם 2 קצוות של המתרס ואסור להם להפגש .
אלא אם זה סלט כרוב אדום במיונז ואז זה זורם לי עם טחינה גם.
מסכימים? שונאים אותי כמו אחי?